- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallahhhh canim :)Selam kızlar inşallah 2020 bizim yüzümüzü bebekle güldürür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhhh canim :)Selam kızlar inşallah 2020 bizim yüzümüzü bebekle güldürür
Her zaman dua ediyorum canım ismini aldıklarımı unutmadım hiçİnan aklımda duamdasın cnm gelip yazmasamda konuşmasamda unutmadım bikaçınız hep aklımdasınız Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah bnde dua isterim valla bilhassa doğum anında![]()
Hayırlıs olsun canım çok sevindimm![]()
Gözün aydın cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere![]()
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Allh sana da hayrlisiyla nasip etsin cnm bu ay insllhBen oldukça yeniyim yaklaşık 1 saattir üyeyim 3 aydır bizde çocuk istiyoruz bu ay gecikmedeyim![]()
Insallah bakalimnormal olmadigim gibi gebeligimde normal olmaz
![]()
Canım beni de dua ettiğin isimlere ekleHer zaman dua ediyorum canım ismini aldıklarımı unutmadım hiç ☺ İnşallah doğum anında da unutmam o anın heyecanıyla korkusuyla![]()
Allh sana da hayrlisiyla nasip etsin cnm bu ay insllh![]()
Amin inş sağolCanım beni de dua ettiğin isimlere eklehayırlı kolay doğumlar olsun inşallah
![]()
Beni sevinSeviyorum seni kız lorik. İnşallah güzel haberlere yarın.![]()
Lorikim inşallah nana ana da mucizen kesinleşince dönmüş olur kutlama yaparızBeni sevinben de seni seviyorum kiiizzz burdaki herkesi cok seviyorum
![]()
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah böyle paylaşmak bize de nasip olurAllah razı olsun kızlar![]()
Amin insllh saolasn cnmİnşallah canım yaa sende sağlıkla al kucağına kuzuyu![]()
Insalllahhhh nanam gelseydi ne guzel onunla beraber heyecanlanirdir .Lorikim inşallah nana ana da mucizen kesinleşince dönmüş olur kutlama yaparızşimdi okuyordur çok mutlu olmuştur inşallah o da hayırlı haberlerle gelir batı geçti
![]()
Allah iyilik versin bitanem bu tatil size iyi oldu valla aman yorma kendini cnm napayım cnm bnde dua topiklerinde dolanıyorum artık bi umut bekliyorum halen mucizemi bakalım Rabbim büyük bizide güldürür inşallahBende iyiyim kuzum benim. Okullar tatil olunca önce genel temizlik yaptım dip köşe bir kaç gündür de kendimi kitaplara verdim. Ara ara topiğe bakıyorum kimler neler yapıyor diye. Sen neler yaptın nerelerdeydin
Allah razı olsun bitanem inşallah unutmazsın umudum dualar artık ne zamana gelecek doğum ikinci bu daha rahat olur cnmHer zaman dua ediyorum canım ismini aldıklarımı unutmadım hiç ☺ İnşallah doğum anında da unutmam o anın heyecanıyla korkusuyla![]()
Cümlemizden cnm bizide unutma dualarındaAllah razı olsun kızlar![]()
İnş canım, benim normal değil zaten sezaryen ama plesanta sorunumuz var haziranda gelebilir aslında temmuz görünüyor bakalım sağlıklı olsun da inşAllah razı olsun bitanem inşallah unutmazsın umudum dualar artık ne zamana gelecek doğum ikinci bu daha rahat olur cnm
Loriiiiicannnn cizgiyi gordm eger lh degilse hamisssinnnnnn kesinnnn insalllahhhhhh kesilir lekeler bebe yerlesirBeni sevinben de seni seviyorum kiiizzz burdaki herkesi cok seviyorum
![]()