• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ayın 24 nde piki gördüm evet oldu belirtiler kasıklarım ağırdı akıntı geldi ve ağrı bu sefer hafif şiddetliydi zaten ağrı olumca şüpelendim test yaptım
Benim de adet bittikten sonraki iki gun akintim oldu islaklik hossesiyordum ovu yaptim silik iki gundur silik

Annneeeee guubbbbbaaannn oooosssssuuuuuunnnnn😂😂iki saattir mesaj begeniyorsun de yeter katil 😍😍

Ay tesekkur ederim beni bu begenme zahmetinden kurtardıgın icin konusma dısı tektek ugrasamayacagım ama hepinizin yorumu yazısı benim gonlümde muhtesem bilin🤣🤣
İslerim yogun bugun sizlere hos sohbetler diliyorum. Moral bozmak yok hepimizin sonucu negatif cıkarsa yeni topik acarız dert ettiginiz o olsun ama moral bozmak yok ciceklerim cok opuyorum daha sonra gelicem güzel haberlerle kalın❤️❤️❤️🥰😍😂🤣🤪😝😙😙😙

Ay tesekkur ederim beni bu begenme zahmetinden kurtardıgın icin konusma dısı tektek ugrasamayacagım ama hepinizin yorumu yazısı benim gonlümde muhtesem bilin🤣🤣
İslerim yogun bugun sizlere hos sohbetler diliyorum. Moral bozmak yok hepimizin sonucu negatif cıkarsa yeni topik acarız dert ettiginiz o olsun ama moral bozmak yok ciceklerim cok opuyorum daha sonra gelicem güzel haberlerle kalın❤️❤️❤️🥰😍😂🤣🤪😝😙😙😙
Hoscakal kendine iyi bak grup ayakta gozun arkada kalmasin 😂😂😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back