• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar otrivelleden sonra 14. Gün adet kanaması olur diyolar benim 14. Gün adet olmadm henüz acaba kaçıncı günde adet oldunz iğne den sonra? Yaptıranınız varmıı

Canim ben daha 6 kere ovitrelle vuruldum. Genelde 16_ 18.günlerde regli oldum.

🥰🥰🥰🥰🥰 uyu sen kuşum ama çok haklısın erken test yapmak psikoloji olarak yoruyor insanı en güzeli erken öğreneyim dersen kan testi mantıklı 🥰🥰 F Fatma KTL sende sabah kan ver canım beni yalnız bırakma sen bu gidişle yarında yaparsın test zaten 😂😂

❤️❤️
O nasıl bir tastı F Fatma KTL kavgada sölenmezdi vuuuuu🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰😂😂

🥰🥰🥰🥰🥰 uyu sen kuşum ama çok haklısın erken test yapmak psikoloji olarak yoruyor insanı en güzeli erken öğreneyim dersen kan testi mantıklı 🥰🥰 F Fatma KTL sende sabah kan ver canım beni yalnız bırakma sen bu gidişle yarında yaparsın test zaten 😂😂
Hastane yolunu bilmiorm 😁 saglik ocagi da alir mi bilmiorm. Nana gebertir beni . Elinde sopasiyla gelir valla 😁

Icimde bi duygu var ama karisik😂😂😂esime diyorum ki ee hastane bakak asilama icin diyor ki gecen yaptigim testi ona da gostermistim .inanmamisti tabii😂😂simdi de diyor Ee hani var diyordun😂😂
😂😂 ya bu erkekler neden hiç ince düşünmezler bi anlamadım gitti onlara sonuç belli olana kadar bişi söylememek en mantıklısı bence 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back