• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten bana guvenio die kendini yakti kadin 😀 gelsin gosteririm ona

30 dan sonra yaparsin raht raht
O zamna kdr iilesir ortam buyuuk ihtimle.
Fatmaaa doguruyonmu 10 gune😍.nisan sonu değilmi seninki. Bu arada ataman olmuş heralde. Hayırlı olsun cizre de arkadaşım görev yapmıştı. Guzel yer derdi.

Orda sen düzgün bir cevap vermişsin yoksa seni de banlarlardı, dalga geçmiş diye kızmışlar nanaya ama sanki çok mu fazla kızmışlar nebileyim başka bir şeye mi gerginlermiş bize bile saydırmışlar yani hakkaten şaşırdım
Aman sanki bu siteyle var olduk bu siteyle yok olucaz banlıyolarsa banlasınlar umrumda değil. O konu sahibi de düzgün yazmamıştı o yüzden nana güldü sonrasında kadın düzeltincw nana da ciddi cevap verdi keşke herkesi banlasalar ne kaadar güzel olur siteye girecek kimse kalmaz ohhh miss 😂😂

Nana alıştı garibim banlanmalara da ypkluğunda boş bırakmayalım burayı geçen sefer üzülmüştü fazla konuşulmamıştı topikte

Fatmaaa doguruyonmu 10 gune😍.nisan sonu değilmi seninki. Bu arada ataman olmuş heralde. Hayırlı olsun cizre de arkadaşım görev yapmıştı. Guzel yer derdi.
Yok kiz daha var bana 😀 yanlis anlasildi. Nananin bani ay sonuna kdarmis. Ona dedim 10 gun var.
Tskkr edrm cnmcim 🤗 evt guzl yerdir bilirim

Kizlarr gunaydinnn bugun semt pazarimiz var hemen 10 bina falan yanimda suu kalin maskelerden almistim eczaneden ama daha hic takmamistim bugun maskemi eldivenimi takip en azindan bir iki sebze meyve alayim diyorum sizce nasıl pazara gitsem mi? Siz nasil cozdunuz pazar isinizi?

Kizlarr gunaydinnn bugun semt pazarimiz var hemen 10 bina falan yanimda suu kalin maskelerden almistim eczaneden ama daha hic takmamistim bugun maskemi eldivenimi takip en azindan bir iki sebze meyve alayim diyorum sizce nasıl pazara gitsem mi? Siz nasil cozdunuz pazar isinizi?
Ben kocamı gönderiyorum, gelince dezenfekte ediyorum 😀 pazar insan dolu dedi geçen hafta ama bu hafta ne olur bilmiyorum, marketten manavdan da alıyoruz mecbur gidiyor yani

Ben kocamı gönderiyorum, gelince dezenfekte ediyorum 😀 pazar insan dolu dedi geçen hafta ama bu hafta ne olur bilmiyorum, marketten manavdan da alıyoruz mecbur gidiyor yani
Kocam hala calisiyo kuzum her aksam onu dezenfekte bende ediyorum hatta dun cicek icin almistim fis fisli kap ona en son beyaz sirke ve su yaptim sıktım ceketine falan yattigim odaya da sokmuyorum kiyafetini 🤷🏻‍♀️ Ama meyve yenmesi lazimmis C vitamini ciddi ölcude koruyomuss napicami bilemiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X