- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
Pazar arabam var kuzum gittim aldim ordanda bim dibindeydi cikmisken orayada gittim geldim ama canim ciktiTabi cnm korku hep varçığirindan cikti is malesef. Ama sen nasil hepsini tasican. Pazar araban faln var mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar arabam var kuzum gittim aldim ordanda bim dibindeydi cikmisken orayada gittim geldim ama canim ciktiTabi cnm korku hep varçığirindan cikti is malesef. Ama sen nasil hepsini tasican. Pazar araban faln var mi
Benim kayinvalidem trabzonda esimde aksam 7de cikiyo isten maalesef bana kaldi pazar aman bunada sukur ev kredisi oduyoruz benim maasim krediye esimin maasi eve o yuzden cok sukur calissin daBenim eşim be kayınvalidem gidiyor pazara ben markete bile gidemiyorum![]()
İnsanlar sorumsuz kuzum pazara gittim kimsenin umrunda degil mincikliyarak seciyolar pazarci kizinca da vay efendim musteri benim oluyoooÖyle karamsar olma canım, bu günler geçecek. Eski dönemlerdeki salgınlar nasıl bitti, bu da bitecek. Bütün ülkeler aşı tedavi için çalışıyor. Bu süreçte bize düşen mümkün olduğunca izole kalmak evde. Evleri bol bol havalandırmak, mümkünse balkonda güneş ışığı almak ve evde hareketsiz kalmamak. Biraz dişimizi sıkalım. ☺ Hayatta ger zaman mutlu olmak için bir sebep vardır. Olumlu tarafından bakalım![]()
Aynen canım ve hala yok delirmemek için kendimi sıkıyorumSu şşi kötü olmuş gerçektenelektriksiz kısmen olur da susuz mümkün değil
gelir umarım en kısa zamanda
![]()
Öyle tabi iş olmassa para da olmuyor yinede dikkat et ağır tasıma daBenim kayinvalidem trabzonda esimde aksam 7de cikiyo isten maalesef bana kaldi pazar aman bunada sukur ev kredisi oduyoruz benim maasim krediye esimin maasi eve o yuzden cok sukur calissin da![]()
Yasak geliyormus artık seçme olmıcakmışİnsanlar sorumsuz kuzum pazara gittim kimsenin umrunda degil mincikliyarak seciyolar pazarci kizinca da vay efendim musteri benim oluyooo![]()
Eldiven maske bile yetersiz demek bazı yerlerde. Ben geçen hafta gittim pazar yeni kurulurken gittim ilk ben girdim pazaraİnsanlar sorumsuz kuzum pazara gittim kimsenin umrunda degil mincikliyarak seciyolar pazarci kizinca da vay efendim musteri benim oluyooo![]()
Offf yapma ya, inşallah gelir artıkAynen canım ve hala yok delirmemek için kendimi sıkıyorum![]()
Kalabalik olmaz dedim aksam pazari kalabalik olur dedim ama masallah onlem almayan herkes kostur kostur pazaraEldiven maske bile yetersiz demek bazı yerlerde. Ben geçen hafta gittim pazar yeni kurulurken gittim ilk ben girdim pazarapazarcılar bile eşyalarını yeni çıkarıyordu
bu hafta da öyle yapmak istiyorum bakalım. Mecburen yiycez
![]()
Kızlar konu da açtım ama sizce napayım kapalı ameliyatla kistim alınıcak ve histeroskopi yapılıcak haftaya salı yada perşembe ama şu durumda çok korkuyorum. Doktorum Bi sıkıntı yok hastanede diyo eğer şimdi olmazsan hazirana kadar olmaz diyo![]()
Güzel canım, sanki biri daha bu ismi söylemişti burda. Tek isim mi düşünüyosun?Kızlar Asil ismi nasıl sizce![]()
Ama hamile olunca mecbur gitçeksin şuan erteleme olasılığım var. Korkuyorum ya Bi sıkıntı çıkarsa ameliyatta ya sokağa çıkma yasağı gelirse diye.bide annem 55 yaşında onun için endişeleniyorum..Canım zor bir karar. Benim de geçen gün kontrolüm vardı, herkes gitme dedi ama ben gittim. Zaten sonrasında 1 ay gitmicektim. Şöyle düşündüm ben, şu an birden hamile olduğunu öğrensen doktora gider misin, gitmez misin? Yani 1 ay sonra bişeylerin düzeleceği de kesin değil. Ben giderdim herhalde, tabi karar senin.
Bat 6 mart beklemedeyim insAllah gebeyiiiiizGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Mart
@Tubaa9533 bat 20
@eylem91 bat 22
N Nana Ana bat 23
@MrsRed bat 23
@Loriklorik bat 24
@Rabia islam bat 26
@MNbeyaz bat 26
@rosebatum bat 26
@Kedi sever bat 27
@nisandeniz bat 27
Nisan
@Kocasininprensesi93 bat 1
@Duhahsen bat 4
@Bluangl bat 5
@fionawoody bat 5
@Feminas bat 9
@dayler dayler bat 10
@bocek345 bat 11
@Alynabll bat 11
@Ahenfatma bat 15
@Artemissisipi bat 15
@pariko bat 16
@Aybush bat 18
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
Anteplililili sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
Beklemekseni sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
S Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
@Serimeri sat 2 Oc
Venuseva sat 18 Oc
@Maisiyah345 sat 1 Su
@Edifar sat 2 Su
@Mlk245 bat 3 Su
@Ezgisnye sat 4 Su
Y yaska32 sat 20 Su
Annelerimiz
@Nazo1509 19.02.2020
Çok hoşKızlar Asil ismi nasıl sizce![]()
Canım hastanede sorun yoksa ve çok kalmayacaksan doktorunu dinle bence, sürekli dezenfekte olursunuz dikkat edersiniz ama annen değil de eşin kalsa sadece olmaz mı? Ben de Pazartesi ayrıntılı ultrasona gideceğim korkuyorum ama mecburum sonra hiç gidemem, maske eldivenle gideceğizKızlar konu da açtım ama sizce napayım kapalı ameliyatla kistim alınıcak ve histeroskopi yapılıcak haftaya salı yada perşembe ama şu durumda çok korkuyorum. Doktorum Bi sıkıntı yok hastanede diyo eğer şimdi olmazsan hazirana kadar olmaz diyo![]()
Bence güzel, benim lisede o isimde bir arkadaşım vardı hatta ama burda biri daha sormuştu genel olarak beğenilmemişti diye hatırlıyorumKızlar Asil ismi nasıl sizce![]()
Erteleme olasılığın var ama, 3 ay sonra ne olacağını da bilemiyoruz ki. O yüzden bişey diyemiyorum. Önemli olan doktorun ne dediği. Hastane içerisinde olan o. Yanında kalacak annenden başka kimse yok mu?Ama hamile olunca mecbur gitçeksin şuan erteleme olasılığım var. Korkuyorum ya Bi sıkıntı çıkarsa ameliyatta ya sokağa çıkma yasağı gelirse diye.bide annem 55 yaşında onun için endişeleniyorum..
Hatırlamıyorum ki, evet canım ben tek isim istiyorumGüzel canım, sanki biri daha bu ismi söylemişti burda. Tek isim mi düşünüyosun?