- 29 Ağustos 2018
- 4.249
- 4.211
- 133
Sen naptin cnm bnm durumlar ne ?Kızlar neler olmuş böyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen naptin cnm bnm durumlar ne ?Kızlar neler olmuş böyle![]()
Kontrolum yarin sabah cnm. Belli olur az cok herlde.
Biz gerekeni soledik artk. Insllh guzl bi adim atar yonetici deAynn öle yaptim cok geride kalmis onu okuodum bnde cok uzuldum ya nana kesinlikle dalga amacli yazmamistir bazn sert dawranio ewtt ama sert dawranisi bizi kndimize getirmek icin kesinlikle kalbi tertemiz bi insan cok cok uzuldum bu duruma umarim geri gelir![]()
Hayırlısı olsun hakkında kuzum doktor ne derse muhakkak yaz buraya etiketle rabbim hayırlı zamanda doğurmanı nasip etsin inşallahKontrolum yarin sabah cnm. Belli olur az cok herlde.
Biz gerekeni soledik artk. Insllh guzl bi adim atar yonetici de
Canım bende durumlar aynıSen naptin cnm bnm durumlar ne ?
Insallah cnm bnm yaKontrolum yarin sabah cnm. Belli olur az cok herlde.
Biz gerekeni soledik artk. Insllh guzl bi adim atar yonetici de
Ay kiz napiyim ewdeyim gitmiom 3 aydir hastaneye fln bu virus bitsin esimde gidek dio belki giderim tabi bu ay suphemlerim var da bilmiom , insallah olur hepimizin her gece dualarimdasiniz saglikli hayirli ewlatlarimiz olsun hayirli kolay dogumumuz olsun die insalllahCanım bende durumlar aynı
Hala uğraşıyorum
Bide virüs olayları var şimdi doktora da gidemiyoruz artık virüs bitince aşılama deneyeceğim bende
Sen nasılsın özledik seni neler yapıyosun
AminHayırlısı olsun hakkında kuzum doktor ne derse muhakkak yaz buraya etiketle rabbim hayırlı zamanda doğurmanı nasip etsin inşallah
Evt cnsii simdi gidiorm
hayırlı haberlerle gel inşallah kuzumEvt cnsii simdi gidiorm
Bize acimadi gittiiiihayırlı haberlerle gel inşallah kuzum
nanayıda al gel![]()
kendi gitmek istemiş sanırım doğrumu anladımBize acimadi gittiiii![]()
Birazck ole oldukendi gitmek istemiş sanırım doğrumu anladım
Kuzum benim çok sıkıntı stres yapma her şey olacağına varır. Bunda da vardır bir hayır sen içini ferah tut. Benimde 2 3 gün çok sık mide bulantısı vardı hatta iştahım bile kapandı aynı şekilde kasık ve bel ağrısı vardı ama şükür bugün biraz daha iyiyim. Niye böyle oldu bende bilmiyorumKizlar bu arada pazar gunu aldigimiz ama bitmeyen eve tasiyoruz esyalarimizi. iskan alinmasina daha varmis basvurmuslar ama virusten dolayi Durmus iskanlar esyalar o eve biz annemlere cocuk nerde dogar nasil olur hic bilmiyorum o kadar dun kesinlesti pazar gunu tasinacagim ve nasil toparlanacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok bugun farkettim ki sac diplerim yara olmuss kabuk kabuk sebebini anlamadim umarim gecici biseydir doktora da gidemiyorumm haa bu arada 3-4 gundur mide bulantim ve sancilarim varr normal mi sizce?