Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nanasız bu grubun neşesi yok gerçekten F Fatma KTL naptın kuzum doktor tahmini doğum haftasını söyledi mi? Diğer kızlar siz neler yapıyorsunuz
Kontrolum yarin sabah cnm. Belli olur az cok herlde.
Biz gerekeni soledik artk. Insllh guzl bi adim atar yonetici de

Kontrolum yarin sabah cnm. Belli olur az cok herlde.

Biz gerekeni soledik artk. Insllh guzl bi adim atar yonetici de
Hayırlısı olsun hakkında kuzum doktor ne derse muhakkak yaz buraya etiketle rabbim hayırlı zamanda doğurmanı nasip etsin inşallah

Canım bende durumlar aynı
Hala uğraşıyorum
Bide virüs olayları var şimdi doktora da gidemiyoruz artık virüs bitince aşılama deneyeceğim bende
Sen nasılsın özledik seni neler yapıyosun
Ay kiz napiyim ewdeyim gitmiom 3 aydir hastaneye fln bu virus bitsin esimde gidek dio belki giderim tabi bu ay suphemlerim var da bilmiom , insallah olur hepimizin her gece dualarimdasiniz saglikli hayirli ewlatlarimiz olsun hayirli kolay dogumumuz olsun die insalllah

Gunaydin kizlarr ben ise gidiyorumm siz guzel guzel durun buralarda arada kontrol edicem hepinizi kimse biyere gitmesin uslu kizlar olun evde oturun kimseyede topiklerde bulasmayin o kadar korkuyorum ki ise gitmeye su hastalik muhabbetleri yuzunden dualariniza bebegimide alin olur mu?Su hastalik yuzunden ona bisey olacak diye aklimi yitirmek uzereyim

Kizlar bu arada pazar gunu aldigimiz ama bitmeyen eve tasiyoruz esyalarimizi. iskan alinmasina daha varmis basvurmuslar ama virusten dolayi Durmus iskanlar esyalar o eve biz annemlere cocuk nerde dogar nasil olur hic bilmiyorum o kadar dun kesinlesti pazar gunu tasinacagim ve nasil toparlanacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok bugun farkettim ki sac diplerim yara olmuss kabuk kabuk sebebini anlamadim umarim gecici biseydir doktora da gidemiyorumm haa bu arada 3-4 gundur mide bulantim ve sancilarim varr normal mi sizce?

Oooo 1 gün girmedim neler olmus burda böyle olmazki ama napcaz biz nanamiz olmadan insallah geri gelebilir ya.. Takvimimizde gitmis

Kuzum benim çok sıkıntı stres yapma her şey olacağına varır. Bunda da vardır bir hayır sen içini ferah tut. Benimde 2 3 gün çok sık mide bulantısı vardı hatta iştahım bile kapandı aynı şekilde kasık ve bel ağrısı vardı ama şükür bugün biraz daha iyiyim. Niye böyle oldu bende bilmiyorum normaldir deyip işin içinden çıktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…