- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iiyiz yavrm sen nasilsnben geldim kizlarr nasilsinizzz?
Bende iyiyim diyip iyi olmak istiyorum isten geldim yemek yapicam sonra da esya kolilemeye baslicazIiyiz yavrm sen nasilsn
Yaşı aksın Allahın izniyle cnmYasamadigim icin uzaktan davulun sesi hos gelir![]()
Dalıp da cok yorma kendini bak. Allh daha ii etsin. Caniniz sagolsn yeter. Her sey bi sekilde halloluo nasilsa.Bende iyiyim diyip iyi olmak istiyorum isten geldim yemek yapicam sonra da esya kolilemeye baslicaz
Fatma 28 olmuş gülüm yaaa aydanda düşmüşsün maşallahBelim ağrıyeeaaahhh![]()
![]()
Ole oldum valla. Cok sukurFatma 28 olmuş gülüm yaaa aydanda düşmüşsün maşallah
Geç bile kalmışsın kız 32de başlıyo geneldeOle oldum valla. Cok sukurbide bugun ilk defa nst ye baglndim. Ciddiye bindi is anlamya basladim
![]()
O zamn koymadi dr nst ye . Gerci koysaydi da sanci cikmzdiGeç bile kalmışsın kız 32de başlıyo genelde![]()
Pazar gunu tasinicam nasil yetistireyim sanci girip duruyo egilip kalkamiyorumDalıp da cok yorma kendini bak. Allh daha ii etsin. Caniniz sagolsn yeter. Her sey bi sekilde halloluo nasilsa.
Olabilio cnm sknti yok. Bosuna korkmussun. Regl her zmn ayni olmyabilirIyi akşamlar kızlar nasılsınız. Benim bi sıkıntım var yaa korkmaya başladım artık. Ben 25 martta regl oldum 2 gün erken gelmişti. Normalde reglm 5-6 gün sürer 3 gün yoğun 2-3 gün koyukahve şeklinde. Bu ay yine 3-4 gün yoğun oldu. 5-6. Gün koyu kahve hatta siyaha dönük geldi az az ve bugün 7. Gün bildiğiniz pembe kan gelmeye başladı ve haka devam ediyor.Pedi doldurmuyor peceteye silince falan ceviz buyuklugunde çıkıyor. Şaştım kaldım neden böyle olmuş olabilir ki. Korkmaya basladim bi hastalik falan olabilir mi acaba
Sen egilip kalkma zaten. Insani en cok o yoruyo. O da kasilma yapar ii deil.Pazar gunu tasinicam nasil yetistireyim sanci girip duruyo egilip kalkamiyorumAllahim yardimcimiz olsun hepimizin
![]()
Hayirli olsun cnm sen dikkat etmeye bak allahin izniyle bisey olmaz insallahKizlar bu arada pazar gunu aldigimiz ama bitmeyen eve tasiyoruz esyalarimizi. iskan alinmasina daha varmis basvurmuslar ama virusten dolayi Durmus iskanlar esyalar o eve biz annemlere cocuk nerde dogar nasil olur hic bilmiyorum o kadar dun kesinlesti pazar gunu tasinacagim ve nasil toparlanacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok bugun farkettim ki sac diplerim yara olmuss kabuk kabuk sebebini anlamadim umarim gecici biseydir doktora da gidemiyorumm haa bu arada 3-4 gundur mide bulantim ve sancilarim varr normal mi sizce?
Ay cok tatli ya masallah passama alsin alsin kilolari kuzucukKontolden ciktm canlar. Cok suku sknti yok. Ilk kez girdim nst ye sanci cikmdi
Minnosum da 2800 gram olmus. Anam 3 kiloyu gecer bu dogana kadr. Insllh cikartabilirim![]()
Negatif çıktı hamile degilmişim sonuxumun çıktıgı gün adet oldum.İnşallah birgün benimde evladım olurAmin cümlemizin gönlüne göre versin.geçen hafta pazartesi kan tahlilinde çıkmadı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı 1 hafta daha geçmesini bekliorum inşallah ozmn güzel haberi alırım.
Kalırsın canım, doğuma gittiğin günleri de göreceğiz inşhoplaya,zıplaya hastaneye gidicem gorursunuz
tabi bunun icin once gebe kalmam lazim
Tskkr edrz teyzesiiAy cok tatli ya masallah passama alsin alsin kilolari kuzucuk![]()
Once bi su macerali hamilelik hikayemi tamamliyimKalırsın canım, doğuma gittiğin günleri de göreceğiz inş ☺ Sonra doğum hikayeni dinlemek için sabırsızlanıyorum![]()
Bu ne yaman çelişki lorikocum geliyorsa gelsin gelmiyorsa bebe olsunn aaa bu ne böleOnce bi su macerali hamilelik hikayemi tamamliyimhala sokulmedim