• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kiz stres yapmiom. Yirtmasa bile yirtin beni diccem 😁😁😁 zaten uyusuk oldgu icin hissetmezsin bile dedi
Allah kolay doğumlar nasip etsin canım, sağlıklı tombik olsun ısırmalık 😍 normal doğum değil mi uyuşuk nasıl olacak 🤔 epidural mi nasıl oluyor o tam sen mi istiyorsun doktor mu öneriyor çok soru sordum ama merakımı mazur gör 🤗

Dogru tabi😂😂 kimse kotu bisey paylasmaz . Allah büyük yaa senin cabuk cikar bak gör 😂
Çevir gazı yanmasiiin 😀
Allah kolay doğumlar nasip etsin canım, sağlıklı tombik olsun ısırmalık 😍 normal doğum değil mi uyuşuk nasıl olacak 🤔 epidural mi nasıl oluyor o tam sen mi istiyorsun doktor mu öneriyor çok soru sordum ama merakımı mazur gör 🤗
Simdilk norml gorunuo. Halâ dogum pozisyonnda sukur 😊
Hani ikiniosun ya dogum aninda o yuzden uysuo asagisi. O zmn da kesi atilio . Epidurali sen sancilri cekemicek durumdysan isteyebilirsin ya da dr onerebilir. Sdece agrilri hissetmiosn o kdr. O da dogum anina kdr gecio zaten

Çevir gazı yanmasiiin 😀

Simdilk norml gorunuo. Halâ dogum pozisyonnda sukur 😊
Hani ikiniosun ya dogum aninda o yuzden uysuo asagisi. O zmn da kesi atilio . Epidurali sen sancilri cekemicek durumdysan isteyebilirsin ya da dr onerebilir. Sdece agrilri hissetmiosn o kdr. O da dogum anina kdr gecio zaten
Anladım canım 🤔 sağol , hayırlısıyla su gibi kolay olur inşallah doğumun 😍🌼

Sonucum 0.48 cikti hala sokulmedim bugun geceli 7.gun :halay:
Kuzm bnmde az az geldi ama tekrraladm basndada sonundada bebe yok dr ile knstk onmli olan cok olmak degl dddi olablir az az ve koyu da olabilirmis sanirim ayni azlkta ve koyu lekeler halnde gecirmeyide regl sayilirmis. Benmde 6. Gun ama yogun gelmesini artk beklemiyorum bitimi geldi.

Kuzm bnmde az az geldi ama tekrraladm basndada sonundada bebe yok dr ile knstk onmli olan cok olmak degl dddi olablir az az ve koyu da olabilirmis sanirim ayni azlkta ve koyu lekeler halnde gecirmeyide regl sayilirmis. Benmde 6. Gun ama yogun gelmesini artk beklemiyorum bitimi geldi.
Benim hala sadece peceteye gelen lekelenmem var . Anlamadim gitti ya

Acaba tup bebe denemesinde kullanilan ilaclardanmi acaba. Bu ay sanirim boyle regl gorende cok gibi ama senknki daha baska. Bi kac gun sonra bi test daha ver sen belli olmaz bakarsn vardir 🙏🙏😊
Mucize olur diyorum sadece olursa :KK71:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back