Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kontolden ciktm canlar. Cok suku sknti yok. Ilk kez girdim nst ye sanci cikmdi
Minnosum da 2800 gram olmus. Anam 3 kiloyu gecer bu dogana kadr. Insllh cikartabilirim
bak bak gördünmü hissetim demek ki
boşuna tosunum paşam demiyorum....
ohhhh çok şükür... sağlıkla gel inşallah kuzucuk

Allah gönlünüze göre verir inşallah eczane imkanınız varsa bi gebelik testi yapın 3 gün geçtiyse silikte olsa çıkar
Amin cümlemizin gönlüne göre versin.geçen hafta pazartesi kan tahlilinde çıkmadı bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı 1 hafta daha geçmesini bekliorum inşallah ozmn güzel haberi alırım.
[/QUOTE]
Negatif çıktı hamile degilmişim sonuxumun çıktıgı gün adet oldum.İnşallah birgün benimde evladım olur

Tabi cnm kucuck bisey zaten. Ondan kokmuom ki ben. Maksat bebegin cikis aninda benm cok aci cekmeden cikmasi o yuzden dicem kesin die
Senin canin tatliii ya o kadar kadin dogumcular video paylaşıyor niye kimsenin cani yanmiyor ya cok rahat firlatiyorlar vallaha

Stresten saç derinde egzama olmuş, kuzenimde olmuştu ondan biliyorum bence çok takma herşey olacağına varır, stres bebeğini de etkilemesin Allah korusun

Senin canin tatliii ya o kadar kadin dogumcular video paylaşıyor niye kimsenin cani yanmiyor ya cok rahat firlatiyorlar vallaha
Ahh kızlar ben sizi göreceğim, öyle kolayca çıkıverecek sanıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun

Hiii sen de ole onlar guzel yerleri paylasiolr ki millet norml dogum yapsin diye. Kim kac saat sanci cekeck Allh bilir artk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…