• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah gebeyimmmdiiire. ben su an hamileyim kendimi hamile hissediyorum🤣🤣🤣🤣hatirladin mi bunu
Hatırladım 🤣🤣🤣 sen o mesajı benim için göndermişsin demek ki 😂 😂 şimdi kendine gönder 🤣 ben de senin için göndereyim dur

L Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee ☺️☺️☺️☺️☺️🤗🤗🤗🤗🤗

Hatırladım 🤣🤣🤣 sen o mesajı benim için göndermişsin demek ki 😂 😂 şimdi kendine gönder 🤣 ben de senin için göndereyim dur

L Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamile, Loriklorik hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee ☺️☺️☺️☺️☺️🤗🤗🤗🤗🤗
Hamiiilleyyiiiimmmmmmmmmmm uuuullllaaaann🤣🤣🤣

Nst hiç girmedim. Eğer kalp ve hareketlerde azalma varsa gerekiyor. Çokta her şeye girmemek lazım.. diye düşünüyorum
Aynn bnm dr da dedi harektlri iiyse gelme diye. Ama kasilma hissediorm kac zamndr. Suyu kilosu nasil cok merk ettim 3 hafta oldu. Haftya gidicem valla tutamam kendimi 😀

Kızlar beklenen reglm 27 Mart bugün ilk idrarla ucuz testlerden yaptım çok dikkatli bakinca böyle varla yok gibi çizgi var flaş tutunca falan görünüyor foto atsam yorumlar mısınız. Bide ilk 6-7 dk da gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X