Senin de kuşunu kopartcam bizi hop oturtup hop kaldırıyor.. Güzel haber ler versin artıkNana ya
Malesef ulasick yer yokNanam a nasıl ulusa az biz yaa?
İNSALLAH Bİ SEKİLDE O BİZE ULASIRMalesef ulasick yer yok
Once kana geciyormus sonra idrara. Engin arastirmalarim sonucu bu bilgiye ulastimArtik leke gelmeyince bi test yap hele ne cikcak insallah pzoitif cikar sonrada kan verirsin
Vurucam agzinin orta yerone artik beni de delirttiiiSenin de kuşunu kopartcam bizi hop oturtup hop kaldırıyor.. Güzel haber ler versin artık
Doyamamış kocalaraHer sey onu hatrlatiyoor
Yukarisinda yazio ya 12. Kocasini diyeo kacinci Allh bilir
Bildgin gbiii
Bilmiom ki
Muane edilmeden bilinmez ama hep olurmuydu ki bilemedim canım her ayda aynı olmuyor gerçi kanamaBilemiyorum olabilir mi ki kuzum 2-3 aydır da sağ kaSığım ağrıyor sürekli.
Hakkaten bu nedir ya, ya gelirsin ya gelmezsin yani duygularımızla oynuyor resmenOnce bi su macerali hamilelik hikayemi tamamliyimhala sokulmedim
Nananın ban süresi nekadar BiliyormusunuzTam nanalık Konu var Komedi ya... Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali
Kazen. Amca üyeliğini iptal etti malesefNananın ban süresi nekadar Biliyormusunuz
Aaaa yeni duyuyorum onun da gittiğiniKazen. Amca üyeliğini iptal etti malesef
Bat neydiTskkr edrz teyzesii
Lop lop olsun da ısiralim guzelce
Senn de lekelnmen mi vardi. Bat ne zmn
Vallaha delü mu neeHakkaten bu nedir ya, ya gelirsin ya gelmezsin yani duygularımızla oynuyor resmen
Bncede nana birakmamis okuodur bizi kesin gerekirse baska uyelik ac ama gel buraya herkezin ihtiyaci var sana okumakdan sklmadinmi mudurcum gel artikNana Sana Ses ediyorum Topik in Başına Gel...
Ulasamıyoruz da en sıkıcı kısmı işte bu kısmı...Bncede nana birakmamis okuodur bizi kesin gerekirse baska uyelik ac ama gel buraya herkezin ihtiyaci var sana okumakdan sklmadinmi mudurcum gel artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?