Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha bi de belim agriyor su anAllahım sen durumu biliyorsun, Amin☺☺☺☺
Kız lorikkkkk rüyamda seni gördüm.Ha bi de belim agriyor su an![]()
![]()
Bunlar hep hamilelik belirtisi olabilirHa bi de belim agriyor su an![]()
![]()
At bakiyim yaptigin testiBunlar hep hamilelik belirtisi olabilir ☺☺ benim de bir haftadır belim ağrıyor ara ara uzanıyorum... Beklemek belki daha iyi, ben üç gün önce öğrenince bir buçuk hafta sonra randevu verdi. Bekliyorum şimdi kese görünecek mi kalp duyulacak mı diye streslebu gün bir daha test yaptım
yakında olsaydın bende test var fazladan sana verirdim
![]()
Yani aslında bi tek seni göremedim rüyamda. Burdaki kızlar toplanmış buluşuyomuşuz, nedense benim evin önünde toplanmış herkes. İşte isimleri soruyorum kim kimdir diye. Eee diyorum lorik hangisi acaba, bakıyorum ama çok kişi var. Seni göremeden uyandım. Neden rüyama girdin kız?Nasil gördün![]()
Senin evin onu coronasiz çünküYani aslında bi tek seni göremedim rüyamda. Burdaki kızlar toplanmış buluşuyomuşuz, nedense benim evin önünde toplanmış herkes. İşte isimleri soruyorum kim kimdir diye. Eee diyorum lorik hangisi acaba, bakıyorum ama çok kişi var. Seni göremeden uyandım. Neden rüyama girdin kız?![]()
Kızım kalk git bir test al artıkAt bakiyim yaptigin testiben testte negatif gormeyi her ne kadar alistim desem de tahammul edemiyorum. Ister istemez uzuluyorum. Haa bi de kabizim
![]()
Benim rüyalarım efsunludur ona göreSenin evin onu coronasiz çünküben ne biliyim kiz ruyana neden girdim
![]()
Ayyyyy hayalimdeki cizgilerKızım kalk git bir test al artıksen belirti saydık a ben acaba acaba hadi be diyorum
İlk defa net çizgi gördüm ben... Gebelik devam ediyor mu emin olmak için yaptım![]()
Bilmiyorum, senden haberler gelebilir. Rüyalarıma herkes girmez öyle.Nasil yani![]()
Ama digerleri de girmiş. Aayyyy hadi insalllaahhhhBilmiyorum, senden haberler gelebilir. Rüyalarıma herkes girmez öyle.![]()
Ama diğerlerinin kim olduğunu bilmiyorum. Sadece seni soruyodum.Ama digerleri de girmiş. Aayyyy hadi insalllaahhhhhayir olsun diyelim hayir olsun insallah .
Ay bi de hamişsin masaallah hamilelerin ruyalari falan cikiyor diyorlarAma diğerlerinin kim olduğunu bilmiyorum. Sadece seni soruyodum.Hayır olsun inşallah.
İnşallah kuzum darısı senin ve gruptaki kızların başınaAyyyyy hayalimdeki cizgilermassaalllaahhhhhhhhhhhhh .. bosver almiycam kuzummm 3 gun gecikmişti daha once . Ovu testin vwr mi bi de onu dene
bu erken gebelik testi mi
Innnsallahh ınsalllahhhİnşallah kuzum darısı senin ve gruptaki kızların başınaovu testim yokmuş ya benim
bitmiş
![]()
toplu aldım da ben, hepsini kullanmışım
Yarın doktoru arayacağım cuma gel de diyebilir gelme de diyebilirvirüs nedeniyle. İnşallah gel der ya, çatlayacağım meraktan
eşime de söylemek istiyorum artık
![]()
Yok daha kimseye söylemedim sizden başkaInnnsallahh ınsalllahhhesinin haberi yok mu
![]()
Insallahhh yaaaaaaYok daha kimseye söylemedim sizden başkakese görünce söylerim
boşu boşuna sevindirip umutlandırmayayım çocuğu
cuma kese görsem akşamına söyliycem hemen
![]()