- 23 Kasım 2015
- 456
- 557
- 103
Almadım ki ihtimal vermediğim içinAdetin geçtimi belkide gebeliktir bir test yapsana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almadım ki ihtimal vermediğim içinAdetin geçtimi belkide gebeliktir bir test yapsana
Bakalim hayirlisiGeçmiş baya test yap bence yarın☺
Yani adetin geçmiş çünkü yumurtlama değilse gebeliktir benceAlmadım ki ihtimal vermediğim içinAlsaydım keşke ya bakayım bi kaç gün daha yapayım hala çıkarsa alırım yeni geldim eve duşa attım kendimi dezenfekte ettim
![]()
İnşallahYani adetin geçmiş çünkü yumurtlama değilse gebeliktir bence![]()
Çok yerinde bir karar olur, bir arkadaşım öyle yaptı epidural takılana kadar kabus gibiydi diyor ama ben taktıramadım mesela çünkü onun için de 3-4 cm açıklık gerekiyorSırf korkumdan epidural yapmak istiyorum bende valla![]()
Keşke seni o anda görme fırsatım olsaydıVallaha güle oynaya giderimsizi korkaklar
![]()
![]()
inşallah vardır canımİnşallahÖbürkilerede bakayım koyu giderse alırım benim arada bir düzenim kayıyor ya böyle artık ihtimal veremiyorum birde tam hevesleniyoruz suratımıza tek çizgi çarpıyor bi kendimize geliyoruz. Beklemiyorum ama belki bi ihtimal vardır.
Napardin tatli kadinKeşke seni o anda görme fırsatım olsaydı![]()
Valla bende epidural.normal dogum.istiyorum eger nasip olursaSırf korkumdan epidural yapmak istiyorum bende valla![]()
Allah yardımcımız olsunValla bende epidural.normal dogum.istiyorum eger nasip olursao sanci beni korkutmuyor degil hani
![]()
Evet malesef öyle o açıklık oluşana kadar da sancı çekiyormuşuz doktorum bahsetti banaÇok yerinde bir karar olur, bir arkadaşım öyle yaptı epidural takılana kadar kabus gibiydi diyor ama ben taktıramadım mesela çünkü onun için de 3-4 cm açıklık gerekiyor
Bilmiyorum ya üzgünüm geröekteuGaliba nanayi vermicek bizenapicaz kizlar
Güle oynaya giden biri vardı şekerim kimdi o derdimNapardin tatli kadin![]()
Mide bulantı benimde başladı canımKizlar bu arada pazar gunu aldigimiz ama bitmeyen eve tasiyoruz esyalarimizi. iskan alinmasina daha varmis basvurmuslar ama virusten dolayi Durmus iskanlar esyalar o eve biz annemlere cocuk nerde dogar nasil olur hic bilmiyorum o kadar dun kesinlesti pazar gunu tasinacagim ve nasil toparlanacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok bugun farkettim ki sac diplerim yara olmuss kabuk kabuk sebebini anlamadim umarim gecici biseydir doktora da gidemiyorumm haa bu arada 3-4 gundur mide bulantim ve sancilarim varr normal mi sizce?
Yasamadigim icin uzaktan davulun sesi hos gelir
Güle oynaya giden biri vardı şekerim kimdi o derdimo gün bugün işte gördün mü hanyayı konyayı diye dalga geçerdim
![]()