- 12 Eylül 2019
- 1.315
- 1.886
- 83
Bence ondan, inşallah etkisini önümüzdeki ay görürsün canım.Kullandim hakan ozkul kürlerini kullandimbitkiseldi olur mu olur aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ondan, inşallah etkisini önümüzdeki ay görürsün canım.Kullandim hakan ozkul kürlerini kullandimbitkiseldi olur mu olur aynen
Arastırsana yaşayanlar varmı acabaBilmiyorum kuzum ya
Cok var arastirdim . Yerlesme kanamasindan sonra beta kana geçiyormuş once sonra idraraArastırsana yaşayanlar varmı acaba
Ayy insalllahhhh yaaaBence ondan, inşallah etkisini önümüzdeki ay görürsün canım.![]()
Keşke öyle olsa ya bir mucizeCok var arastirdim . Yerlesme kanamasindan sonra beta kana geçiyormuş once sonra idrara
Vallaha bi umut lekelenme bitsin gidip kan vericem bir dahaKeşke öyle olsa ya bir mucize![]()
Test alırsın olmadı hastaneye çizgi görürse git bence bir dahaVallaha bi umut lekelenme bitsin gidip kan vericem bir daha
Saglik ocagina giderim bu seferTest alırsın olmadı hastaneye çizgi görürse git bence bir daha
1 gün sonra çıkar beklede biraz bakalımSaglik ocagina giderim bu seferzaten gec cikiyor
Erken ogrensem ne gec ogrensem ne1 gün sonra çıkar beklede biraz bakalım☺
Bence önce test yap derim testte de çıkar artık varsa zaten kaç gün geçtiErken ogrensem ne gec ogrensem ne![]()
Yumurtlama oluyor gibi canım koyu çıkmışKızlar bunlar 26 mart 29 mart ve 31 mart testleri koyulukları karşılaştırıcaktım ama sabaha dağılmıştı çizgiler hep bugün başka marka aldım sanırım bugün 13 yada 14 gün geçti bu marka kullanan var mı birde pko olup sürekli böyle çıkan var mı pkoda hep silik çıkıyordu sanırım bi bakar mısınız
Bu ayin 24 unde olmam lazimdi :)Bence önce test yap derim testte de çıkar artık varsa zaten kaç gün geçti ☺
Gunun mu gecti . Ovulasyonlar koyu duruyor gebelik testin varsa yap benceKızlar bunlar 26 mart 29 mart ve 31 mart testleri koyulukları karşılaştırıcaktım ama sabaha dağılmıştı çizgiler hep bugün başka marka aldım sanırım bugün 13 yada 14 gün geçti bu marka kullanan var mı birde pko olup sürekli böyle çıkan var mı pkoda hep silik çıkıyordu sanırım bi bakar mısınız
Ama bir hafta olduYumurtlama oluyor gibi canım koyu çıkmış
Geçti evet baya hemde 13 yada 14 gün oldu ama ara ara yapıyordum daha yeni 1 haftadır böyle koyu malesef yok 5 tane ovu aldım paketle hiç belirtim yok bennhormonlardan süphe ediyorum ama ağır pkoyken hiç test yapmamıştım bilen var mı acaba pkoda böyle çıkar mı hani lh fsh oynuyor yaGunun mu gecti . Ovulasyonlar koyu duruyor gebelik testin varsa yap bence
Geçmiş baya test yap bence yarınBu ayin 24 unde olmam lazimdi :)
Adetin geçtimi belkide gebeliktir bir test yapsanaAma bir hafta oldunasıl bir haftadır böyle çıkar ki bugün ki de öyle
süt hormonum arttı muhtemelen gögüslerim fena tüm hormonlarda oynadı sanırım aşırı çok geciktim doktora gidemiyorum evde duphaston var doktor 2 kutu vermişti gebeliğe de zararsız kullanıp adet görüyorsun görmezwen zaten hamilesin demişti hem düşükte hemde adette destek içinmiş bilen var mı kullansam mı bir daha olursa diye yedek vermişti