Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi gidiyor canım, virüs tatili bize yaradı evdeyiz ☺ Büyüyor çok şükür, 3-4 ay kaldı işte erken gelme ihtimali var bize de dua et sağ salim kavuşalım
İnan aklımda duamdasın cnm gelip yazmasamda konuşmasamda unutmadım bikaçınız hep aklımdasınız Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah bnde dua isterim valla bilhassa doğum anında

Hosgeldin caniimm insallahhh oyleyimdir . 5 gundur adetim geciyor. Dünden beri lekelenmem var
Ay inşallah adet değildir yaa .Bu aralar böyle gebe haberleri görmek beni mutlu ediyor nedenseBEN tedavisiz kalamıycam da benden önce herkes hamile kalsın bari

Gözün aydın cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere

Ay inşallah adet değildir yaa .Bu aralar böyle gebe haberleri görmek beni mutlu ediyor nedenseBEN tedavisiz kalamıycam da benden önce herkes hamile kalsın bari
Insallah kalirsin . Ben de 2 tane asilama 1 tane tup bebek denedim . Hatta geçen aydi tup bebek denemem hepsi negatif bu normal yolla olursa insallah mucize bebek olur bizim icin

Insallah kalirsin . Ben de 2 tane asilama 1 tane tup bebek denedim . Hatta geçen aydi tup bebek denemem hepsi negatif bu normal yolla olursa insallah mucize bebek olur bizim icin
Rabbim ummadığımız anda veriyor canım bazı şeyleri .İnşallah seninde öyledir .Bende bu ay başlayacaktım tüp bebeğe ertelenecek büyük ihtimalle .Bizimki Şiddetli erkek infertilitesi o yüzden benim normal yoldan hiç umudum yok

Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Insallah benim mucizem gelmistir. Virusten dolayi iptal edilihor tedaviler . Bizim de speun bendeymis . Amh düşüklüğü yumurta kalitesizligi

Insallah topigin mucize bebegi olur . Bütün tedavi sureclerimi nerseyde beraber atlattik aileme bile dememistim tup bebek yaptirdigimi kimse bilmiyor. Sadece burdski arkadaslar biliyor
İnnnşallaaahh mucize bebek mucizesiyle gelir

Insallah benim mucizem gelmistir. Virusten dolayi iptal edilihor tedaviler . Bizim de speun bendeymis . Amh düşüklüğü yumurta kalitesizligi
İnşallah canım kadına bağlı sorunlarda doğal yoldan gebe kalan çok gördüm ben forumda .Sende onlardan biri olursun inşallah :)

Insallah topigin mucize bebegi olur . Bütün tedavi sureclerimi nerseyde beraber atlattik aileme bile dememistim tup bebek yaptirdigimi kimse bilmiyor. Sadece burdski arkadaslar biliyor
Zaten gerek yok canım başka kimsenin bilmesine en iyisini yapmışsın . İnşallah mucizen gelir o zaman herkese söylersin duayla bekliyoruz burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…