• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kiz inanmi bana yaa 😀 gel sen de yap bi test bak nasil terapi 😁 ii gelir bak

Canım cok yaptım
Cok üzüldüm
Cok kahroldum
Belki kimyasala dönecegi yoktu ama regllerimden anladım parcalarından agrılarımdan gercekten insana hic iyi gelmiyor sabret olacagı varsa zaten olur Allaha bırak🤲

Canım cok yaptım
Cok üzüldüm
Cok kahroldum
Belki kimyasala dönecegi yoktu ama regllerimden anladım parcalarından agrılarımdan gercekten insana hic iyi gelmiyor sabret olacagı varsa zaten olur Allaha bırak🤲
Bnm daha 4. Ay kiiz az hevesimi alayim . Senn kacnci ay bu

Bugun gece cok kötü bir haner aldım. Eşimin iş yerinden arkadaşı memlekette iken arkalarından araba geliyo vuruyor ikisi de vefat etti. Cocuk kaldı 3 yaşında yavrum. O da tüp bebekle oldu. Hatta 2. İçin tedavi oluyordu. Ah bu dünya ah.. Nolur hayırlısını isteyin her zaman üzmeyin birbirinizi Herşey Allahtan 😔

Bnm daha 4. Ay kiiz az hevesimi alayim . Senn kacnci ay bu

Heves alınmıyor yavrum öyle kendini yıpratıyorsun beynini yoruyorsun üzülüyorsun ilerleyen dönemlerde kaldıramazsın senin icin söylüyorum ben bir yıl nettir benim durumum

Bugun gece cok kötü bir haner aldım. Eşimin iş yerinden arkadaşı memlekette iken arkalarından araba geliyo vuruyor ikisi de vefat etti. Cocuk kaldı 3 yaşında yavrum. O da tüp bebekle oldu. Hatta 2. İçin tedavi oluyordu. Ah bu dünya ah.. Nolur hayırlısını isteyin her zaman üzmeyin birbirinizi Herşey Allahtan 😔

Allah ailesine sabırlar versin
Gani gani rahmet eylesin
Kul kurar kader güler derler
Öyle cok dogruki
Cok üzüldüm canım basınız sagolsun😞😞😞

Hayırlısıyla başka tedaviye gerek kalmadan gebelik oluşur canım 🙏. Bende 5 ay klomen kullandım. Bende kist olup olmadığını bilmiyorum olsaydı doktor söylerdi herhalde
Söylerdi canım vajinal ultrasonla bakıp gösterdi yumurtan çatladıysa sıkıntı yoo benm çatlamamıştı. Amin canım hepimiz inşaAllah isteyen hepimiz diyeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back