• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım hastanede sorun yoksa ve çok kalmayacaksan doktorunu dinle bence, sürekli dezenfekte olursunuz dikkat edersiniz ama annen değil de eşin kalsa sadece olmaz mı? Ben de Pazartesi ayrıntılı ultrasona gideceğim korkuyorum ama mecburum sonra hiç gidemem, maske eldivenle gideceğiz
İşte güvenemiyorum cnm ya para için sıkıntı Yok diyorsa kafam aşırı karışık.. Eşim kalır onda sıkıntı yok da ya eve gelince bana geçerse benden anneme geçerse annem çok korkuyor ya

Erteleme olasılığın var ama, 3 ay sonra ne olacağını da bilemiyoruz ki. O yüzden bişey diyemiyorum. Önemli olan doktorun ne dediği. Hastane içerisinde olan o. Yanında kalacak annenden başka kimse yok mu?
Özel hastane olduğu için acaba para için mi bişey yok diyo diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.. Eşim kalır sıkıntı yok o konuda

Özel hastane olduğu için acaba para için mi bişey yok diyo diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.. Eşim kalır sıkıntı yok o konuda

O zaman ertele canım, hep stres altında hissedeceksin. Ameliyat stresi ayrı, mikrop kapma stresi ayrı, annene taşıma olasılığı stresi ayrı dert.

O zaman ertele canım, hep stres altında hissedeceksin. Ameliyat stresi ayrı, mikrop kapma stresi ayrı, annene taşıma olasılığı stresi ayrı dert.
Az önce haberlerde izledim acil ameliyat dışında yapmıyorlar hastaneler diye merak ediyorum acaba benim gittiğim hastane nasıl yaparım diyo

Özeller yapıyordur canım devletten bahsediyordur herhalde
Corona hastalarını da alıcakmış artık özel hastaneler dedi buda karıştırdı kafamı açıkçası. Bide neden özel yapıyo ki para için mi acaba diyorum

Corona hastalarını da alıcakmış artık özel hastaneler dedi buda karıştırdı kafamı açıkçası. Bide neden özel yapıyo ki para için mi acaba diyorum
Bilmiyorum ki cnm özeller genelde zaten ticarethane mantığıyla çalışır ama sonuçta işini de yapar yani sen daha iyi bilirsin doktoruna güveniyorsan ameliyatı olman en doğrusu zaten başka doktorlar da aynı şeyi söylemişti sanırım

Bilmiyorum ki cnm özeller genelde zaten ticarethane mantığıyla çalışır ama sonuçta işini de yapar yani sen daha iyi bilirsin doktoruna güveniyorsan ameliyatı olman en doğrusu zaten başka doktorlar da aynı şeyi söylemişti sanırım
Bi doktor daha söyledi cnm ameliyat diye o konuda şüphem yok zaten olcam ama zamanı konusunda tereddütüm var..

Kadınlar Kulübü nün en güzel en samimi topiği kandiliniz mübarek olsun 🌸💛
N Nana Ana ah annem ahh ne deyim ki sana 🙁
Sağol canım Allah hepimizin hayır dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıklı nice kandillere çıkmayı nasip etsin 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X