- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Bence gelmez bu saatten sonraOnce bi su macerali hamilelik hikayemi tamamliyimhala sokulmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gelmez bu saatten sonraOnce bi su macerali hamilelik hikayemi tamamliyimhala sokulmedim
Aaaaaaa aman yeter diyip zipliycam simdiBu ne yaman çelişki lorikocum geliyorsa gelsin gelmiyorsa bebe olsunn aaa bu ne böle![]()
![]()
Sanmiyorum gelicegini ya degisik bi sekilde geldi ama bu ay cogu kisinin sapmış oyleBence gelmez bu saatten sonra
Evt gordum konustgun kisileriSanmiyorum gelicegini ya degisik bi sekilde geldi ama bu ay cogu kisinin sapmış oyle2 kisi de o sekilde hamile
Anne gibi uzaktan takip ediyorsunEvt gordum konustgun kisileri![]()
Allh gosterdi vallaAnne gibi uzaktan takip ediyorsunbi hatami görürse şutingen
![]()
Kendimize akilli olamıyoruzAllh gosterdi vallakendinize akilli olun
![]()
Nana yaKime cektiniz bilmiorm kiii![]()
3. Kişi olmani dileğiyle bebeğimSanmiyorum gelicegini ya degisik bi sekilde geldi ama bu ay cogu kisinin sapmış oyle2 kisi de o sekilde hamile
Insallah 3 gub sonra yine kan veriyim3. Kişi olmani dileğiyle bebeğim![]()
![]()
Kist falan olabilirmi ki acabaIyi akşamlar kızlar nasılsınız. Benim bi sıkıntım var yaa korkmaya başladım artık. Ben 25 martta regl oldum 2 gün erken gelmişti. Normalde reglm 5-6 gün sürer 3 gün yoğun 2-3 gün koyukahve şeklinde. Bu ay yine 3-4 gün yoğun oldu. 5-6. Gün koyu kahve hatta siyaha dönük geldi az az ve bugün 7. Gün bildiğiniz pembe kan gelmeye başladı ve haka devam ediyor.Pedi doldurmuyor peceteye silince falan ceviz buyuklugunde çıkıyor. Şaştım kaldım neden böyle olmuş olabilir ki. Korkmaya basladim bi hastalik falan olabilir mi acaba
Aayyy bugunnnn aarriiiiiffeeyyyymiiisss diyen kiz degil mi bu
Her sey onu hatrlatiyoorNana ya![]()
Yukarisinda yazio ya 12. Kocasini diyeK
Kaç kere evlendiyse![]()
Bildgin gbiiiSelam kızcelerim nasılsınız varmı bi gelişme?
Bilmiom kiAayyy bugunnnn aarriiiiiffeeyyyymiiisss diyen kiz degil mi bu![]()
Bilemiyorum olabilir mi ki kuzum 2-3 aydır da sağ kaSığım ağrıyor sürekli.Kist falan olabilirmi ki acaba
Nanam a nasıl ulusa az biz yaa?Her sey onu hatrlatiyoor
Yukarisinda yazio ya 12. Kocasini diyeo kacinci Allh bilir
Bildgin gbiii
Bilmiom ki
Artik leke gelmeyince bi test yap hele ne cikcak insallah pzoitif cikar sonrada kan verirsinInsallah 3 gub sonra yine kan veriyim