- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 34
Hadi insallah vardirAyyy heyecanlanmiyorum su an![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallah vardirAyyy heyecanlanmiyorum su an![]()
Kızlar beklenen reglm 27 Mart bugün ilk idrarla ucuz testlerden yaptım çok dikkatli bakinca böyle varla yok gibi çizgi var flaş tutunca falan görünüyor foto atsam yorumlar mısınız. Bide ilk 6-7 dk da gördüm
Hay ben senn cisineCisim yok![]()
Atmalisin hemen sahin bakisli gozlerimizle yorumlayakKızlar beklenen reglm 27 Mart bugün ilk idrarla ucuz testlerden yaptım çok dikkatli bakinca böyle varla yok gibi çizgi var flaş tutunca falan görünüyor foto atsam yorumlar mısınız. Bide ilk 6-7 dk da gördüm
Sen tanri aşkınaHay ben senn cisinetakviye yapim mi
Nana da simdi okuodur. Hadi kizlri dinle yap loriko su lanet olasi testi diodur![]()
Canisi cok cok zor grounuo. Fotodan kaynakli gozum secemio tam. Sen goruosaan tekrrla yarin
Ben de gordum sanki o cizgiyi
Sen tanri aşkınaislaklik oluyor adet sanıyorum yok Allahimm bebegim beninle saka yapsin nollaarr
Elimde bitanedeerken gebelik testi var onu da yarın sabah yapayım o zaman kuzumCanisi cok cok zor grounuo. Fotodan kaynakli gozum secemio tam. Sen goruosaan tekrrla yarin
Flaş tutunca bide dikkatli bakinca belli oluyo zaten kuzum ben bile canlı canlı zor görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun sabah buda yapayım en iyisiBen de gordum sanki o cizgiyi
Yap bklm insllh cikartir. Bazilrinda erkn bile cikrmio var olsa dahi.Elimde bitanedeerken gebelik testi var onu da yarın sabah yapayım o zaman kuzum
Ne kadar sürüyoki yerleşmeYerlesiyordur belki o agri falan varsa hadi insallah vardir![]()
Hayırlısı kuzum yaa bakalım sabah bida deneyeyim belki testten kaynaklıdir daha öncede basima çok geldi ama 1-2 saat sonra çıkmıştı ikinci çizgi. Bu sefer 6-7. Dk da farkettim.Yap bklm insllh cikartir. Bazilrinda erkn bile cikrmio var olsa dahi.
Var var test bisürüTestin cok muallakta gibi. Fazla testin varsa iki gune bir tekrrla. Zaten varsa artick cizgisi. Aynisi cikrsa da gecikme yasiosundur buyuk ihtimlle. Hayrlisiyla vardir insllh
Senin tuttu totemin sirq ben de HAAAAAAMMIIIIILLLEEYYYIIIIMMMMMMMMMMÖnce bentotem yapmıştık ya
![]()
![]()
Sabah yap bakalim insallah vardir . Buraya atmayi unutmaFlaş tutunca bide dikkatli bakinca belli oluyo zaten kuzum ben bile canlı canlı zor görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun sabah buda yapayım en iyisi
Valla his olrak ben de hic yasamadim ne yalan solimVar var test bisürüyaparım 2 günde Bi ya his olarakta hiç sanmıyorum gebelik olsun da çizgi gibi bişi görüncede heycanlanmadım da değil
![]()