- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar
Bat günü gecip haber vermeyen,
Veren olduysada mesaj yogunlugundan dolayı arada kaynayan,
Herhangi bir bildiriminize kadar batlarınızın yanına cicek bırakıyorum.
İnsallah bunları bana bebisli anne smileı ile degistirmem gerektigini söyleyen cici cici annelerimiz cıkar
Unutmayın özelden bildirirseniz yanlıslıkla atladıgım ciceklerim kalmamıs olur
Tez zamanda son durumlarınızı bildirmenizi bekliyorum.
Herseyin hayırlısı gelsin insallah
Beybileri buay ögrenemeyen ciceklerimde üzülmesin özelden eylül bat tarihlerini bildirsin Allahın izniyle Eylüldede bir arada olacagız bol bebekli anneli heyecanlı adaylarla beraber
Tatlis rüyalar diliyorum
kızlar adetinize kaç gün vardı? bir de belirtilerinizi yazar mısınız? Inşallah devamı gelir bebeklerinizi alirsiniz kulağınıza sağlıklaSevinclerimz kursagimzda kalmaz insllh. Hayrlisiysa olsn
Ne koni baqimindan
Samimiyetine inanarak takildm cnm. Tabiki ciddi anlmda deil asla kirmak istemem sizin gibi canlrimi. Ben sevdiklerime solerim bole laflar o yuzden dedimTakıldınmı cidden gıcıkmı sandın emin olamadıgım icin üzülmüstüm öyleyse problem yok cicegim
Canisi benm 20 sinde 19 da olabilir hic belli olmaz bazn 28 bazen 29 oluo. Simdi disari cikicam donuste yazarm toplu insllhkızlar adetinize kaç gün vardı? bir de belirtilerinizi yazar mısınız? Inşallah devamı gelir bebeklerinizi alirsiniz kulağınıza sağlıkla
Ne koni baqimindan
Samimiyetine inanarak takildm cnm. Tabiki ciddi anlmda deil asla kirmak istemem sizin gibi canlrimi. Ben sevdiklerime solerim bole laflar o yuzden dedim
Evet görünüyor canım gayet belliEki Görüntüle 2298450 kizlar hele bi bakin gorunuo mu
Yani daha 5 6 gün var.Simdiden çıkıyorsa canım maşallah sonu güzel olur allah'ın izniyle .Valla çok sevindim senin adına.Bana belirtilerini ve ne zaman başladığını yazarsan sevinirimCanisi benm 20 sinde 19 da olabilir hic belli olmaz bazn 28 bazen 29 oluo. Simdi disari cikicam donuste yazarm toplu insllh
lorikcigimiz formundaydı masallahAyyy nasıl kaynatmışsınız yahuuu söyle bir okudum üstünden harikasınız ilk kanı ver ona çok güldüm yanlız
Neyin zorunda kalacagını anlamadım kuzum digerlerini anladım
❤❤Neyin zorunda kalacagını anlamadım kuzum digerlerini anladım
Yasayan bilen biri olarak uyarmak istedim ben elimden geldigince arkadasları ama hala anlamayan arkadaslarımız var
Aralarında katılan ciceklerimi görmekte mutlu ediyor sagol balım❤
Bayram bitti o yüzdendir@
lorikcigimiz formundaydı masallah
Acıklayıcı yazınca daha iyi anlasılır oldu aynı mesaj suan anladım canım❤❤
Ay onu bende anlamadim galiba da hani bir hastalık olur ilaç kullanmam gerekir Allah korusun erken öğrenmek gerekir onun için dedim galiba