- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 33
- 35
Inşallah canım hayırlısı diyorum hep yoksa da alıştım zaten denemeye devam. Senin bugün bat degilmiydi kuzum test yaptın miSabah yap bakalim insallah vardir . Buraya atmayi unutma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım hayırlısı diyorum hep yoksa da alıştım zaten denemeye devam. Senin bugün bat degilmiydi kuzum test yaptın miSabah yap bakalim insallah vardir . Buraya atmayi unutma
Evine test siparişi vericez şimdi grup olarakSenin tuttu totemin sirq ben de HAAAAAAMMIIIIILLLEEYYYIIIIMMMMMMMMMM
Yerlesme agrisi olablir ama ne kadar surer bilmiyormNe kadar sürüyoki yerleşme![]()
Silikler gördükten sora ne oldu olmadımı diye anlıyımValla his olrak ben de hic yasamadim ne yalan solimben de silikler gormustm zamnnda
![]()
Benim bugün ama daha gelmedi test yaosam mi bilmiyorum gelir ama aksamaInşallah canım hayırlısı diyorum hep yoksa da alıştım zaten denemeye devam. Senin bugün bat degilmiydi kuzum test yaptın mi
Adet belirtileri varmı sende?Benim bugün ama daha gelmedi test yaosam mi bilmiyorum gelir ama aksama
Bi ovuyu bilem yapmadiAaa lorik test mi yapıyormuş, ne zaman yapıyormuş ? Hadi neden hemen yapmıyormuş![]()
Valla silikler hep negatf cikti. Lorikin de silik cikti nananin da . Hep negatfti. Hamile oldgum ay gecikmemin 2. Gunu hemen cikti 2. Cizgi . Hatta atim fotosunuSilikler gördükten sora ne oldu olmadımı diye anlıyım![]()
Valla silikler hep negatf cikti. Lorikin de silik cikti nananin da . Hep negatfti. Hamile oldgum ay gecikmemin 2. Gunu hemen cikti 2. Cizgi . Hatta atim fotosunu
Eki Görüntüle 2608610
Fotoda pek nelli olmuo ama rengi pembeydi yani nole gorundgu gibi soluk deil
Allh izin verrse olck insllh. Sen ne zmndr istiodun cnm. Bi problm var.miydiNegüzel görünüyor ben hiç göremedimde
![]()
2 senelik evliyim Bi yarım senedir fln istiyoruz problem derkende adetim düzensiz ama doktorum yinede Bi sıkıntı yok heran hamile kalabilirsin demiştiAllh izin verrse olck insllh. Sen ne zmndr istiodun cnm. Bi problm var.miydi
O zmn sen de rahat birakmion yumurtalri2 senelik evliyim Bi yarım senedir fln istiyoruz problem derkende adetim düzensiz ama doktorum yinede Bi sıkıntı yok heran hamile kalabilirsin demişti![]()
Adres atıyım bekleyinEvine test siparişi vericez şimdi grup olarak![]()
Ay yap kuzum yaa varsa vardır yoksa yok beklemene gerek yok ki varsa çıkar zaten hadi inşallah pozitif çıkarBenim bugün ama daha gelmedi test yaosam mi bilmiyorum gelir ama aksama
Adet belirtilerim yok ama goguslerim kenarlari cok minik agriyor ucuna dokununca agriyor mu anlamadimAdet belirtileri varmı sende?
Gebelik testi sandım ya
Gelip kanını alıp hastaneye bile götürebilirizAdres atıyım bekleyin![]()