• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMG_20200324_134503.webp
buda ovu testim

Bayada olmus geceli cok gecenlerde gunu sanirim ovu contrl czgisi kadar koyu cikiyormus moralini bozmak istemiyorm ama dun ben cok uctum aksama cok sinirim bozuldu o yuzden sakin kal ve kan ver. Insallah supriz kandan gelir
Hakkımızda hayırlısı olsun zaten 😊 kan verebilecek durum varmı burda bilemiyorum tam Bi kaç gün daha bekliyim yine test yaparım sanada hala Adetin gelmediyse umut vardır değilmi😊

Hakkımızda hayırlısı olsun zaten 😊 kan verebilecek durum varmı burda bilemiyorum tam Bi kaç gün daha bekliyim yine test yaparım sanada hala Adetin gelmediyse umut vardır değilmi😊
Ilac icmistim ben car per cma dort adet tarlusal artik hamile olmadigma göre adt bekliyorm sanirim olur eli kulagindadir diycemde belirtide yok

Hadi inşallah olma canım, olma olma 🙏🙏🙏🤗🤗🤗
Hala olmadim totem yapmaya devam olmiyiiimm🤣🤣🤣

Allahin hakki 3🤣🤣

Kiiiiiiiizzzzzz brn de gördüm 🤣🤣😍😍😍😍😍😍😘😘 hamile olabilirsinn
Kız yap artık tahlil bence ☺️ bir an önce doktora gidersin ☺️ ay inşallah bebek geliyordur, izolasyon günlerini dinlene dinlene geçirirsin ☺️☺️ gerçi o zaman da ayrı telaş oluyor.

Benim bir kan tahlili yaptı doktor hastaneye gelmiyim diye, cuma randevu verdi bakacak ultrasonla ☺️ İnşallah kese kalp duyarız görürüz 🙏🙏☺️☺️ onun endişesi sardı beni de. Zaman geçmek bilmiyor. Eşime bile söyledim 🤭

Kız yap artık tahlil bence ☺️ bir an önce doktora gidersin ☺️ ay inşallah bebek geliyordur, izolasyon günlerini dinlene dinlene geçirirsin ☺️☺️ gerçi o zaman da ayrı telaş oluyor.

Benim bir kan tahlili yaptı doktor hastaneye gelmiyim diye, cuma randevu verdi bakacak ultrasonla ☺️ İnşallah kese kalp duyarız görürüz 🙏🙏☺️☺️ onun endişesi sardı beni de. Zaman geçmek bilmiyor. Eşime bile söyledim 🤭
Nasil yapım testim yok daha bugun adet gunum akintim var ama gelir gelmeyesice🤣🤣
Duyarsin duyarsin içini ferah tutt😘😘

Çağırma sen de canım, belki gelmeyecek, niyeti yok belki, ısrar etme 🤣 yoksa o zaman bekle bir iki gün daha madem 🤭 hadi o zaman güzel enerjilerle gel bize ☺️☺️
Insallah gebeyimmmdiiire. ben su an hamileyim kendimi hamile hissediyorum🤣🤣🤣🤣hatirladin mi bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X