- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Erkekler bebek olunca anliyorlarmis baba olduklariniçok haklısın zaten onlar giriş bi sonuç gerek onlara gelişme onlar için pek bi önem arzetmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler bebek olunca anliyorlarmis baba olduklariniçok haklısın zaten onlar giriş bi sonuç gerek onlara gelişme onlar için pek bi önem arzetmiyor
Cocugun durumu nasil pekiCokk gercekten yazık cocugu kucagından atmış o esnada o aklına gelmiş. Babasının kucagında uyurdu. 7 sene sonra oldu. Allah o yavrumun yüzüne baksın. Konduramıosun ya. Bugun geleceklerdi buraya. İnanamıyorum hala
Umutsuz vaka gibiyiz Allh bosa cikarmasin. Erken yapinca bole oluo iste.Ben de 1 gun sonra gordum
Evet hakli tabiki ama istee yeni olnca insan yapasi gelio surekli. Elimde olsa son hafta her gun yapardimOda iyiymiş ben yaklaşık 9 aydır yapmıyordum taki aşılama olana kadar normal yollardan olsaydı eğer yine yapmazdım yapma sende kuzum nana haklı
Meva hiç iyi demedin çok acı çok... Allah rahmet eylesin çok haklısın ölümün zamanı yok ölmeyecekmiş gibi yarının hesabını yapıyoruz üzüp kırıyoruz Allah’a emanetizBugun gece cok kötü bir haner aldım. Eşimin iş yerinden arkadaşı memlekette iken arkalarından araba geliyo vuruyor ikisi de vefat etti. Cocuk kaldı 3 yaşında yavrum. O da tüp bebekle oldu. Hatta 2. İçin tedavi oluyordu. Ah bu dünya ah.. Nolur hayırlısını isteyin her zaman üzmeyin birbirinizi Herşey Allahtan
Yarın kan ver kuzum en azından soru gider kafandanEvet hakli tabiki ama istee yeni olnca insan yapasi gelio surekli. Elimde olsa son hafta her gun yapardim
Ovitrelleden bahsedince canım ondan sordumYok kuzum klomen kullandm
Tembellikten uyanirsam veririm ya da azcik daha ekşın yaşim kendi kendimeYarın kan ver kuzum en azından soru gider kafandan
Bende aynı durumdayım geç yatıyorum bugün gündüz hep uyudum gece nereme uycam acebaaaa kan vermezsemde aklımda kalacakValla gec uyudgum icin gec kalkiorm. Erken kalkarsam belki giderim
İyi hadi yaşa bakalımTembellikten uyanirsam veririm ya da azcik daha ekşın yaşim kendi kendime
Evet Allahım başımızdan eksik etmesin yinede iyi ki varlarErkekler bebek olunca anliyorlarmis baba olduklarini
Bnm uyku duzenim hep bole malaesef gunduz cok yorulursam erkn uyuyorm o da gece yarisi gibi gece kusuyum yani.Bende aynı durumdayım geç yatıyorum bugün gündüz hep uyudum gece nereme uycam acebaaaa kan vermezsemde aklımda kalacak
Oluru bu zorla oldurcaz . En sonunda hamile birine yaptircam aticam burayanasil biseymis gorelim doyeUmutsuz vaka gibiyiz Allh bosa cikarmasin. Erken yapinca bole oluo iste.
AminnnEvet Allahım başımızdan eksik etmesin yinede iyi ki varlar
Malesef bende öyleyim 3 e 4 e kadar oturu öğlene kadar uyurum güzel oluyor amaBnm uyku duzenim hep bole malaesef gunduz cok yorulursam erkn uyuyorm o da gece yarisi gibi gece kusuyum yani.
evet yaa. Tebrikler falan edilio ele xoooşOluru bu zorla oldurcaz . En sonunda hamile birine yaptircam aticam burayanasil biseymis gorelim doye
Oyle canım. Cok istiyoruz ya hani bebegi. Allah tan hayırlısını isteyelim hep. Hayırlı zamanda gelsin herkesin bebeği. Kaderlerini güzel yazsın Rabbim.Meva hiç iyi demedin çok acı çok... Allah rahmet eylesin çok haklısın ölümün zamanı yok ölmeyecekmiş gibi yarının hesabını yapıyoruz üzüp kırıyoruz Allah’a emanetiz
evet kafam bi hos oluo.Malesef bende öyleyim 3 e 4 e kadar oturu öğlene kadar uyurum güzel oluyor ama
İstiyoruz ama ne çare Rabbim hayırlı ve en güzel zamanda versin çok üzüldüm ya o bebeğe ne oldu şimdi kim bakacak tühOyle canım. Cok istiyoruz ya hani bebegi. Allah tan hayırlısını isteyelim hep. Hayırlı zamanda gelsin herkesin bebeği. Kaderlerini güzel yazsın Rabbim.
En sevdigim level el ustunde tutulma level ievet yaa. Tebrikler falan edilio ele xoooş