- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Valla ya bizide heyecanlandırdınnnAy cok heyecanli uyuyamam da simdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya bizide heyecanlandırdınnnAy cok heyecanli uyuyamam da simdi![]()
Yaklasti valla heyecan artioBurdayım canım ☺ Doğumda yaklaştı valla senin eşinlemi gidiceksin sadece
Valla ya bizide heyecanlandırdınnn![]()
İnşallah şimdi okuyup dua ettim sana daInsallahh bebegim ya insallahhson bir haftadir dua ediyorum bikmadan usanmadan
Aynen bide çok kişi almazlar yanına bence bu dönemde canım dikkat edin amanYaklasti valla heyecan artioher seyi esim yapcgi icin onu goturcem. En buyuk destekcim sonucta onsuz yapamam cogu ksii gibi. Zaten annem gelmio yani iptal etmistm. Gorumcem de gelebilirse evde birakicm
Allah razi olsuuuuuunnnnnn yaİnşallah şimdi okuyup dua ettim sana da![]()
Sabaha kadar uyuyamam da :))Fazlasıylaaa![]()
Zaten yasak geldi cnm hastnelere. Sadece refekatci alinio. Ziyaretci falan yasak artkAynen bide çok kişi almazlar yanına bence bu dönemde canım dikkat edin aman![]()
Uyu canım daha heyecanlı uyandıgında baksrsın ki hiçbişey yokSabaha kadar uyuyamam da :))
Aynen canım iyi olmuşZaten yasak geldi cnm hastnelere. Sadece refekatci alinio. Ziyaretci falan yasak artk
Baktkm somdi de hicbirsey yok cok şükürUyu canım daha heyecanlı uyandıgında baksrsın ki hiçbişey yok![]()
Olmasın bosver ağrı varmıııBaktkm somdi de hicbirsey yok cok şükür![]()
O da yokOlmasın bosver ağrı varmııı
Aman ne güzelO da yok![]()
Aman ne güzelben yatıcam sabah inşallah hala gelmedi diyr yazarsın burayaa
![]()
Özel hastane burası, makineleri yeni, ondan değilSansima devltin makineleri eskiydi. Mecbur bekledim baktm olcgi yok ozele gittim . Belki sennkilerin de makinesi eskidir.ondan grunmuodur
Evt ggayet norml. Kanaman yoksa sknti yokÖzel hastane burası, makineleri yeni, ondan değilama haftaya bakalım ne olacak
inşallah güzel şeyler olur
bazen aşırı belim ağrıyor ama normal mi ki bu bel ağrısı? Sürekli değil de mesela şimdi çok ağrıyor
![]()