• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani adetin geçmiş çünkü yumurtlama değilse gebeliktir bence☺️
İnşallah 😔 Öbürkilerede bakayım koyu giderse alırım benim arada bir düzenim kayıyor ya böyle artık ihtimal veremiyorum birde tam hevesleniyoruz suratımıza tek çizgi çarpıyor bi kendimize geliyoruz. Beklemiyorum ama belki bi ihtimal vardır.

İnşallah 😔 Öbürkilerede bakayım koyu giderse alırım benim arada bir düzenim kayıyor ya böyle artık ihtimal veremiyorum birde tam hevesleniyoruz suratımıza tek çizgi çarpıyor bi kendimize geliyoruz. Beklemiyorum ama belki bi ihtimal vardır.
inşallah vardır canım 🙏🙏

Çok yerinde bir karar olur, bir arkadaşım öyle yaptı epidural takılana kadar kabus gibiydi diyor ama ben taktıramadım mesela çünkü onun için de 3-4 cm açıklık gerekiyor
Evet malesef öyle o açıklık oluşana kadar da sancı çekiyormuşuz doktorum bahsetti bana

Kizlar bu arada pazar gunu aldigimiz ama bitmeyen eve tasiyoruz esyalarimizi. iskan alinmasina daha varmis basvurmuslar ama virusten dolayi Durmus iskanlar esyalar o eve biz annemlere cocuk nerde dogar nasil olur hic bilmiyorum o kadar dun kesinlesti pazar gunu tasinacagim ve nasil toparlanacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok bugun farkettim ki sac diplerim yara olmuss kabuk kabuk sebebini anlamadim umarim gecici biseydir doktora da gidemiyorumm haa bu arada 3-4 gundur mide bulantim ve sancilarim varr normal mi sizce?
Mide bulantı benimde başladı canım😬😬 bugün rabdevum vardı sordum bazı kişilerde son aylarda olabilirmiş yada reflüdende olabilir mide yanman varsa ondanda,enfeksiyondanda dedi tahlil yapmıştım yeni onda bişey yok dedi 15gün sonra bidaha tahlil yapıcaz bakalım.. sancılarda artık bebek kendini hazırlıyor yalancı kasılmalar olabilir ara ara dedi🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back