Allah kolay doğumlar nasip etsin canım, sağlıklı tombik olsun ısırmalıkYok kiz stres yapmiom. Yirtmasa bile yirtin beni diccemzaten uyusuk oldgu icin hissetmezsin bile dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolay doğumlar nasip etsin canım, sağlıklı tombik olsun ısırmalıkYok kiz stres yapmiom. Yirtmasa bile yirtin beni diccemzaten uyusuk oldgu icin hissetmezsin bile dedi
Oldun bosver sağlıklı olsundsAnasi babssi tombiso da ole olur tabi
![]()
Çevir gazı yanmasiiinDogru tabikimse kotu bisey paylasmaz . Allah büyük yaa senin cabuk cikar bak gör
![]()
Simdilk norml gorunuo. Halâ dogum pozisyonnda sukurAllah kolay doğumlar nasip etsin canım, sağlıklı tombik olsun ısırmalıknormal doğum değil mi uyuşuk nasıl olacak
epidural mi nasıl oluyor o tam sen mi istiyorsun doktor mu öneriyor çok soru sordum ama merakımı mazur gör
![]()
Anladım canımÇevir gazı yanmasiiin
Simdilk norml gorunuo. Halâ dogum pozisyonnda sukur
Hani ikiniosun ya dogum aninda o yuzden uysuo asagisi. O zmn da kesi atilio . Epidurali sen sancilri cekemicek durumdysan isteyebilirsin ya da dr onerebilir. Sdece agrilri hissetmiosn o kdr. O da dogum anina kdr gecio zaten
Rica ederm cnm hepimzin inslhAnladım canımsağol , hayırlısıyla su gibi kolay olur inşallah doğumun
![]()
Kuzm bnmde az az geldi ama tekrraladm basndada sonundada bebe yok dr ile knstk onmli olan cok olmak degl dddi olablir az az ve koyu da olabilirmis sanirim ayni azlkta ve koyu lekeler halnde gecirmeyide regl sayilirmis. Benmde 6. Gun ama yogun gelmesini artk beklemiyorum bitimi geldi.Sonucum 0.48 cikti hala sokulmedim bugun geceli 7.gun![]()
Benim hala sadece peceteye gelen lekelenmem var . Anlamadim gitti yaKuzm bnmde az az geldi ama tekrraladm basndada sonundada bebe yok dr ile knstk onmli olan cok olmak degl dddi olablir az az ve koyu da olabilirmis sanirim ayni azlkta ve koyu lekeler halnde gecirmeyide regl sayilirmis. Benmde 6. Gun ama yogun gelmesini artk beklemiyorum bitimi geldi.
Sökülmedi mi hala çok ilginç ciddennnBenim hala sadece peceteye gelen lekelenmem var . Anlamadim gitti ya
sokulmedim cok ılginçSökülmedi mi hala çok ilginç ciddennn
Dr konusma imkanin varsa ortalk kotu bi arasan canmBenim hala sadece peceteye gelen lekelenmem var . Anlamadim gitti ya
Alla allaa tüp bebekten sonra böyle mi olurmus ki acabasokulmedim cok ılginç![]()
Bilmiyorum kuzum yaAlla allaa tüp bebekten sonra böyle mi olurmus ki acaba![]()
Mesaj attim sekreterine dun o da gecikme normaldir dedi. IlgisizDr konusma imkanin varsa ortalk kotu bi arasan canm
Hayirlisi olsn bakalm ama cok ilginc boyle. KuzumMesaj attim sekreterine dun o da gecikme normaldir dedi. Ilgisiz
Ilk defa basima geliyorHayirlisi olsn bakalm ama cok ilginc boyle. Kuzum
Acaba tup bebe denemesinde kullanilan ilaclardanmi acaba. Bu ay sanirim boyle regl gorende cok gibi ama senknki daha baska. Bi kac gun sonra bi test daha ver sen belli olmaz bakarsn vardirIlk defa basima geliyor
Mucize olur diyorum sadece olursaAcaba tup bebe denemesinde kullanilan ilaclardanmi acaba. Bu ay sanirim boyle regl gorende cok gibi ama senknki daha baska. Bi kac gun sonra bi test daha ver sen belli olmaz bakarsn vardir![]()
Bebişim sen bişey kullanmıştın bu ay sanki, ondan olmasın?Ilk defa basima geliyor
Kullandim hakan ozkul kürlerini kullandimBebişim sen bişey kullanmıştın bu ay sanki, ondan olmasın?