• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi dinlemedigimde bendede belirti yok dinler gibi oldugum an 90 tane belirti buluyorum canım hayırlısı yakın batlarımız bekleyip görelim bebisleri insallah aramıza hosgeldin😇
Hosbulduk canim.sagol cevabin için.Yani hep kendimi dinlerim.kimyasalda yoğun şekilde belirti yaşayınca.bundada bir şey yok .olmadi galiba diyorum.ama allah'tan ümit kesilmez bakalım.senin hangi gündü canım bat

Hosbulduk canim.sagol cevabin için.Yani hep kendimi dinlerim.kimyasalda yoğun şekilde belirti yaşayınca.bundada bir şey yok .olmadi galiba diyorum.ama allah'tan ümit kesilmez bakalım.senin hangi gündü canım bat
Her gebeligin belirtisi farklı olur derler canım ben hic hamile kalmadım olursa ilk gebeligim olacak Allahın izniyle olmazsada Eylülde beklemeye devam ederiz❤️ 20sinde benim batım canım ama insallah bu ay gene kalmısızdır ❤️

Kaçgündür yazamadım birşey kaçırmadım herhalde hamiş çıktı mı nanacım N Nana Ana bu arada adet olcam aşılama tutmadı sanırım göğüslerim acımaya başladı bat 7 gün kaldı ama hep 1 hafta kala adet belirtim göğüslerimin acıması birde nedendir bilmem aşırı derece iğneden sonra afedersiniz pütür pütür sarı akıntım var kaşıntı ve ağır bi koku yok ilk defa oldu ped dayanmıyor hamilelik belirtim hiç yok moral bozmakta yok çünküüüüü biz gebeyiiiiiiz ruhumuz gebe bizim 😂😂😂😂😂😂

Her gebeligin belirtisi farklı olur derler canım ben hic hamile kalmadım olursa ilk gebeligim olacak Allahın izniyle olmazsada Eylülde beklemeye devam ederiz❤ 20sinde benim batım canım ama insallah bu ay gene kalmısızdır ❤
Hayirlisi ile olsun canim.Benim de 2. olacak kismetse.Hadi bakalım inşallah olur hepimizin.18inde adet olmazsam test yapicam.gunler nasıl geçecek acaba:(

Kaçgündür yazamadım birşey kaçırmadım herhalde hamiş çıktı mı nanacım N Nana Ana bu arada adet olcam aşılama tutmadı sanırım göğüslerim acımaya başladı bat 7 gün kaldı ama hep 1 hafta kala adet belirtim göğüslerimin acıması birde nedendir bilmem aşırı derece iğneden sonra afedersiniz pütür pütür sarı akıntım var kaşıntı ve ağır bi koku yok ilk defa oldu ped dayanmıyor hamilelik belirtim hiç yok moral bozmakta yok çünküüüüü biz gebeyiiiiiiz ruhumuz gebe bizim 😂😂😂😂😂😂
Sahalara hosgeldin antoryumum😂❤️🤪
Gögüs acımasıda akıntıda birer gebelik belirtisi hatırlatayım cicegimm❤️❤️ Geliyor bebe🤣🐛
Hamile kalmak isteyen cok bizim bebeler ortada yok asayis berkemal bekliyoruz yavrucum🤣🤣😂
Rüyalarda annelige devam🤭😇🤲😟😞😏😬🙄🤣😂😂😂

Sahalara hosgeldin antoryumum😂🤪
Gögüs acımasıda akıntıda birer gebelik belirtisi hatırlatayım cicegimm❤❤ Geliyor bebe🤣🐛
Hamile kalmak isteyen cok bizim bebeler ortada yok asayis berkemal bekliyoruz yavrucum🤣🤣😂
Rüyalarda annelige devam🤭😇🤲😟😞😏😬🙄🤣😂😂😂
Aaaah bebeğim hoşbulduuuuummm 😍😍😍 sen bi harikasın aşkım ya 🥰🥰 inşallah öyleyimdir tabi ama Eylül’e kaldı gibi ama sonuç belli olana kadar karamsarlık yok daha biz bebeyiz yaaa😂😂😂 çokta birşey kaçırmamışım az kaldı sonlara yaklaşıyoruz rüyalarda buluşuruz napalım 😂😂ben bu kadar kafama takmıyordum bu kulübe üye oldum 1 ay olmadı sanırım kafamdan ve rüyalarımdan çıkmıyor herşey üye olmam ile başladı 😂😂😂

Aaaah bebeğim hoşbulduuuuummm 😍😍😍 sen bi harikasın aşkım ya 🥰🥰 inşallah öyleyimdir tabi ama Eylül’e kaldı gibi ama sonuç belli olana kadar karamsarlık yok daha biz bebeyiz yaaa😂😂😂 çokta birşey kaçırmamışım az kaldı sonlara yaklaşıyoruz rüyalarda buluşuruz napalım 😂😂ben bu kadar kafama takmıyordum bu kulübe üye oldum 1 ay olmadı sanırım kafamdan ve rüyalarımdan çıkmıyor herşey üye olmam ile başladı 😂😂😂

İri bebeleriz biz hahahha😂😂😂😂
Mini mini antoryumlar nanalar loriklorikler ve digerleride dahil gelse hic kötü olurmuyduki harika olurdu kuzum❤️ Ben üye olmadan önce daha cok rüya görüyordum bebekli 🤪😂 cünkü daha cok bakıyordum buraya😂😂
Simdi ise sadece konumuza bakıyorum dertlesip cıkıyorum bendede hic akıntı yok gögüslerimde acımıyor sag taraf biraz kasılıyor okadar ay insallah hepimiz hamileyizdir ya insallah batı olumsuz gecen ardakaslarda eylülde alır beybi haberlerini yaaa cok istiyorum gebeyim gebeyim gebeyim
Gebesin gebesin gebesin
Gebeler gebeler gebeler
Biri beni durdursunnnnn🤣🤣🤣😂😂😂😂

Ben galiba yeni yumurtluyorm yaaa :KK43:
Sabahtandr belim agrio ve cok sicak hissediorm kendimi o kdr su ictm yine gecmedi. Az once yine yogun akntm oldu. Bizimkiyle de tripliyiz 😔😒 yum sa kaciricaz:mad:

İri bebeleriz biz hahahha😂😂😂😂
Mini mini antoryumlar nanalar loriklorikler ve digerleride dahil gelse hic kötü olurmuyduki harika olurdu kuzum❤ Ben üye olmadan önce daha cok rüya görüyordum bebekli 🤪😂 cünkü daha cok bakıyordum buraya😂😂
Simdi ise sadece konumuza bakıyorum dertlesip cıkıyorum bendede hic akıntı yok gögüslerimde acımıyor sag taraf biraz kasılıyor okadar ay insallah hepimiz hamileyizdir ya insallah batı olumsuz gecen ardakaslarda eylülde alır beybi haberlerini yaaa cok istiyorum gebeyim gebeyim gebeyim
Gebesin gebesin gebesin
Gebeler gebeler gebeler
Biri beni durdursunnnnn🤣🤣🤣😂😂😂😂
Hahaha😂😂😂 bende bakardım halada bakıyorum kuzum arada hala başka topiklerde birşeyler bulma arayışındayım 😂😂😂 evet ya ne güzel olur olcak ya kadın doğurgandır kadın anaçtır Rabbim geçte olsa verecek bize inşallah🥰🥰🥰 normalde adet önceleri acırmıydı tatlım

Ole olmuyor bende yaa. Zaten o yanasmio okuz 😔 o salonda ben yatakta bekliorm ole. Cagrdim gel diye nete taklmis
Üüfff amaaan kadına naz yakışıyorda erkeğe yakışmıyor üzülme kız boşver gecelik giy bişiler yap anacım ne yapalım yuvayı dişi kuş kurar diye boşa demiyorlar salla gitsin ya

Uyuyamadım 🤦‍♀️ Kızlar batıma muhtemelen 2 gün kaldı gecikse bile en çok 3 yada 4 gün. Bugün akşam yoğun beyaz kremsi yapş. Arası birşey oldu normalde olurdu ama öok yogun olmazdı ovulasyon günlerinden beri gögsümde acı var yatarken hatta bi kaö gün önce merdiven inip çıkarken bile adet belirtim pek yok ne biliyim bi kaç gün önceden sinyal verirdi ama en çok söylenen belirtide adet olacak gibi olup olamamak bende o yok hafif sızlama oluyor arada birde 2 günde bir kramp gibi birşey oluyor ihtimal var mıdır 😔 inşallah hepimiz gebeyizdir. Allahım görüyor bize de nasip eder inşallah.

Uyuyamadım 🤦‍♀️ Kızlar batıma muhtemelen 2 gün kaldı gecikse bile en çok 3 yada 4 gün. Bugün akşam yoğun beyaz kremsi yapş. Arası birşey oldu normalde olurdu ama öok yogun olmazdı ovulasyon günlerinden beri gögsümde acı var yatarken hatta bi kaö gün önce merdiven inip çıkarken bile adet belirtim pek yok ne biliyim bi kaç gün önceden sinyal verirdi ama en çok söylenen belirtide adet olacak gibi olup olamamak bende o yok hafif sızlama oluyor arada birde 2 günde bir kramp gibi birşey oluyor ihtimal var mıdır 😔 inşallah hepimiz gebeyizdir. Allahım görüyor bize de nasip eder inşallah.
Aramıza hosgeldin tatlım hayırlısıyla insallah güzel haberler alırız bat tarihlerimizde herkesin belirtisi degisik oluyor ve belirti aradıkcada buluyoruz ne hikmetse fazla kaptırmamak lazım aslında evrene gebeyim diyelim gerisini Allaha bırakalım 🤲
Eylül sloganımızıda bulmus oldum böylece arkadaslar🤭😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back