• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde dura dura sirke kokuyorum her firsatta sirkeli su hazirlayip siliyorum kocam sagolsun temizligi yapti arabaya indi illa ugrascak biseylerle 🤷🏻‍♀️ Simdi mutfaga girip yemek faslina gecicem siz neler yaptiniz bakalim 😘

Evde dura dura sirke kokuyorum her firsatta sirkeli su hazirlayip siliyorum kocam sagolsun temizligi yapti arabaya indi illa ugrascak biseylerle 🤷🏻‍♀️ Simdi mutfaga girip yemek faslina gecicem siz neler yaptiniz bakalim 😘

Bizde de temizlik bitti. Tabi ki doğal olarak mutfağa geçtim. 🤮
Kizlar valla türkiyede corona yurtdisindan daha hizli yayiliyor sayilara bakilirsa onun icin elinizden geldigi kadar siz ve sevdikleriniz evde kalin ❤❤❤
Evdeyiz biz hep, herkesi de uyarıyoruz ama, şu dışardakileri gördükçe insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir diye şaşıyorum.

Bizde de temizlik bitti. Tabi ki doğal olarak mutfağa geçtim. 🤮

Evdeyiz biz hep, herkesi de uyarıyoruz ama, şu dışardakileri gördükçe insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir diye şaşıyorum.
Bugün herkes temizlik yapmış🤭 Her yerim Çamaşır suyu benim.. Kumandaları bile çamaşır suyu ilen sildim corona ile Savaşıyorum :KK11:

Evet canim bende hep temizlik yaptim ev sirke ve camasir suyu kokuyor 🙈🙈🤣🤣

Ya sorma coul cocuk hep disarda kimse ciddi almiyo 😨😨

Evet canim bende hep temizlik yaptim ev sirke ve camasir suyu kokuyor 🙈🙈🤣🤣

Ya sorma coul cocuk hep disarda kimse ciddi almiyo 😨😨
Sorma kuzum ya. Ben evden çıkmıyorum sürekli temizlik yapıyorum İnsanlar duyarsız her evden de illa çıkıyor duyarsız insan. Küçük kaynım var çıkma dedik e sokaklar da geziyor.

Kizlar valla türkiyede corona yurtdisindan daha hizli yayiliyor sayilara bakilirsa onun icin elinizden geldigi kadar siz ve sevdikleriniz evde kalin ❤❤❤
Valla canım evdeyiz zaten. Eşim işe gitmek zorunda sokaga çıkmak zorunda eve geliyor sonrasında ne anladık bu işten ben evde dursamda eşim dısardan geliyor sonucta hiçbir önlem alınmıyor bence sokak yasagı olmadıgı sürece bu iş durmaz. Kimse laftan anlamıyor dedelere yasak geldi hala sokaktalar gençlerde öyle sahildeler umursamaz hepsi gerçekten anlamak bu kadar zor olmamalı hayatımızla oynuyolar🤦‍♀️

Afiyet olsun. Ooo enişte bey yardım ediyorsa takdir ettim onu.. Kocaman bir aferim.

Afiyet olsun. Ooo enişte bey yardım ediyorsa takdir ettim onu.. Kocaman bir aferim.
Sagolsunn nisanliyken haftasonu bizde kalirdi o zaman annemin evini evlendik kendi evimizi temizliyo o konuda sansliyim yemege camasira bulasiga temizlige yardim ediyo hatta cogu zaman ben yatiyorum o yapiyo 😂😂 corona dolayisi ile ben sahalara döndüm dip köşe sirke ve camasir suyu olmasi lazimdi 🤷🏻‍♀️

Sagolsunn nisanliyken haftasonu bizde kalirdi o zaman annemin evini evlendik kendi evimizi temizliyo o konuda sansliyim yemege camasira bulasiga temizlige yardim ediyo hatta cogu zaman ben yatiyorum o yapiyo 😂😂 corona dolayisi ile ben sahalara döndüm dip köşe sirke ve camasir suyu olmasi lazimdi 🤷🏻‍♀️
Çok şanslısın valla.. Aman nazar değmesin sen enişteye Felak nas oku :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X