- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki de bisyler gorunuo. Batin ne zmndi cnm
13 gün oldu geceliSanki de bisyler gorunuo. Batin ne zmndi cnm
Canm. Merhaba dun benmde ovu testi boyle bisiydi resimde var geride ama kan testim negatif cikti aksama verdim bnmde bugun on gun oldu geceli umarim senin vardir kan ver bence dun hevesim yerle bir oldu insallah senin tutar,Eki Görüntüle 2608507 buda ovu testim
Bayada olmus geceli cok gecenlerde gunu sanirim ovu contrl czgisi kadar koyu cikiyormus moralini bozmak istemiyorm ama dun ben cok uctum aksama cok sinirim bozuldu o yuzden sakin kal ve kan ver. Insallah supriz kandan gelir13 gün oldu geceli![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun zatenBayada olmus geceli cok gecenlerde gunu sanirim ovu contrl czgisi kadar koyu cikiyormus moralini bozmak istemiyorm ama dun ben cok uctum aksama cok sinirim bozuldu o yuzden sakin kal ve kan ver. Insallah supriz kandan gelir
Ilac icmistim ben car per cma dort adet tarlusal artik hamile olmadigma göre adt bekliyorm sanirim olur eli kulagindadir diycemde belirtide yokHakkımızda hayırlısı olsun zatenkan verebilecek durum varmı burda bilemiyorum tam Bi kaç gün daha bekliyim yine test yaparım sanada hala Adetin gelmediyse umut vardır değilmi
![]()
Kaç gün gecikti sen hep geciyomuydukiIlac icmistim ben car per cma dort adet tarlusal artik hamile olmadigma göre adt bekliyorm sanirim olur eli kulagindadir diycemde belirtide yok
Aslinda gecikmiyorduda bu ara evdeyim bi kac ayddir kilo aldm sekiyor bide pco var yani yilda bi iki kez olurdumevsim degsiismi falan derdim ama boyle olmuyordu bende anlamadm evlendim duzen bozulduKaç gün gecikti sen hep geciyomuyduki
Hala olmadim totem yapmaya devam olmiyiiimmHadi inşallah olma canım, olma olma![]()
Allahin hakki 33 gün bekle bakalım nolcak :)
Kiiiiiiiizzzzzz brn de gördüm
Pek inanamadım gözlerimeHala olmadim totem yapmaya devam olmiyiiimm
Allahin hakki 3
Kiiiiiiiizzzzzz brn de gördümhamile olabilirsinn
Hadi inşallah olma canım, olma olma![]()
Kız yap artık tahlil benceHala olmadim totem yapmaya devam olmiyiiimm
Allahin hakki 3
Kiiiiiiiizzzzzz brn de gördümhamile olabilirsinn
Cok geçmiş gunun acaba geç dollenme miPek inanamadım gözlerimeBi kaç gün sora yine yapim test adetim geliyo gibiiydii gelmedi
![]()
Nasil yapım testim yok daha bugun adet gunum akintim var ama gelir gelmeyesiceKız yap artık tahlil bencebir an önce doktora gidersin
ay inşallah bebek geliyordur, izolasyon günlerini dinlene dinlene geçirirsin
gerçi o zaman da ayrı telaş oluyor.
Benim bir kan tahlili yaptı doktor hastaneye gelmiyim diye, cuma randevu verdi bakacak ultrasonlaİnşallah kese kalp duyarız görürüz
onun endişesi sardı beni de. Zaman geçmek bilmiyor. Eşime bile söyledim
![]()
Bilmiyorum kiiCok geçmiş gunun acaba geç dollenme mi
Çağırma sen de canım, belki gelmeyecek, niyeti yok belki, ısrar etmeNasil yapım testim yok daha bugun adet gunum akintim var ama gelir gelmeyesice
Duyarsin duyarsin içini ferah tutt![]()
Insallah gebeyimmmdiiire. ben su an hamileyim kendimi hamile hissediyorumÇağırma sen de canım, belki gelmeyecek, niyeti yok belki, ısrar etmeyoksa o zaman bekle bir iki gün daha madem
hadi o zaman güzel enerjilerle gel bize
![]()