HatırladımInsallah gebeyimmmdiiire. ben su an hamileyim kendimi hamile hissediyorumhatirladin mi bunu

L Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HatırladımInsallah gebeyimmmdiiire. ben su an hamileyim kendimi hamile hissediyorumhatirladin mi bunu
Yerlesiyordur belki o agri falan varsa hadi insallah vardirPek inanamadım gözlerimeBi kaç gün sora yine yapim test adetim geliyo gibiiydii gelmedi
![]()
Hamiiilleyyiiiimmmmmmmmmmm uuuullllaaaannHatırladımsen o mesajı benim için göndermişsin demek ki
![]()
şimdi kendine gönder
ben de senin için göndereyim dur
L Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Kiz sakami gercekmi ona gore tebrik edekHamiiilleyyiiiimmmmmmmmmmm uuuullllaaaann![]()
Testin cok muallakta gibi. Fazla testin varsa iki gune bir tekrrla. Zaten varsa artick cizgisi. Aynisi cikrsa da gecikme yasiosundur buyuk ihtimlle. Hayrlisiyla vardir insllh13 gün oldu geceli![]()
Saka kiz ben kim hamile kalmak kimKiz sakami gercekmi ona gore tebrik edek![]()
Sen de testi çok geciktirme, meraktayımHamiiilleyyiiiimmmmmmmmmmm uuuullllaaaann![]()
Ovulasyon testi var ama grbelik yok hele bi geciksinSen de testi çok geciktirme, meraktayım![]()
Artik dualarimizin karşılığı gelsinn bu ay yahu❤Hamiiilleyyiiiimmmmmmmmmmm uuuullllaaaann![]()
Agustostan beri dualardayimArtik dualarimizin karşılığı gelsinn bu ay yahu❤![]()
Hadi yap koyuysa hamissindir. Hadi sevinek bari azOvulasyon testi var ama grbelik yok hele bi geciksin
Cok su ictim simdi olani da saldim gittiHadi yap koyuysa hamissindir. Hadi sevinek bari az![]()
Yap ovuyu nie beklion ki. Cok bsey degismez zaten gecikmesini de beklesen. Hadi yap leeOvulasyon testi var ama grbelik yok hele bi geciksin
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleriOvulasyon testi var ama grbelik yok hele bi geciksin
Cisim yokYap ovuyu nie beklion ki. Cok bsey degismez zaten gecikmesini de beklesen. Hadi yap lee![]()
Ayyy heyecanlanmiyorum su anHadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri![]()
Aynn bnm dr da dedi harektlri iiyse gelme diye. Ama kasilma hissediorm kac zamndr. Suyu kilosu nasil cok merk ettim 3 hafta oldu. Haftya gidicem valla tutamam kendimiNst hiç girmedim. Eğer kalp ve hareketlerde azalma varsa gerekiyor. Çokta her şeye girmemek lazım.. diye düşünüyorum
Cok su ictim simdi olani da saldim gitti
![]()