• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bi de belim agriyor su an :halay: :halay:
Bunlar hep hamilelik belirtisi olabilir ☺️☺️ benim de bir haftadır belim ağrıyor ara ara uzanıyorum... Beklemek belki daha iyi, ben üç gün önce öğrenince bir buçuk hafta sonra randevu verdi. Bekliyorum şimdi kese görünecek mi kalp duyulacak mı diye stresle 😳 bu gün bir daha test yaptım 🤭 yakında olsaydın bende test var fazladan sana verirdim 🤭

Bunlar hep hamilelik belirtisi olabilir ☺☺ benim de bir haftadır belim ağrıyor ara ara uzanıyorum... Beklemek belki daha iyi, ben üç gün önce öğrenince bir buçuk hafta sonra randevu verdi. Bekliyorum şimdi kese görünecek mi kalp duyulacak mı diye stresle 😳 bu gün bir daha test yaptım 🤭 yakında olsaydın bende test var fazladan sana verirdim 🤭
At bakiyim yaptigin testi🤣🤣 ben testte negatif gormeyi her ne kadar alistim desem de tahammul edemiyorum. Ister istemez uzuluyorum. Haa bi de kabizim😂😂😂

Yani aslında bi tek seni göremedim rüyamda. Burdaki kızlar toplanmış buluşuyomuşuz, nedense benim evin önünde toplanmış herkes. İşte isimleri soruyorum kim kimdir diye. Eee diyorum lorik hangisi acaba, bakıyorum ama çok kişi var. Seni göremeden uyandım. Neden rüyama girdin kız? 🤣

Yani aslında bi tek seni göremedim rüyamda. Burdaki kızlar toplanmış buluşuyomuşuz, nedense benim evin önünde toplanmış herkes. İşte isimleri soruyorum kim kimdir diye. Eee diyorum lorik hangisi acaba, bakıyorum ama çok kişi var. Seni göremeden uyandım. Neden rüyama girdin kız? 🤣
Senin evin onu coronasiz çünkü 🤣🤣ben ne biliyim kiz ruyana neden girdim🤣🤣🤣

At bakiyim yaptigin testi🤣🤣 ben testte negatif gormeyi her ne kadar alistim desem de tahammul edemiyorum. Ister istemez uzuluyorum. Haa bi de kabizim😂😂😂
Kızım kalk git bir test al artık 😂 sen belirti saydık a ben acaba acaba hadi be diyorum 😂

İlk defa net çizgi gördüm ben... Gebelik devam ediyor mu emin olmak için yaptım 😳🤭

Eklentiler

• 20200325_100404.webp
    20200325_100404.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızım kalk git bir test al artık 😂 sen belirti saydık a ben acaba acaba hadi be diyorum 😂

İlk defa net çizgi gördüm ben... Gebelik devam ediyor mu emin olmak için yaptım 😳🤭
Ayyyyy hayalimdeki cizgiler🤣🤣🤣🤣massaalllaahhhhhhhhhhhhh .. bosver almiycam kuzummm 3 gun gecikmişti daha once . Ovu testin vwr mi bi de onu dene🤣🤣bu erken gebelik testi mi

Ayyyyy hayalimdeki cizgiler🤣🤣🤣🤣massaalllaahhhhhhhhhhhhh .. bosver almiycam kuzummm 3 gun gecikmişti daha once . Ovu testin vwr mi bi de onu dene🤣🤣bu erken gebelik testi mi
İnşallah kuzum darısı senin ve gruptaki kızların başına 🙏🙏 ovu testim yokmuş ya benim😳 bitmiş 😂 😂 toplu aldım da ben, hepsini kullanmışım 🤭
Yarın doktoru arayacağım cuma gel de diyebilir gelme de diyebilir 😳 virüs nedeniyle. İnşallah gel der ya, çatlayacağım meraktan 😳 eşime de söylemek istiyorum artık 😳

İnşallah kuzum darısı senin ve gruptaki kızların başına 🙏🙏 ovu testim yokmuş ya benim😳 bitmiş 😂 😂 toplu aldım da ben, hepsini kullanmışım 🤭
Yarın doktoru arayacağım cuma gel de diyebilir gelme de diyebilir 😳 virüs nedeniyle. İnşallah gel der ya, çatlayacağım meraktan 😳 eşime de söylemek istiyorum artık 😳
Innnsallahh ınsalllahhh😍😍😍 esinin haberi yok mu🤣🤣🤣

Yok daha kimseye söylemedim sizden başka 🤭🤭 kese görünce söylerim 🤭 boşu boşuna sevindirip umutlandırmayayım çocuğu 😳 cuma kese görsem akşamına söyliycem hemen 🤭🤭
Insallahhh yaaaaaa 🤣🤣nasil durdun soylemedin . Benim gebe kalmami iki sulalede bekliyor🤣🤣🤣bayram havası olur resmen bizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X