• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaaaydın tatlımm ben gurubun tavuğuyum zaten saat 9da yatarım nana olmayınca tadı olmuyor galiba gecelerin kimse konuşmamışş 😂

Bende geç yatıyorum erken kalkıyorum ya. Bi türlü şu çok uyku moduna giremedim. 😂

Günaydın canım bu ara sessizleşti topik🤔
Evet canım, kimsecikler yok. Halbuki herkesin evde olması lazım. 🤔

Biz de girişeceğiz birazdan, hiç gözüm yemiyor ama bütün hafta elimi sürmedim ev fena halde, yapalım da biraz terapi olsun akşam bana temiz temiz ☺️ Kolay gelsin size de
Teskurr ederm yavyuum size de kolay gele 🤗 bundan sonra bole dip kose tasinana kdr yapmam herlde. Simdi zar zor egilip kalkiom 😑

Bende geç yatıyorum erken kalkıyorum ya. Bi türlü şu çok uyku moduna giremedim. 😂

Evet canım, kimsecikler yok. Halbuki herkesin evde olması lazım. 🤔
Bence herkrs evde ama yazmıyor 😂 ben pazartesiden beri evden çıkmıyorum psikolojim bozulmaya yakın😂 yaşlılara güya yasak ama hala çıkıyolar gıcıklıgına yaptıklarını düşünüyorum

Ben temizlik yapiom kocaylan 😎

Biz de şimdi bitirdik temizliği. 😂 Baktım eşim benden önce başlamış, bende yardım edim bari dedim. 🤣
Bence herkrs evde ama yazmıyor 😂 ben pazartesiden beri evden çıkmıyorum psikolojim bozulmaya yakın😂 yaşlılara güya yasak ama hala çıkıyolar gıcıklıgına yaptıklarını düşünüyorum

Herkesin kafası allak bullak. Ne olucak, ne biticek belli değil. Herkes bi telaş içinde valla. İnşallah bir an önce düzelir ya, normal hayatımıza geri döneriz. 😣

Yorum yazanlara teşekkür ederim.. Ben ameliyatı erteleme kararı aldım bu ortamda ne kendimi ne ailemi riske atamıcam.
Herşeyin hayırlısı, en iyi kararı sen bilirsin tabi ki. İyi yaptın, bakalım bir ay sonra nasıl olucak bu işler.

Biz de şimdi bitirdik temizliği. 😂 Baktım eşim benden önce başlamış, bende yardım edim bari dedim. 🤣

Herkesin kafası allak bullak. Ne olucak, ne biticek belli değil. Herkes bi telaş içinde valla. İnşallah bir an önce düzelir ya, normal hayatımıza geri döneriz. 😣

Herşeyin hayırlısı, en iyi kararı sen bilirsin tabi ki. İyi yaptın, bakalım bir ay sonra nasıl olucak bu işler.
Oh valla. Ben de solene solene yaptriorm

Valla cnm kötü zamana denk geldi belki bi ay sonra bitçek belki aylarca sürecek ama vardır Bi hayır bunda da öyle diyorum. Aslında olmak istiyodum son Bi kaç gün olanlar kafamı karıştırdı

Oh valla. Ben de solene solene yaptriorm

Beğenmiyorum ama, çok güzel yapamıyo 🤣🤣🤣

Valla cnm kötü zamana denk geldi belki bi ay sonra bitçek belki aylarca sürecek ama vardır Bi hayır bunda da öyle diyorum. Aslında olmak istiyodum son Bi kaç gün olanlar kafamı karıştırdı
İyi yaptın canım, boşver her şeyde var bi hayır. Hiç bişey belli değil. 1 ay önce falan kesin ol derdim, ama son haberlerden sonra ertelemekten bişey kaybetmezsin.

Of inşallah canım yaa 🙏😒

Beğenmiyorum ama, çok güzel yapamıyo 🤣🤣🤣

İyi yaptın canım, boşver her şeyde var bi hayır. Hiç bişey belli değil. 1 ay önce falan kesin ol derdim, ama son haberlerden sonra ertelemekten bişey kaybetmezsin.
Valla kuzum ben perşembe günü doktorla konuşunca olayım diyodum ama 2 3 gündür çok kötüye gitti herşey. Clife kullanmaya başlamıştım devam ederim nasip bakalım

Yorum yazanlara teşekkür ederim.. Ben ameliyatı erteleme kararı aldım bu ortamda ne kendimi ne ailemi riske atamıcam.
Cok jyi yapmissin . Su virüs ortadan kalkana kadar bizden daha cok ihtiyacı olan kisilerin hastanelerde olmasi daha mantikli olur. Hem hastaneye gidince heryerde hastalik her yer virus mikrop zaten . Bu donem hayirlisi ile gecsin bitsin insalllaahhh sag saglim kurtulalim bu illetten baska bisey istemeyiz .

Cok jyi yapmissin . Su virüs ortadan kalkana kadar bizden daha cok ihtiyacı olan kisilerin hastanelerde olmasi daha mantikli olur. Hem hastaneye gidince heryerde hastalik her yer virus mikrop zaten . Bu donem hayirlisi ile gecsin bitsin insalllaahhh sag saglim kurtulalim bu illetten baska bisey istemeyiz .
Öyle ya sağlık olsun da bebek olur Bi şekilde.

Kizlar bende bugun mutfaga girdim mutfak dolabi aspiratör fırinın içi sildim camlarda silindi kendimi şuan gunahlarimdan arınmış gibi hissediyorum yaşasın temizlik😂😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X