• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun gece cok kötü bir haner aldım. Eşimin iş yerinden arkadaşı memlekette iken arkalarından araba geliyo vuruyor ikisi de vefat etti. Cocuk kaldı 3 yaşında yavrum. O da tüp bebekle oldu. Hatta 2. İçin tedavi oluyordu. Ah bu dünya ah.. Nolur hayırlısını isteyin her zaman üzmeyin birbirinizi Herşey Allahtan 😔
Cok zorrrrrrrrbi aci Allahimmmm sabir versin ailesine 😭😭😭😭o cocuk sormiycak mi annem babam nerde diye😭😭😭cok aci cooooookkkk . ALLAH YASATMASIN BOYLE ACILAR . acıların en büyüğü

Bugun gece cok kötü bir haner aldım. Eşimin iş yerinden arkadaşı memlekette iken arkalarından araba geliyo vuruyor ikisi de vefat etti. Cocuk kaldı 3 yaşında yavrum. O da tüp bebekle oldu. Hatta 2. İçin tedavi oluyordu. Ah bu dünya ah.. Nolur hayırlısını isteyin her zaman üzmeyin birbirinizi Herşey Allahtan 😔
Oyle gercktn. Rabbim hayrli olumler versin. Allh rahmt etsin.

20190814_185503.jpg
kizlar hele bi bakin gorunuo mu

Evet goruyorumgoruyorummmmmm T nin solunda cok ta net olmasada biseylee goruyooruuummm😍🤔3 vakte kadar bebe haberi geliyor hayirlisi ileeeennn
Allhin iznyle guzl habrler alicaz.hepimz olmasak da illa ki biri guzl haber verick.inanaiorm. dayanamzsan 2 3 gun sonra yine test yap yine bole cikarsa vardr. Aman NANA duymasin kulagina soluom ha 😁

Allhin iznyle guzl habrler alicaz.hepimz olmasak da illa ki biri guzl haber verick.inanaiorm. dayanamzsan 2 3 gun sonra yine test yap yine bole cikarsa vardr. Aman NANA duymasin kulagina soluom ha 😁
Insallah ay sonunda hepimiz sevinicez Allah izni ile 🤣😍🎀🎁🎗

Yaaaa 🙈 ilk testte adim cikti valla.
Amaaaan yapip icimi rahatlatiom anam napim. Kirmizilari gormek deil test yapmamak psikolojimi bozuo 😁😁😁
Oda iyiymiş ben yaklaşık 9 aydır yapmıyordum taki aşılama olana kadar normal yollardan olsaydı eğer yine yapmazdım yapma sende kuzum nana haklı 🥰🥰🥰

Cok zorrrrrrrrbi aci Allahimmmm sabir versin ailesine 😭😭😭😭o cocuk sormiycak mi annem babam nerde diye😭😭😭cok aci cooooookkkk . ALLAH YASATMASIN BOYLE ACILAR . acıların en büyüğü
Cokk gercekten yazık cocugu kucagından atmış o esnada o aklına gelmiş. Babasının kucagında uyurdu. 7 sene sonra oldu. Allah o yavrumun yüzüne baksın. Konduramıosun ya. Bugun geleceklerdi buraya. İnanamıyorum hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back