• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetineee Rabbim butun musibetlerden korusun halkimizi hatta Dünyamizi 🤲🏻🤲🏻 Rabbim su hastaliktan biran once kurtarsin Dunyamizi korkuyorum artik boyle bi dunyaya 2-2.5 ay sonra cocuk getirmeye korkuyorum oturup aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden 😔

Kocam hala calisiyo kuzum her aksam onu dezenfekte bende ediyorum hatta dun cicek icin almistim fis fisli kap ona en son beyaz sirke ve su yaptim sıktım ceketine falan yattigim odaya da sokmuyorum kiyafetini 🤷🏻‍♀️ Ama meyve yenmesi lazimmis C vitamini ciddi ölcude koruyomuss napicami bilemiyorum 😔
Evet meyve her gün yemek lazım, ben kızıma da sürekli yediriyorum ama yemeklik için de ihtiyaç oluyor salatalık malzeme patates soğan sürekli alıyoruz her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım ☺️

Kizlarr gunaydinnn bugun semt pazarimiz var hemen 10 bina falan yanimda suu kalin maskelerden almistim eczaneden ama daha hic takmamistim bugun maskemi eldivenimi takip en azindan bir iki sebze meyve alayim diyorum sizce nasıl pazara gitsem mi? Siz nasil cozdunuz pazar isinizi?
Ben en son gecen hafta esime aldrtmistm marketten. Pazara uzun suredir gitmiorm zaten. Sen de zaten maskeni takacan. Elini de yzune surmedikten sonra bisey olmuo cnmcim. Aglma hic. Bi faydsi yok ne yazik ki. Eve gelince de hemn cikrtrsin uzerini olur biter. Yikanck olan sebzeleri de yikrsin. Onmli olan elini yuzune surmemen. Diger turlu sknti yok

Evet meyve her gün yemek lazım, ben kızıma da sürekli yediriyorum ama yemeklik için de ihtiyaç oluyor salatalık malzeme patates soğan sürekli alıyoruz her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım ☺
Ben en iyisi patatesi 5 kilo sogani 3 kilo falan alayim onlar uzun dayaniyo 🤷🏻‍♀️

Ben en son gecen hafta esime aldrtmistm marketten. Pazara uzun suredir gitmiorm zaten. Sen de zaten maskeni takacan. Elini de yzune surmedikten sonra bisey olmuo cnmcim. Aglma hic. Bi faydsi yok ne yazik ki. Eve gelince de hemn cikrtrsin uzerini olur biter. Yikanck olan sebzeleri de yikrsin. Onmli olan elini yuzune surmemen. Diger turlu sknti yok
İnsan yine de korkuyo bee fatomm neyse Allaha emanetiz yapcak bisey yok diyip cikicam artik

Kizlarr gunaydinnn bugun semt pazarimiz var hemen 10 bina falan yanimda suu kalin maskelerden almistim eczaneden ama daha hic takmamistim bugun maskemi eldivenimi takip en azindan bir iki sebze meyve alayim diyorum sizce nasıl pazara gitsem mi? Siz nasil cozdunuz pazar isinizi?
Benim eşim be kayınvalidem gidiyor pazara ben markete bile gidemiyorum :(

Kızlar eşiniz gelince montunu ve ayakkabısını balkona atın açık havada ölüyor mikroplar aklınızda bulunsun🤦‍♀️
Eşimizi de atacağız nerdeyse 😀 kızıma dur baban temizlenmeden sarılma diyorum, cüzzamlı muamelesi yapıyoruz adamlara, yazık 😂

Bu arada mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetineee Rabbim butun musibetlerden korusun halkimizi hatta Dünyamizi 🤲🏻🤲🏻 Rabbim su hastaliktan biran once kurtarsin Dunyamizi korkuyorum artik boyle bi dunyaya 2-2.5 ay sonra cocuk getirmeye korkuyorum oturup aglamaktan baska bisey gelmiyo elimden 😔
Öyle karamsar olma canım, bu günler geçecek. Eski dönemlerdeki salgınlar nasıl bitti, bu da bitecek. Bütün ülkeler aşı tedavi için çalışıyor. Bu süreçte bize düşen mümkün olduğunca izole kalmak evde. Evleri bol bol havalandırmak, mümkünse balkonda güneş ışığı almak ve evde hareketsiz kalmamak. Biraz dişimizi sıkalım. ☺️ Hayatta ger zaman mutlu olmak için bir sebep vardır. Olumlu tarafından bakalım 😊

Kızlar eşiniz gelince montunu ve ayakkabısını balkona atın açık havada ölüyor mikroplar aklınızda bulunsun🤦‍♀️
Bir de bütün kalan kıyafetler hemen 60-90 derece arasında yıkanmalıymış. Kişi de banyo yapmalı hemen, el temizliği yetmez. Ben hastaneden gelirken doktor söylemişti.

Bir de bütün kalan kıyafetler hemen 60-90 derece arasında yıkanmalıymış. Kişi de banyo yapmalı hemen, el temizliği yetmez. Ben hastaneden gelirken doktor söylemişti.
Aynen canım bende herşeyi yıkıyorum sürekli bide sular yok 3 saattir gel de sinirlenme🤦‍♀️

Kızlar konu da açtım ama sizce napayım kapalı ameliyatla kistim alınıcak ve histeroskopi yapılıcak haftaya salı yada perşembe ama şu durumda çok korkuyorum. Doktorum Bi sıkıntı yok hastanede diyo eğer şimdi olmazsan hazirana kadar olmaz diyo 😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X