- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Sadscs gunduz yaptigim test var ya yarin kesin sonuc almak icin gidicez .artik negatif mi pozitif mi gorelim bi daha once hoc bu kadar gecikmedi ve lekelenme gormedimLorikimm yoksaa hamilemisin test mi yaptııınn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadscs gunduz yaptigim test var ya yarin kesin sonuc almak icin gidicez .artik negatif mi pozitif mi gorelim bi daha once hoc bu kadar gecikmedi ve lekelenme gormedimLorikimm yoksaa hamilemisin test mi yaptııınn![]()
Ayyy hadi inşallah lorikcim yaaa hala kahverengi gibi mi geliyor pekiSadscs gunduz yaptigim test var ya yarin kesin sonuc almak icin gidicez .artik negatif mi pozitif mi gorelim bi daha once hoc bu kadar gecikmedi ve lekelenme gormedim
Evet kuzum hala kahverengi geliyor peceteyeAyyy hadi inşallah lorikcim yaaa hala kahverengi gibi mi geliyor peki
Oyle kahverengi halınde kalır biter inşallah cok merak ettim kan testinde inşallah olumlu cıkarda emeklerini alırsın canım benimEvet kuzum hala kahverengi geliyor peceteye
Insalllahhhhhhh insalllahhhhh bugun lekelenmemin 2. Gunuydum hani insallah hamileysem de lekelenmeye karsin ilac igne versinOyle kahverengi halınde kalır biter inşallah cok merak ettim kan testinde inşallah olumlu cıkarda emeklerini alırsın canım benim![]()
İniallah gelmez canım sağlık ocagında ver olmadı hastaneler kalabalık olurHastayne gidicez bakalim sabaha supriz olmaSa
Saglik ocagida gec cikarir ya :))İniallah gelmez canım sağlık ocagında ver olmadı hastaneler kalabalık olur
Sen bilirsin o zamanmSaglik ocagida gec cikarir ya :))
Hastanede virus var ooofff ne talihsiz bir zamanSen bilirsin o zamanm![]()
Aynen yaa sorma delirmemek elde değilHastanede virus var ooofff ne talihsiz bir zaman![]()
Bana denk gelir agiz tadi ile gebelik heyecani bile yasayamiycamAynen yaa sorma delirmemek elde değil![]()
Maske tak git kız ben öyle yaptımBana denk gelir agiz tadi ile gebelik heyecani bile yasayamiycam![]()
Sağ salim gelsin teyzesinin kuzusu vaktinde gelsin inşallahİnş canım, benim normal değil zaten sezaryen ama plesanta sorunumuz var haziranda gelebilir aslında temmuz görünüyor bakalım sağlıklı olsun da inş
Ahh inş canım, tam da kötü zamana denk geldi doğum, yaza kadar bu illet bitse de rahatlasak bariSağ salim gelsin teyzesinin kuzusu vaktinde gelsin inşallah![]()
İnşallah biter cnm o zamana kadar aman dikkat et kendine bu süreçte yavrumAhh inş canım, tam da kötü zamana denk geldi doğum, yaza kadar bu illet bitse de rahatlasak bari![]()
Onlar kalmadi elimdeL Loriklorik kuzummm bende gördüm testiniii
Yaa inşallah hamişsindie nasıl mutlu olurumm
Lh varmı elinde bi de onu yapsan
Bide ateşine bak bakalım nasıl?