- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Benimde hosuma gitti bakalım aklımda şuanÇok hoş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde hosuma gitti bakalım aklımda şuanÇok hoş![]()
Öylemi valla bende duydum bir hosuma gitti ya değişik geldiBence güzel, benim lisede o isimde bir arkadaşım vardı hatta ama burda biri daha sormuştu genel olarak beğenilmemişti diye hatırlıyorum
İşte güvenemiyorum cnm ya para için sıkıntı Yok diyorsa kafam aşırı karışık.. Eşim kalır onda sıkıntı yok da ya eve gelince bana geçerse benden anneme geçerse annem çok korkuyor yaCanım hastanede sorun yoksa ve çok kalmayacaksan doktorunu dinle bence, sürekli dezenfekte olursunuz dikkat edersiniz ama annen değil de eşin kalsa sadece olmaz mı? Ben de Pazartesi ayrıntılı ultrasona gideceğim korkuyorum ama mecburum sonra hiç gidemem, maske eldivenle gideceğiz
Özel hastane olduğu için acaba para için mi bişey yok diyo diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.. Eşim kalır sıkıntı yok o konudaErteleme olasılığın var ama, 3 ay sonra ne olacağını da bilemiyoruz ki. O yüzden bişey diyemiyorum. Önemli olan doktorun ne dediği. Hastane içerisinde olan o. Yanında kalacak annenden başka kimse yok mu?
Özel hastane olduğu için acaba para için mi bişey yok diyo diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.. Eşim kalır sıkıntı yok o konuda
Az önce haberlerde izledim acil ameliyat dışında yapmıyorlar hastaneler diye merak ediyorum acaba benim gittiğim hastane nasıl yaparım diyoO zaman ertele canım, hep stres altında hissedeceksin. Ameliyat stresi ayrı, mikrop kapma stresi ayrı, annene taşıma olasılığı stresi ayrı dert.
Özeller yapıyordur canım devletten bahsediyordur herhaldeAz önce haberlerde izledim acil ameliyat dışında yapmıyorlar hastaneler diye merak ediyorum acaba benim gittiğim hastane nasıl yaparım diyo
Corona hastalarını da alıcakmış artık özel hastaneler dedi buda karıştırdı kafamı açıkçası. Bide neden özel yapıyo ki para için mi acaba diyorumÖzeller yapıyordur canım devletten bahsediyordur herhalde
Nasıl yani canım ne işte çalışıyor biraz açıklayabilir misim?Korktugum basima geldii esimi suresiz ucretsiz izine cikarmislarAllah sonumuzu hayir etsin insallah
![]()
Bilmiyorum ki cnm özeller genelde zaten ticarethane mantığıyla çalışır ama sonuçta işini de yapar yani sen daha iyi bilirsin doktoruna güveniyorsan ameliyatı olman en doğrusu zaten başka doktorlar da aynı şeyi söylemişti sanırımCorona hastalarını da alıcakmış artık özel hastaneler dedi buda karıştırdı kafamı açıkçası. Bide neden özel yapıyo ki para için mi acaba diyorum
Bi doktor daha söyledi cnm ameliyat diye o konuda şüphem yok zaten olcam ama zamanı konusunda tereddütüm var..Bilmiyorum ki cnm özeller genelde zaten ticarethane mantığıyla çalışır ama sonuçta işini de yapar yani sen daha iyi bilirsin doktoruna güveniyorsan ameliyatı olman en doğrusu zaten başka doktorlar da aynı şeyi söylemişti sanırım
Bir firmada muhasebe departmaninda calisiyo virus muhabbetleri gecene kadar izinliNasıl yani canım ne işte çalışıyor biraz açıklayabilir misim?