- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tililil ili lililili lilililik 🎗🎗Ellerinize dillerinize parmak uclarınızın dokundugu klavyelere gurbaneeeyyy❤❤❤❤
Utanan maymuş var olsunduUtanma ifadesi koyamamıslar ha suraya❤❤❤❤
Benim 5 ölme kız geliiiiirr geçeeeerBenim son 6 gun olcem meraktan
Wiiiii adim cikti ii mi Kiz gecen aydan tanimion dimi beniiİnsallah pozitifti gösterecek sana o test böcegim yaaaa
Kızlar otrivelleden sonra 14. Gün adet kanaması olur diyolar benim 14. Gün adet olmadm henüz acaba kaçıncı günde adet oldunz iğne den sonra? Yaptıranınız varmıı
Icimde bi duygu var ama karisikesime diyorum ki ee hastane bakak asilama icin diyor ki gecen yaptigim testi ona da gostermistim .inanmamisti tabiisimdi de diyor Ee hani var diyordunBenim 5 ölme kız geliiiiirr geçeeeer
Hastane yolunu bilmiorm saglik ocagi da alir mi bilmiorm. Nana gebertir beni . Elinde sopasiyla gelir valla
İnsallah yarın buraya gelisin bebisli olur cicegimYarin yapicam canim insallah
Bilinc altın seni ele verdi bence hahaytNe yazdigimi sonradan anladim
ya bu erkekler neden hiç ince düşünmezler bi anlamadım gitti onlara sonuç belli olana kadar bişi söylememek en mantıklısı benceIcimde bi duygu var ama karisikesime diyorum ki ee hastane bakak asilama icin diyor ki gecen yaptigim testi ona da gostermistim .inanmamisti tabiisimdi de diyor Ee hani var diyordun
Yaaaa inanmiyorumBilinc altın seni ele verdi bence hahayt
Biryerden gözün ısırttırıyorduWiiiii adim cikti ii mi Kiz gecen aydan tanimion dimi benii
Gerçekten oyle soylemiycem karnim burnuma varincaya dekya bu erkekler neden hiç ince düşünmezler bi anlamadım gitti onlara sonuç belli olana kadar bişi söylememek en mantıklısı bence
Yaaaa ilk testte adim cikti valla.
Yok kuzum klomen kullandmCanım benimde ovitrellenin 14. Günündeyim ama olmadım değişiyormuş sanırım sende mi aşılama yaptırdın
Sana öyle geliyoYaaaa ilk testte adim cikti valla.
Amaaaan yapip icimi rahatlatiom anam napim. Kirmizilari gormek deil test yapmamak psikolojimi bozuo
Yok yok isirmasin. Daha rezil edersin beniBiryerden gözün ısırttırıyordu
Birde kabul ediyor AllahımmmmmmYaaaa inanmiyorum