• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size kısaca beni şüpheye düşüren hadi belki dedirterek testi aldıran belirtileri yazayım
Her ay yumurtlama dönemi zaten gögüslerimde acıma olurdu ama bazen yumurtlama dönemi değilde adet dönemide olurdu ve adet agrısı son gün gelirdi birde adet gününe bir iki gün kala sivilceler basardı beni aşırı üşürdü ayaklarım
27 martta gögsümde acı başladı biraz fazlaydı bende test yaptım ama ya yanlış yorumladım ya da yine yumurtluyorum dedim bekledim 29 martta biraz daha arttı acısı ve hafif kasık agrısı oldu test yaptım pik yaptı işte dedim yeni yumurtluyorum anlaşılan son kalan 2 testi de yaptım ve hep pik kaldı ama kasıklarım da adet olacaksın diyordu bekledim o yüzden baktım adet yok yumurtlamada değil gibi gögüs acısıda baya arttı oğlan gögsüme yattıkça içim cız ediyordu yine test aldım gece yaptım o da pik adet öncesi bazen dalgalanmalar olurmuş lh ta belkide öyledir dedim baktım sivilcelenme yok akşamları üşüyorum ama sabahları ateş basıyordu bu arada dün sabah yine öyle kalktım tertemiz kalan yüzüme baktım gögüs acıma baktım son test dedim yine yaptım baktım daha koyu pik buraya attım zaten test al diyenler oldu gideyim alayım bari doktora da gidemiyorum zzaten 5 tl bişi nasılsa hem olmadığını görünce stresin kalkar ertesi gğn olursun adet diyerek gittim geldim oğlanı uyutmadan yapayım dedim ve yaptım sonuç bu oldu. Benim önceki gebeliğimde de gögsüm acımıştı sadece ama o çok başkaydı o felaketti yürürken bile acırdı bilmiyorum belki sizde farklıdır bende bu şekilde tabi bu ay olsun düşüncesinde değildim düzgünce takip etmedim ne ateş ölçerle ne ovulasyonla adetten bi hafta sonra ümitsizce başlamıştım zaten belki üstüne düşseydim daha erken farkederdim velhasıl sanırım 6 buçuk haftalık

Teşekkür ederim 🙏 İnşallah canım
Fikos 14 gün geçti en son 15 martta test yapmıştım ovu pik oldu değerlendirdim testim azaldığı için daha yapmadım sonra gögsüm baya bi acımaya başladı ben oğlan vuruyor diye ya da yine mi yumurtluyorum dedim genelde yumurtlma dönemi acırdı ama bu kadar çok değil 29 martta yaptım pik oldu 30 31 mart yine pik oldu test bitti zaten gittim aldım çatlamayı yakalarım diye baktım yine pik bugün ve daha çok acıyordu gögsüm burda test al filan dediler umutsuzca aldım geldim yaptım elimi yıkarken bi baktım dağılıyor ve direk T çıktı bakakaldım öylece koyulaşmasını izledim ve baya baya kopkoyu oldu 😳 böyle kaldım bende
Ay ne güzel yaa maşallah kopkoyu da çıkmış 😍

fikoss fikoss cnm nasılsn
Ne yaptn sendemi beklemedesn
Ben virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...

Ben virüs sebebi ile ara vermeye karar verdim.3 kere kimyasal düşük yaptım 11 ay içinde biliyorsun canım.Yine düşük yaparım allah korusun hastaneye falan gitmeyelim diye. Fakat pazartesi test yaptım iki çizgi çıktı.(adetin 12.gunu tek ilişki olmuştu ama tutma ihtimali zayıf normalde) Sonra bıraktık zaten hiç olmadı.Sali günü kan verdim 158.37 çıktı hcg şu an tekrarlamadim.Yine Kimyasal mı olur yoksa Allah en beklemedigim zamanda bana bir bebek mı verecek hiç bilmiyorum...
Fikosssss çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallah canım. 🧿🥰

Anaamm kimleri goruoruum 😍😍 masllh cnm. Rabim tamamina erdrsn bu sefer inslllhhh :dua: :dua: :dua: :dua:

Anaamm kimleri goruoruum 😍😍 masllh cnm. Rabim tamamina erdrsn bu sefer inslllhhh :dua: :dua: :dua: :dua:
Inşallah canım ama bu 4. Oluyor hiç sevinemedim bile.tek umudum bu sefer hcg diger 3 Kimyasal a göre yüksek çıktı umudum var ama her şeye kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bu arada senin doğum iyice yakinlasti. Göğüs uçlarına şimdiden lansinoh göğüs kremi sürmeye başla emzirmede yara olup çok acimasini engelliyor

Günaydın kızlar bayadir uğrayamiyorum denk geldi bu ev karantinası hiç boş vakit bırakmıyor ev işi temizlik yemek bulaşık çamaşır kızım eşim derken akşam oluyor el işi yapıyorum boş kaldıkça evde durmak bı ise yarasın bari diye 🤭 ramazan önü borçlarım vardı onları tutayım dedim bugün niyetliyim yeni uyandım ki konuyu ana sayfada görünce bı bakayım ne haberler var dedim geçmişi okuyamadım k.b ama son sayfada güzel haberler aldım M Matrakhatun fikoss fikoss kızlar çok sevindim ya valla Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah 🤲❤️🤗 başka güzel haberi olan var mı nasılsınız neler yapıyorsunuz

Günaydın kızlar bayadir uğrayamiyorum denk geldi bu ev karantinası hiç boş vakit bırakmıyor ev işi temizlik yemek bulaşık çamaşır kızım eşim derken akşam oluyor el işi yapıyorum boş kaldıkça evde durmak bı ise yarasın bari diye 🤭 ramazan önü borçlarım vardı onları tutayım dedim bugün niyetliyim yeni uyandım ki konuyu ana sayfada görünce bı bakayım ne haberler var dedim geçmişi okuyamadım k.b ama son sayfada güzel haberler aldım M Matrakhatun fikoss fikoss kızlar çok sevindim ya valla Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah 🤲🤗 başka güzel haberi olan var mı nasılsınız neler yapıyorsunuz
Çok sağol 🙏🥰

Burda her ay umutla hamilelik haberi vermek için beklerken de hamileliğini öğrendiğim kişiler çok sevindirrdi hala sevindiriyor ama özellikle konuştuğum kişilerin haberleri ayrı mutlu ediyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah sağlıkla kucağına alırsın canım kan verdin mi

Gunaydinnnn kizlar nasilsnz L Loriklorik senin muhtesem olayin ne alemde merak icndeyiz 😃bugun ruyamda dogum yaptim ne demekse oglum oldu adini emir koyduk hayirlara insallah🙏🙏 yada anca bebeyi ruyadami goruruz mesaji bilemedim 🤣
Benim muhtesem gebelik maceram hala lekelerle devam ediyorrre😂😂😂 ne şeyden rahim duvarim varsa artik sokulmuyorda salmış kendini iyice😂😂

Günaydın kızlar bayadir uğrayamiyorum denk geldi bu ev karantinası hiç boş vakit bırakmıyor ev işi temizlik yemek bulaşık çamaşır kızım eşim derken akşam oluyor el işi yapıyorum boş kaldıkça evde durmak bı ise yarasın bari diye 🤭 ramazan önü borçlarım vardı onları tutayım dedim bugün niyetliyim yeni uyandım ki konuyu ana sayfada görünce bı bakayım ne haberler var dedim geçmişi okuyamadım k.b ama son sayfada güzel haberler aldım M Matrakhatun fikoss fikoss kızlar çok sevindim ya valla Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah 🤲🤗 başka güzel haberi olan var mı nasılsınız neler yapıyorsunuz
Günaydın canım sagol💕iyi valla evde zaman geçiyor bir şekilde.insallah canım ben hiç sevinemiyorum bu yıl 4. Hamile kalisim bu. gerçek bebek mı değil mi Allah biliyor bir tek🙏

Günaydın canım sagol💕iyi valla evde zaman geçiyor bir şekilde.insallah canım ben hiç sevinemiyorum bu yıl 4. Hamile kalisim bu. gerçek bebek mı değil mi Allah biliyor bir tek🙏
Güzel düşün insAllah sağlıklıdır canım Rabb'im büyük bu zor günlerde güzel haber nasip etti insAllah 🤲🤗

Hayırlı olsun çok sevindim, değerin baya iyi bence kimyasal diye düşünme. Sağlıkla kucağına alırsın inş 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back