İnan aklımda duamdasın cnm gelip yazmasamda konuşmasamda unutmadım bikaçınız hep aklımdasınız Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah bnde dua isterim valla bilhassa doğum anındaİyi gidiyor canım, virüs tatili bize yaradı evdeyiz ☺ Büyüyor çok şükür, 3-4 ay kaldı işte erken gelme ihtimali var bize de dua et sağ salim kavuşalım
Hosgeldin caniimmCanım dışardan öyle görüp geldim takip ediyorum konunu inşallah hamilesidir :)
Ay inşallah adet değildir yaa .Bu aralar böyle gebe haberleri görmek beni mutlu ediyor nedenseHosgeldin caniimminsallahhh oyleyimdir . 5 gundur adetim geciyor. Dünden beri lekelenmem var
Meleğimmmmm nasılsın sende özlendin kuzum
Gözün aydın cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlereArkadaşlar merhaba,
Belki hatırlayanlarınız vardır 3-4 ay önce burada birlikte dua grupları kurmuştuk. Sonrasında geçen zaman ve burada okuduklarım beni çok yıprattığı için sizleri uzaktan takip etmeye devam ettim. Rabbim nasip etti hamileyim
Bir gün bu duyguyu yaşarsam yaşadıklarımı buraya yazıp en azından birilerine yardımcı olmaya çalışacağım diye düşünmüştüm. Bu ay soğan kürü uyguladım. Yumurtlamaya kadar 10 gün ve yumurtlama itibariyle bıraktım. Ve diğer aylardan farklı olarak adetim bittikten sonra her gün bir fetih bir meryem suresi okudum. Rabbim bizi sevindirdi. Şuan tek duam şu virüslü günlerden temiz çıkabilmek ve evladımı kucağıma alabilmek. Sizler için duacıyım Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah
Insallah kalirsin . Ben de 2 tane asilama 1 tane tup bebek denedim . Hatta geçen aydi tup bebek denemem hepsi negatifAy inşallah adet değildir yaa .Bu aralar böyle gebe haberleri görmek beni mutlu ediyor nedenseBEN tedavisiz kalamıycam da benden önce herkes hamile kalsın bari
He he o açıdanHeee o açıdan
Evet hatirladim seni Rabbim tamamina erdirsin insallah,saglikla
Insallahhh ya insallllaaahhhhhhh tek umudumuz o yonde
Rabbim ummadığımız anda veriyor canım bazı şeyleri .İnşallah seninde öyledir .Bende bu ay başlayacaktım tüp bebeğe ertelenecek büyük ihtimalle .Bizimki Şiddetli erkek infertilitesi o yüzden benim normal yoldan hiç umudum yokInsallah kalirsin . Ben de 2 tane asilama 1 tane tup bebek denedim . Hatta geçen aydi tup bebek denemem hepsi negatifbu normal yolla olursa insallah mucize bebek olur bizim icin
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba,
Belki hatırlayanlarınız vardır 3-4 ay önce burada birlikte dua grupları kurmuştuk. Sonrasında geçen zaman ve burada okuduklarım beni çok yıprattığı için sizleri uzaktan takip etmeye devam ettim. Rabbim nasip etti hamileyim
Bir gün bu duyguyu yaşarsam yaşadıklarımı buraya yazıp en azından birilerine yardımcı olmaya çalışacağım diye düşünmüştüm. Bu ay soğan kürü uyguladım. Yumurtlamaya kadar 10 gün ve yumurtlama itibariyle bıraktım. Ve diğer aylardan farklı olarak adetim bittikten sonra her gün bir fetih bir meryem suresi okudum. Rabbim bizi sevindirdi. Şuan tek duam şu virüslü günlerden temiz çıkabilmek ve evladımı kucağıma alabilmek. Sizler için duacıyım Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah
Rabbim ummadığımız anda veriyor canım bazı şeyleri .İnşallah seninde öyledir .Bende bu ay başlayacaktım tüp bebeğe ertelenecek büyük ihtimalle .Bizimki Şiddetli erkek infertilitesi o yüzden benim normal yoldan hiç umudum yok
İnnnşallaaahhInsallah benim mucizem gelmistir. Virusten dolayi iptal edilihor tedaviler . Bizim de speun bendeymis . Amh düşüklüğü yumurta kalitesizligi
İnnnşallaaahhmucize bebek mucizesiyle gelir
İnşallah canım kadına bağlı sorunlarda doğal yoldan gebe kalan çok gördüm ben forumda .Sende onlardan biri olursun inşallah :)Insallah benim mucizem gelmistir. Virusten dolayi iptal edilihor tedaviler . Bizim de speun bendeymis . Amh düşüklüğü yumurta kalitesizligi
Allah razi olsun insallllaahhhh oyle olurum :)İnşallah canım kadına bağlı sorunlarda doğal yoldan gebe kalan çok gördüm ben forumda .Sende onlardan biri olursun inşallah :)
Zaten gerek yok canım başka kimsenin bilmesine en iyisini yapmışsınInsallah topigin mucize bebegi olur . Bütün tedavi sureclerimi nerseyde beraber atlattik aileme bile dememistim tup bebek yaptirdigimi kimse bilmiyor. Sadece burdski arkadaslar biliyor
Allh razi olsunZaten gerek yok canım başka kimsenin bilmesine en iyisini yapmışsın. İnşallah mucizen gelir o zaman herkese söylersin duayla bekliyoruz burda
Ay hayirlara vesile olsun insallah cok enteresan bi durumOglen kpyu kirmizi gibiydi simdi yine kahve oldu
Insallah bakalimAy hayirlara vesile olsun insallah cok enteresan bi durumsonu bebiş olsun
Bende iyiyim kuzum benim. Okullar tatil olunca önce genel temizlik yaptım dip köşe bir kaç gündür de kendimi kitaplara verdim. Ara ara topiğe bakıyorum kimler neler yapıyor diyeMeleğimmmmm nasılsın sende özlendin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?