• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi gelin kaynanaları konusalım😂
Benim kaynanam aşırı düşüncesiz hiç bişeyden memnun kalmayan soğuk Bi kadın. Bişeyi beğenmez karışmam hiç bişeye der ama fikrini söyleyip siz bilirsiniz der 😆malesef evlat ayrımı yapar eşimi fazla sevmez her işine eşim komasına rağmen. Sadece eşimi büyütmüş saygım var yüzüne karşı saugıslzık yapmam ama arkasından sayamadığım kalmaz 😆😆😆

Benim kaynanam aşırı düşüncesiz hiç bişeyden memnun kalmayan soğuk Bi kadın. Bişeyi beğenmez karışmam hiç bişeye der ama fikrini söyleyip siz bilirsiniz der 😆malesef evlat ayrımı yapar eşimi fazla sevmez her işine eşim komasına rağmen. Sadece eşimi büyütmüş saygım var yüzüne karşı saugıslzık yapmam ama arkasından sayamadığım kalmaz 😆😆😆
Canım ben eksik yazmısım
Hadi gelin kaynanaları konusalım desem gelirsiniz dicektim😅
Neyse sende icini dökmüs oldun 🤣🤣😂😅😅
Kaynananda ne acayipmis yav🤪

Canım ben eksik yazmısım
Hadi gelin kaynanaları konusalım desem gelirsiniz dicektim😅
Neyse sende icini dökmüs oldun 🤣🤣😂😅😅
Kaynananda ne acayipmis yav🤪
Ya bende hazırmışım hemen 😆valla dertliyim çünkü.. Malesef öyle sneinki nasıl? He bide görümce var düşman başına😆😆sorumsuz düşüncesiz uyuzun teki😆

Söylerdi canım vajinal ultrasonla bakıp gösterdi yumurtan çatladıysa sıkıntı yoo benm çatlamamıştı. Amin canım hepimiz inşaAllah isteyen hepimiz diyeyim
Yumurtan çatlamış ama yanında kanama görünüyor regl olacaksın ama 3 4 gün gecikir bilgin olsun demişti geçen ay. Kist mi oldu geciktirdi acaba

Bi an Eltim olduğunu düşündüm istemsizce 😂😂😂😂

Ya bende hazırmışım hemen 😆valla dertliyim çünkü.. Malesef öyle sneinki nasıl? He bide görümce var düşman başına😆😆sorumsuz düşüncesiz uyuzun teki😆
Hepsi birbirinden bencil bosversene🤣🤣😂
Kaynanalar candır görümceler heyecandır eltiler seytandır🤣

Hayırlı geceler hanımlar hamile kimse varmi günü geçen yada yaklaşan hiç test yaptınızmı

Hayırlı geceler hanımlar hamile kimse varmi günü geçen yada yaklaşan hiç test yaptınızmı
Mrb canım henüz güzel bir haber yok kimseden ses yok beklemedeyiz cogumuzda 20sinden sonra netlestirecegiz insallah bizlerden güzel haberler cıkar🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back