Canım iyi olmaya çalışıyoruz bu günlerde nasıl oluyorsak öyleyiz sen napıyorsun? Çalışıyor musun artık çalışmak bile istemiyorum napacagim bilmiyorumF Fatma KTL anecummm ne edion.
Beklemekseni nasılsın
Y yasemin773 ❤
Ay tek tek etikwt yemes
Nasılsınzzzzz herkes iyimiii
Benim salı günü sondu tatşımCanım iyi olmaya çalışıyoruz bu günlerde nasıl oluyorsak öyleyiz sen napıyorsun? Çalışıyor musun artık çalışmak bile istemiyorum napacagim bilmiyorum
Inşallah canım.insallah bir an önce olurBenim salı günü sondu tatşım
Çarşambadan beri gitmiyorm gitmiyecem cok şükür ama yasak geliyor bugn bakandan anladığım kadarı ile
Hadi insalllhEvet canım ilk önce kanda sonra idrarda çıkar
Aammiiiinnn innnsaaalllaahhh bizim mucizemiz bizimle olsun . Sen ne durumdasinAnlamaz miyim canim biz hep anlattik hep konuştuk ..Allah' ım bu gunlerin hatrına bize bebiş ihsan eyle ❤
Istee aradigim cevapSen özelsinöğrenirkende özel olsun
Camış gibi uzaniomF Fatma KTL anecummm ne edion.
Beklemekseni nasılsın
Y yasemin773 ❤
Ay tek tek etikwt yemes
Nasılsınzzzzz herkes iyimiii
Yasak çkmasnı bekliyormCamış gibi uzaniomsen napion
Niye simdi yapmionuz. Kocan ne alemdeYasak çkmasnı bekliyorm
Yasak çıksn sabah akşam bebe yapavam
Hakkaten ben 3 gndür evdeym neden yapmıyoruzNiye simdi yapmionuz. Kocan ne alemde
Hakkaten ben 3 gndür evdeym neden yapmıyoruzohale nasıl odaklandıysak
Sorma bacım yazın saten gecelikle efil efil hop iş tmm
Gordgun yerde atla ustune
Ben zamnnda bana ovu testi aldrmadin. 2 gune bir yapicz qıkın cikmasin dedim tm dediAllhtan yazindi. Kis ayi olaydi zordu
Ahahahahahahah cok güldüm yaaaSorma bacım yazın saten gecelikle efil efil hop iş tmm
Kışın soyunda giyinde duş alda uzun iş
Kiz bacim disari cikma yasagi her an gelebilir sen simdi testte alaman hadi testi yaptin pozitif cikti nasil edecen doktorada gitmen gerekcek abboliiAhahahahahahah cok güldüm yaaa
Ben de şans da ne biliyimKiz bacim disari cikma yasagi her an gelebilir sen simdi testte alaman hadi testi yaptin pozitif cikti nasil edecen doktorada gitmen gerekcek abbolii
L Loriklorik bebeye ikiz gelsn diye denemeye devam ederKiz bacim disari cikma yasagi her an gelebilir sen simdi testte alaman hadi testi yaptin pozitif cikti nasil edecen doktorada gitmen gerekcek abbolii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?