Ben de ondan tedirgin oluyorumİnşallah görürsün canımevet bu birüs herkesi etkiledi ya gidilmiyor hiçbir yere ama ilk zamanlar mutlaka gidilmesi gerekiyormus sağlıklı bir gebelik mi değil mi diye ihmal etme iyice korun git hastaneye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ondan tedirgin oluyorumİnşallah görürsün canımevet bu birüs herkesi etkiledi ya gidilmiyor hiçbir yere ama ilk zamanlar mutlaka gidilmesi gerekiyormus sağlıklı bir gebelik mi değil mi diye ihmal etme iyice korun git hastaneye
![]()
Pko varmı sende?Adetim iki gün gecikti kahve leke geliyor sadece, gebelik testi negatif, prowomen mi geciktirdi stres mi anlamadım ama moralim çok bozuldu, hayatımda ilk defa gecikti
Ultrasonda keseyi görünce rahatlarsın merak etme canım sonrada kalp atısı inşallah. Onlar olur çok takılma inşallah hayırlısıyla geçer bugünlerBen de ondan tedirgin oluyorumiyi besleniyorum üç öğün süt içiyorum, vitamin alıyorum, dinleniyorum fln ama içeride neler oluyor bilmiyorum... Progesteron 26 çıkmıştı beta 288 çıktığında adete iki üç gün varken. Hoca o zaman rahim içi normal gebelik olduğunu düşünüyorum demişti. Ama yarın yine test yapalım bakalım beta yükselecek mi demedi
cumayı bekleyeceğim mecburen. Ama göğüslerim acıyor özellikle sabahları çok acıyor. Onun dışında bir değişim yok.
İnşallah canımUltrasonda keseyi görünce rahatlarsın merak etme canım sonrada kalp atısı inşallah. Onlar olur çok takılma inşallah hayırlısıyla geçer bugünler
Pko varmı sende?
Belli olmaz canım herkeste aynı olmuyor ama duymayabilirsin endişelenme yaniİ
İnşallah canımkeşke kese ile sesi beraber duysak görsek
![]()
Öncelikle kese bekleyelim o zamanBelli olmaz canım herkeste aynı olmuyor ama duymayabilirsin endişelenme yani![]()
Sifira mi vurdunEşimin saçlarını traş ettim![]()
Ovülasyon testi ile hamilelik anlaşılıyor mu ki?
Evet c silikKiz bu ovunun kendine hayri yok sankim. C bile silik
Yarin ola hayrolaYa bence normal test yap bugun gekmediyse yarinda gelmez bu![]()
Ovu bu ovuOvu buuu ya gebelk sandm insalllah oyledir yinede♥
![]()
Baska ovun yok miii
Ikiz oldugu bile anlasiliyor
Evet c silikbenim cisimde sorun var bence
Yarin ola hayrola
Ovu bu ovuinsallahhh innnnnsaaaallaahhh bu ay o kadar sey yaptim ki ust uste tutsa nasip olsa su an hamileysem hangisi vesile oldu bilemrrm
Insallah tutar
Yarin ola hayrola
Ovu bu ovuinsallahhh innnnnsaaaallaahhh bu ay o kadar sey yaptim ki ust uste tutsa nasip olsa su an hamileysem hangisi vesile oldu bilemrrm
Gelmezse sabah yaparim ovu ilk çişteBaska ovun yok miii
Hala gelen yok demi
Yarin ola hayrola
Kizzz sen ne minnossun öyleInsallah tutarhasta olma sakinnnnn
Hala gelen yok demibaktin gelir gibi oluyor kiişş dee kovala ha
![]()
Hahaj olir yapalim kuuzm tsklerr bu arada,Kizzz sen ne minnossun öyleinsalllah dua edelim bu gece bana yarin da benim icin saat 21.00 da alkis istiyorum sayin bakanim
![]()