• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu da dagıttım biraz afedersiniz ama. Hani sırf bişeyi isterken güzel dualarla isteyelim oglum olsun kızım olsun sacı kıvırcık olsun gözü renkli olsun. Tabi bunlar güzel hayaller ama saglıkla sıhhatle analı babalı büyüyecek salih saliha evlatlar nasip etsin Allah ım. Bazen dünyaya kapılıyoruz bama sadece geciyoruz dunyadan bizim değil buralar hiçbişey bize ait değil yanımıza kar kalan iyilikler guzellikler arkamızdan dua edecek güzel insanlar. Kaynana kayınbaba derdi bilmem kocam şoyle derdi. Sabır yok bişey yok. Peygamberimizi bile taşladılar o yine de neden demedi onlara bile iyilikle baktı. Biz napıyoruz. Kavga gürültü hasetlik riyakarlık. Herşey var. Biraz Müslüman gibi yaşayabilsek herşey cok daha güzel olacak. Hepinize sevgiler ❣️

🚼 DUYURU 🚼
( bat 15 olanlarda dahil )

Arkadaslar ⁉️
Bat günü gecip haber vermeyen,
Veren olduysada mesaj yogunlugundan dolayı arada kaynayan,
Herhangi bir bildiriminize kadar batlarınızın yanına cicek bırakıyorum.
İnsallah bunları bana bebisli anne smileı ile degistirmem gerektigini söyleyen cici cici annelerimiz cıkar🥰
Unutmayın özelden bildirirseniz yanlıslıkla atladıgım ciceklerim kalmamıs olur😍
Tez zamanda son durumlarınızı bildirmenizi bekliyorum.
Herseyin hayırlısı gelsin insallah🧚‍♀️
Beybileri buay ögrenemeyen ciceklerimde üzülmesin özelden eylül bat tarihlerini bildirsin Allahın izniyle Eylüldede bir arada olacagız bol bebekli anneli heyecanlı adaylarla beraber
Tatlis rüyalar diliyorum🥰❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back