- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Gebelik testi oLoriiiiicannnn cizgiyi gordm eger lh degilse hamisssinnnnnn kesinnnn insalllahhhhhh kesilir lekeler bebe yerlesir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi oLoriiiiicannnn cizgiyi gordm eger lh degilse hamisssinnnnnn kesinnnn insalllahhhhhh kesilir lekeler bebe yerlesir![]()
Ayy canmmmmm insallahhh sevincin mutlulugun daim olsn bebegin seninle saglikli olur insallahhhGebelik testi oinsalllaahhh insalllaahhhhhhh yyaaaaa innnsaallllaahhhh
Insallah ouledir ya olmazsa da vardir bir hayir elbetteAyy canmmmmm insallahhh sevincin mutlulugun daim olsn bebegin seninle saglikli olur insallahhh♥
Kııız loriikk dünkü duam kabul oluyoo gibiiInsallah ouledir ya olmazsa da vardir bir hayir elbette![]()
Ne dedin kizKııız loriikk dünkü duam kabul oluyoo gibii![]()
Lorikkkk seninle birlikte bizde dokuz doğuruyoz heeInsallah ouledir ya olmazsa da vardir bir hayir elbette![]()
Diken ustunde herkesLorikkkk seninle birlikte bizde dokuz doğuruyoz heeiki gündür inşallah kanama olmasın diye
![]()
Hayırlı hayırlı Allah tarafından müjdeler gelsin inşallah canımmDiken ustunde herkespaniklettim bi sonucs vardirsak da rahat nefes alsak topikte
Hayırdır inşallah canım noldu kiKIZLAAAARRR BEN GALIBA NANA NIN YOLUNDAN GIDIORM. TUTAMIYORM KENDIMI BU SEFEEER![]()
![]()
![]()
![]()
yedek ananiza sahip cikin
Amin inşallah kuzum benim vakti zamanı gelince o mucize kendiliğinden gelecektirAllah iyilik versin bitanem bu tatil size iyi oldu valla aman yorma kendini cnm napayım cnm bnde dua topiklerinde dolanıyorum artık bi umut bekliyorum halen mucizemi bakalım Rabbim büyük bizide güldürür inşallah
O vakit çabuk gelsin bitanemAmin inşallah kuzum benim vakti zamanı gelince o mucize kendiliğinden gelecektir![]()
Amin amin aminO vakit çabuk gelsin bitanem![]()
Noldu yaaa yapmayınnnnKIZLAAAARRR BEN GALIBA NANA NIN YOLUNDAN GIDIORM. TUTAMIYORM KENDIMI BU SEFEEER![]()
![]()
![]()
![]()
yedek ananiza sahip cikin
Bisey olrsa lorike solerim haber eder sizeNoldu yaaa yapmayınnnndoğumunda yaklastı merak ederiz seni bak
Takdiri ilaho artik hersey elimden gelenin en iyisini yaptim sonuctaHayırlı hayırlı Allah tarafından müjdeler gelsin inşallah canımmo çizgi boş yere çıkmaz hepimiz umutlandık bundan sonrası Allah kerim
![]()
Adı ne konununBisey olrsa lorike solerim haber eder sizee bak konuya Allh icin. Durdurmk istemiom kendimi arsizcaa
Kahverengi oldu yine