bak bak gördünmü hissetim demek kiKontolden ciktm canlar. Cok suku sknti yok. Ilk kez girdim nst ye sanci cikmdi
Minnosum da 2800 gram olmus. Anam 3 kiloyu gecer bu dogana kadr. Insllh cikartabilirim
Cok şükürKontolden ciktm canlar. Cok suku sknti yok. Ilk kez girdim nst ye sanci cikmdi
Minnosum da 2800 gram olmus. Anam 3 kiloyu gecer bu dogana kadr. Insllh cikartabilirim
Amin cümlemizin gönlüne göre versin.Allah gönlünüze göre verir inşallaheczane imkanınız varsa bi gebelik testi yapın 3 gün geçtiyse silikte olsa çıkar
Insllh teyzesiibak bak gördünmü hissetim demek ki
boşuna tosunum paşam demiyorum....
ohhhh çok şükür... sağlıkla gel inşallah kuzucuk
Maşallah yaa tombiş olucak kilosuna göre doktor ayarlar zaten herhalde sağlıklı olsundaKontolden ciktm canlar. Cok suku sknti yok. Ilk kez girdim nst ye sanci cikmdi
Kendimde o potansiyeli hic goremiormCok şükürfirlatirsin bi ikinma ile
Anasi babssi tombisMaşallah yaa tombiş olucak kilosuna göre doktor ayarlar zaten herhalde sağlıklı olsunda
Ne sordun doktora :)))Kendimde o potansiyeli hic goremiormyirtilacam eninde sonunda. Dr a sordm
Ilk dogumlrda kesi atilio mu muhakk ddidim. %90 didiNe sordun doktora :)))
Stres yapiyorsun su an kendine boşu bosuna . Gunu gelsin zamani gelsin unutursun bunlarin hepsiniIlk dogumlrda kesi atilio mu muhakk ddidim. %90 didi
Yok kiz stres yapmiom. Yirtmasa bile yirtin beni diccemStres yapiyorsun su an kendine boşu bosuna . Gunu gelsin zamani gelsin unutursun bunlarin hepsini
Heehh isteYok kiz stres yapmiom. Yirtmasa bile yirtin beni diccemzaten uyusuk oldgu icin hissetmezsin bile dedi
Tabi cnm kucuck bisey zaten. Ondan kokmuom ki ben. Maksat bebegin cikis aninda benm cok aci cekmeden cikmasiHeehh istebenim ablaminda kesisi vardi ama cabuk gecti o kadar can yakici bisey değilmiş
Senin canin tatliiiTabi cnm kucuck bisey zaten. Ondan kokmuom ki ben. Maksat bebegin cikis aninda benm cok aci cekmeden cikmasio yuzden dicem kesin die
Stresten saç derinde egzama olmuş, kuzenimde olmuştu ondan biliyorum bence çok takma herşey olacağına varır, stres bebeğini de etkilemesin Allah korusunKizlar bu arada pazar gunu aldigimiz ama bitmeyen eve tasiyoruz esyalarimizi. iskan alinmasina daha varmis basvurmuslar ama virusten dolayi Durmus iskanlar esyalar o eve biz annemlere cocuk nerde dogar nasil olur hic bilmiyorum o kadar dun kesinlesti pazar gunu tasinacagim ve nasil toparlanacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok bugun farkettim ki sac diplerim yara olmuss kabuk kabuk sebebini anlamadim umarim gecici biseydir doktora da gidemiyorumm haa bu arada 3-4 gundur mide bulantim ve sancilarim varr normal mi sizce?
Ahh kızlar ben sizi göreceğim, öyle kolayca çıkıverecek sanıyorsunuz. Allah yardımcınız olsunSenin canin tatliiiya o kadar kadin dogumcular video paylaşıyor niye kimsenin cani yanmiyor ya cok rahat firlatiyorlar vallaha
Sırf korkumdan epidural yapmak istiyorum bende vallaAhh kızlar ben sizi göreceğim, öyle kolayca çıkıverecek sanıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Vallaha güle oynaya giderimAhh kızlar ben sizi göreceğim, öyle kolayca çıkıverecek sanıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Hiii sen de oleSenin canin tatliiiya o kadar kadin dogumcular video paylaşıyor niye kimsenin cani yanmiyor ya cok rahat firlatiyorlar vallaha
Dogru tabiHiii sen de oleonlar guzel yerleri paylasiolr ki millet norml dogum yapsin diye. Kim kac saat sanci cekeck Allh bilir artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?