• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla silikler hep negatf cikti. Lorikin de silik cikti nananin da . Hep negatfti. Hamile oldgum ay gecikmemin 2. Gunu hemen cikti 2. Cizgi . Hatta atim fotosunu
Eki Görüntüle 2608610
Fotoda pek nelli olmuo ama rengi pembeydi yani nole gorundgu gibi soluk deil
Benim de silikti ama pozitif çıktı kuzum ümidini kaybetme. Bence o pozitif duruyor. Hemen doktora git. Bende daha önce kimyasal olduğunda da silik çıkmıştı. Bu sefer de öyle sandım doktora gittim luteal faz eksikliği var sanırım sende dedi progrstan verdi. Sen de bir an önce geciktirme git.

Benim de silikti ama pozitif çıktı kuzum ümidini kaybetme. Bence o pozitif duruyor. Hemen doktora git. Bende daha önce kimyasal olduğunda da silik çıkmıştı. Bu sefer de öyle sandım doktora gittim luteal faz eksikliği var sanırım sende dedi progrstan verdi. Sen de bir an önce geciktirme git.
Fatma hamile zaten kiiz dogurcak nerdeyse🤣🤣🤣

Yavrm bana mi dedin yoksa meryeme mi

Kızlar bebeğin kesmesini ne zaman gördünüz? Ve de kalp atışını ne zaman duydunuz? Kaçıncı hafta?

5+3 de kese gördüm. Kalp atısınıda vajinadan 6+5 duymuştum ☺
Ne güzelmiş 😍 ben de cuma görürüm inşallah tam 5 haftalık oluyor 😍 virüsten dolayı bir daha kan tahlili fln da yapılmadı, beta yükselmiştir diye umuyorum 😳 progestan kullanıyorum 😊 korumuştur inşallah kuzumu 🙏 normal zaman olsa ben sürekli gider kan verir kontrol ettiriridim ama pis virüs 😔

Ne güzelmiş 😍 ben de cuma görürüm inşallah tam 5 haftalık oluyor 😍 virüsten dolayı bir daha kan tahlili fln da yapılmadı, beta yükselmiştir diye umuyorum 😳 progestan kullanıyorum 😊 korumuştur inşallah kuzumu 🙏 normal zaman olsa ben sürekli gider kan verir kontrol ettiriridim ama pis virüs 😔
İnşallah görürsün canım🤗 evet bu birüs herkesi etkiledi ya gidilmiyor hiçbir yere ama ilk zamanlar mutlaka gidilmesi gerekiyormus sağlıklı bir gebelik mi değil mi diye ihmal etme iyice korun git hastaneye🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X