- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.206
- 198
- 34
Yok kiz naptinay sonuna kadrmis. 10 gun var daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz naptinay sonuna kadrmis. 10 gun var daha
Allh razi olsn cnm sana da insllhİyi ozaman hadi bakalım rabbim sana sağlık sıhhat versin kuşum bebeğinede bol sağlıklı kocaman uzun ömür versin..
Fatmaaa doguruyonmu 10 guneZaten bana guvenio die kendini yakti kadingelsin gosteririm ona
30 dan sonra yaparsin raht raht
O zamna kdr iilesir ortam buyuuk ihtimle.
Aman sanki bu siteyle var olduk bu siteyle yok olucaz banlıyolarsa banlasınlar umrumda değil. O konu sahibi de düzgün yazmamıştı o yüzden nana güldü sonrasında kadın düzeltincw nana da ciddi cevap verdi keşke herkesi banlasalar ne kaadar güzel olur siteye girecek kimse kalmaz ohhh missOrda sen düzgün bir cevap vermişsin yoksa seni de banlarlardı, dalga geçmiş diye kızmışlar nanaya ama sanki çok mu fazla kızmışlar nebileyim başka bir şeye mi gerginlermiş bize bile saydırmışlar yani hakkaten şaşırdım
Edifar niye ban yemiş hayırdırEdifar da ban yemiş.. Nana da yok herkes yorumlarına dikkat etsin![]()
Bilmiyorum ki canım :))Edifar niye ban yemiş hayırdır
Benide banlıyor... Üzülmesin boş kalmaz.. Çok pis tehdit etmişler amaNana alıştı garibim banlanmalara da ypkluğunda boş bırakmayalım burayı geçen sefer üzülmüştü fazla konuşulmamıştı topikte
Yok kiz daha var banaFatmaaa doguruyonmu 10 gune.nisan sonu değilmi seninki. Bu arada ataman olmuş heralde. Hayırlı olsun cizre de arkadaşım görev yapmıştı. Guzel yer derdi.
Amin canm teşekkür ederimSaoalsn cnm insllh. Seni de![]()
Nana gider ayak beni de goturcektiLorik kız nana seni çağırmış önce, gidip de dalga geçsen sen de aramızda değildin şu an![]()
O an aktif olsaydın cevap olarak ne yorum yazardin acepNana gider ayak beni de goturcekti![]()
Aktiftim o anO an aktif olsaydın cevap olarak ne yorum yazardin acep![]()
Hah arada uy o ozel guclere böyleAktiftim o anniye yazmadim ozel bir güç engel oldu
![]()
Ben kocamı gönderiyorum, gelince dezenfekte ediyorumKizlarr gunaydinnn bugun semt pazarimiz var hemen 10 bina falan yanimda suu kalin maskelerden almistim eczaneden ama daha hic takmamistim bugun maskemi eldivenimi takip en azindan bir iki sebze meyve alayim diyorum sizce nasıl pazara gitsem mi? Siz nasil cozdunuz pazar isinizi?
Kocam hala calisiyo kuzum her aksam onu dezenfekte bende ediyorum hatta dun cicek icin almistim fis fisli kap ona en son beyaz sirke ve su yaptim sıktım ceketine falan yattigim odaya da sokmuyorum kiyafetiniBen kocamı gönderiyorum, gelince dezenfekte ediyorumpazar insan dolu dedi geçen hafta ama bu hafta ne olur bilmiyorum, marketten manavdan da alıyoruz mecbur gidiyor yani
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlar![]()