• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah görürsün canım🤗 evet bu birüs herkesi etkiledi ya gidilmiyor hiçbir yere ama ilk zamanlar mutlaka gidilmesi gerekiyormus sağlıklı bir gebelik mi değil mi diye ihmal etme iyice korun git hastaneye🤗
Ben de ondan tedirgin oluyorum 😔 iyi besleniyorum üç öğün süt içiyorum, vitamin alıyorum, dinleniyorum fln ama içeride neler oluyor bilmiyorum... Progesteron 26 çıkmıştı beta 288 çıktığında adete iki üç gün varken. Hoca o zaman rahim içi normal gebelik olduğunu düşünüyorum demişti. Ama yarın yine test yapalım bakalım beta yükselecek mi demedi 😔 cumayı bekleyeceğim mecburen. Ama göğüslerim acıyor özellikle sabahları çok acıyor. Onun dışında bir değişim yok.

Adetim iki gün gecikti kahve leke geliyor sadece, gebelik testi negatif, prowomen mi geciktirdi stres mi anlamadım ama moralim çok bozuldu, hayatımda ilk defa gecikti

Ben de ondan tedirgin oluyorum 😔 iyi besleniyorum üç öğün süt içiyorum, vitamin alıyorum, dinleniyorum fln ama içeride neler oluyor bilmiyorum... Progesteron 26 çıkmıştı beta 288 çıktığında adete iki üç gün varken. Hoca o zaman rahim içi normal gebelik olduğunu düşünüyorum demişti. Ama yarın yine test yapalım bakalım beta yükselecek mi demedi 😔 cumayı bekleyeceğim mecburen. Ama göğüslerim acıyor özellikle sabahları çok acıyor. Onun dışında bir değişim yok.
Ultrasonda keseyi görünce rahatlarsın merak etme canım sonrada kalp atısı inşallah. Onlar olur çok takılma inşallah hayırlısıyla geçer bugünler

:halay:
Ovülasyon testi ile hamilelik anlaşılıyor mu ki?

Ikiz oldugu bile anlasiliyor
Kiz bu ovunun kendine hayri yok sankim. C bile silik
Evet c silik:KK71:benim cisimde sorun var bence
Ya bence normal test yap bugun gekmediyse yarinda gelmez bu 😍
Yarin ola hayrola🤣🤣
Ovu buuu ya gebelk sandm insalllah oyledir yinede 🥰🙏
Ovu bu ovu🤣🤣 insallahhh innnnnsaaaallaahhh bu ay o kadar sey yaptim ki ust uste tutsa nasip olsa su an hamileysem hangisi vesile oldu bilemrrm

Yarin ola hayrola🤣🤣

Ovu bu ovu🤣🤣 insallahhh innnnnsaaaallaahhh bu ay o kadar sey yaptim ki ust uste tutsa nasip olsa su an hamileysem hangisi vesile oldu bilemrrm
Insallah tutar 🤣🤣hasta olma sakinnnnn

Yarin ola hayrola🤣🤣

Hala gelen yok demi😁 baktin gelir gibi oluyor kiişş dee kovala ha😜

Screenshot_20200324_212443_com.android.gallery3d.webp
siyah beyaz yaptığımda daha fazla gördüm sanki🙈 ya umarııımmm hamileyimdiiiirr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X