Evde beklemek daha iyi sanırım zaten böyle bir ortamdaAyyyy yyaaaa hayirrr 3 5 ay a,en az bi 9 ay geçsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde beklemek daha iyi sanırım zaten böyle bir ortamdaAyyyy yyaaaa hayirrr 3 5 ay a,en az bi 9 ay geçsin![]()
Eskiden test mi vardi sankiEvde beklemek daha iyi sanırım zaten böyle bir ortamdadoğururken anlarsın
![]()
Doğurmaya da biz gelelimEskiden test mi vardi sankidoğunca anliyorlardi ben eski kafaliyim
Hele bekle bakalim rabbim hayirlara vesile kılsın bu bekleyişi bizlerde 4 gozlen bekliyozYok annneemm gebelik testim . Bekleyelim bakalim![]()
Yok canım ne demek 9 aya öğrenirim ben filmlerdenZahmet olucak ya![]()
![]()
![]()
Benimki normal adet olcakmisim gibi belirtilerdi hatta desim bu ayda adet olcam galiba dedim umutsuzdum akintim farkli gelince test yapmistim ebndede boyle belirto vermistigözün Aydın olsun cnm yabekliyorum heyecanla ama bel ağrım oluyor sürekli birde bugün eğilip kalkarken sol kaşığım batıyor
Insallah allahimmm bekleyislerimi bebekle mujdelendirirHele bekle bakalim rabbim hayirlara vesile kılsın bu bekleyişi bizlerde 4 gozlen bekliyoz![]()
Akintin nasil yogut kesigi gibimi yumurta aki gibimi akiskanmi durağanmı pasifmi aktifmi nasil hele süyleeZahmet olucak ya![]()
![]()
![]()
Ha iyi o zaman bende simdiden dogumumu nasil yapicam diye dusunmeye baslamistimYok canım ne demek 9 aya öğrenirim ben filmlerdeniçin rahat olsun
![]()
Akintim yok su an islaklik hissediyorym arada ama bakiyorum yok 1 hafta oncesine kadar vardi kremsiAkintin nasil yogut kesigi gibimi yumurta aki gibimi akiskanmi durağanmı pasifmi aktifmi nasil hele süylee![]()
Ablamın doğumundan önce her türlü doğumu izlemiştik belgesel olarak. Suda tavsiye ederimHa iyi o zaman bende simdiden dogumumu nasil yapicam diye dusunmeye baslamistimbunu söyledin iyi oldu icim rahatladi
Ya inanir misin evlenmeden once ben de su da dogumu izlemistim cok rahat biseye benziyorduAblamın doğumundan önce her türlü doğumu izlemiştik belgesel olarak. Suda tavsiye ederim![]()
TamamAkintim yok su an islaklik hissediyorym arada ama bakiyorum yok 1 hafta oncesine kadar vardi kremsi![]()
Kendi kendine doğuruyor insanlar suda. Acısı daha az oluyor sanırım suda. Bir de suyun rahatlatıcı etkisi de var ya. Bak bir düşün sen bu işi, zamanımız varYa inanir misin evlenmeden once ben de su da dogumu izlemistim cok rahat biseye benziyordusuda dogum diye planlarken arabada doğum olur artik
Once bi hamile olayim samanlikta da dogururumKendi kendine doğuruyor insanlar suda. Acısı daha az oluyor sanırım suda. Bir de suyun rahatlatıcı etkisi de var ya. Bak bir düşün sen bu işi, zamanımız var![]()
HOMOLO MOYOM
[/QUOTE
Bilmiym![]()
Tamam haber ver amaOnce bi hamile olayim samanlikta da dogururumyer ve mekan farketmeksizin
![]()