- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde dura dura sirke kokuyorum her firsatta sirkeli su hazirlayip siliyorum kocam sagolsun temizligi yapti arabaya indi illa ugrascak biseylerleSimdi mutfaga girip yemek faslina gecicem siz neler yaptiniz bakalim
![]()
Evdeyiz biz hep, herkesi de uyarıyoruz ama, şu dışardakileri gördükçe insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir diye şaşıyorum.Kizlar valla türkiyede corona yurtdisindan daha hizli yayiliyor sayilara bakilirsa onun icin elinizden geldigi kadar siz ve sevdikleriniz evde kalin ❤❤❤
Bizde de temizlik bitti. Tabi ki doğal olarak mutfağa geçtim.
Evdeyiz biz hep, herkesi de uyarıyoruz ama, şu dışardakileri gördükçe insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir diye şaşıyorum.
Bugün herkes temizlik yapmışHer yerim Çamaşır suyu benim.. Kumandaları bile çamaşır suyu ilen sildim corona ile Savaşıyorum
![]()
Sorma kuzum ya. Ben evden çıkmıyorum sürekli temizlik yapıyorum İnsanlar duyarsız her evden de illa çıkıyor duyarsız insan. Küçük kaynım var çıkma dedik e sokaklar da geziyor.Evet canim bende hep temizlik yaptim ev sirke ve camasir suyu kokuyor
Ya sorma coul cocuk hep disarda kimse ciddi almiyo![]()
Aynen canım aynı durumdayımValla canım sıkılıyor ya evde olmak sürekli sıkıyor![]()
Valla canım evdeyiz zaten. Eşim işe gitmek zorunda sokaga çıkmak zorunda eve geliyor sonrasında ne anladık bu işten ben evde dursamda eşim dısardan geliyor sonucta hiçbir önlem alınmıyor bence sokak yasagı olmadıgı sürece bu iş durmaz. Kimse laftan anlamıyor dedelere yasak geldi hala sokaktalar gençlerde öyle sahildeler umursamaz hepsi gerçekten anlamak bu kadar zor olmamalı hayatımızla oynuyolarKizlar valla türkiyede corona yurtdisindan daha hizli yayiliyor sayilara bakilirsa onun icin elinizden geldigi kadar siz ve sevdikleriniz evde kalin ❤❤❤
Afiyet olsun. Ooo enişte bey yardım ediyorsa takdir ettim onu.. Kocaman bir aferim.Evde dura dura sirke kokuyorum her firsatta sirkeli su hazirlayip siliyorum kocam sagolsun temizligi yapti arabaya indi illa ugrascak biseylerleSimdi mutfaga girip yemek faslina gecicem siz neler yaptiniz bakalim
![]()
Sagolsunn nisanliyken haftasonu bizde kalirdi o zaman annemin evini evlendik kendi evimizi temizliyo o konuda sansliyim yemege camasira bulasiga temizlige yardim ediyo hatta cogu zaman ben yatiyorum o yapiyoAfiyet olsun. Ooo enişte bey yardım ediyorsa takdir ettim onu.. Kocaman bir aferim.
Çok şanslısın valla.. Aman nazar değmesin sen enişteye Felak nas oku :)Sagolsunn nisanliyken haftasonu bizde kalirdi o zaman annemin evini evlendik kendi evimizi temizliyo o konuda sansliyim yemege camasira bulasiga temizlige yardim ediyo hatta cogu zaman ben yatiyorum o yapiyocorona dolayisi ile ben sahalara döndüm dip köşe sirke ve camasir suyu olmasi lazimdi
![]()
Soyliyimde poposunu kaşısınÇok şanslısın valla.. Aman nazar değmesin sen enişteye Felak nas oku :)
Evdeyim bebekim
Aaaaa neden yok, sağda solda komşuda yok mu internet? Artık sınırsız oldu, paylaşsınlarEvdeyim bebekim#evdekalturkiye
sen nerdesin . Ya internetim yok o yuzden bu aralar cok giremiyorum
Esimde baglaniyorumAaaaa neden yok, sağda solda komşuda yok mu internet? Artık sınırsız oldu, paylaşsınlar![]()
Gel kız benim karşı komşum ol, benim interneti kullanırsın.Esimde baglaniyorumevdeki interneti kapattii zugrt kaldim
Konum at tasinicam yarinGel kız benim karşı komşum ol, benim interneti kullanırsın.Hadi taşının hemen.
![]()