Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her zaman dua ediyorum canım ismini aldıklarımı unutmadım hiç İnşallah doğum anında da unutmam o anın heyecanıyla korkusuyla

QUOTE="Sibelll16, post: 63286191, member: 902141"]
Amin inş sağol ☺ Ben gerçek isimlerinden bahsettim, dilersen özelden yaz, namaz sonrası genelde duama ekliyorum
[/QUOTE]
Allah kabul etsin inşallah canım ben de isimle edilen duaya çok inanırım

Beni sevin ben de seni seviyorum kiiizzz burdaki herkesi cok seviyorum
Lorikim inşallah nana ana da mucizen kesinleşince dönmüş olur kutlama yaparız şimdi okuyordur çok mutlu olmuştur inşallah o da hayırlı haberlerle gelir batı geçti

Lorikim inşallah nana ana da mucizen kesinleşince dönmüş olur kutlama yaparız şimdi okuyordur çok mutlu olmuştur inşallah o da hayırlı haberlerle gelir batı geçti
Insalllahhhh nanam gelseydi ne guzel onunla beraber heyecanlanirdir .

Bende iyiyim kuzum benim. Okullar tatil olunca önce genel temizlik yaptım dip köşe bir kaç gündür de kendimi kitaplara verdim. Ara ara topiğe bakıyorum kimler neler yapıyor diye. Sen neler yaptın nerelerdeydin
Allah iyilik versin bitanem bu tatil size iyi oldu valla aman yorma kendini cnm napayım cnm bnde dua topiklerinde dolanıyorum artık bi umut bekliyorum halen mucizemi bakalım Rabbim büyük bizide güldürür inşallah

Her zaman dua ediyorum canım ismini aldıklarımı unutmadım hiç ☺ İnşallah doğum anında da unutmam o anın heyecanıyla korkusuyla
Allah razı olsun bitanem inşallah unutmazsın umudum dualar artık ne zamana gelecek doğum ikinci bu daha rahat olur cnm

Allah razı olsun bitanem inşallah unutmazsın umudum dualar artık ne zamana gelecek doğum ikinci bu daha rahat olur cnm
İnş canım, benim normal değil zaten sezaryen ama plesanta sorunumuz var haziranda gelebilir aslında temmuz görünüyor bakalım sağlıklı olsun da inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…