How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaha😂😂😂 bende bakardım halada bakıyorum kuzum arada hala başka topiklerde birşeyler bulma arayışındayım 😂😂😂 evet ya ne güzel olur olcak ya kadın doğurgandır kadın anaçtır Rabbim geçte olsa verecek bize inşallah🥰🥰🥰 normalde adet önceleri acırmıydı tatlım
İnsallah cicegim insallah ❤️
Öyle cok acımıyor gögüsüm canım ara ara cok hafif bi kasılıyor gibi oluyor. Belkide stresten oluyor anlamadım😟
Bu gece farkettim akıntım hic olmamıstı yumurtlamadan sonra. Ter gibi bi leke oluyodu sadece. Meger o ter degilmis nokta seklinde su damlası geliyormus canım koyu renk camasır giyince farkettim bunu bu hic olmuyordu bende bende onun arayısındayım saatlerdir neden geliyo acaba ya insallah gebeliktendir🙈🧚‍♀️

Kiz N Nana Ana ben 2 3 gun kala yapicam test kararliyim. Bugun ku akinti suphelendrdi beni 🤗
Canım yumurtlama akıntısı gibi akıntı yasadıgını söylüyorsun belkide gec yumurtluyorsun o yüzden erkenden test yapma sık disini 18inde yapacagına 2 gün sonrasında yap derim ben umarım dinlersin 🙏

Canım yumurtlama akıntısı gibi akıntı yasadıgını söylüyorsun belkide gec yumurtluyorsun o yüzden erkenden test yapma sık disini 18inde yapacagına 2 gün sonrasında yap derim ben umarım dinlersin 🙏
Hmm ole mi dersin 😑 evet gec yumurtluyor da olabilirm biliorm ama insllh tutarim kendimi 🤗

Bende geleyım durayım regle daha var 27 agustosta 2 yıla yaklastık olmadı bır cocugum var 2. Si olmuyor nıye olmuyor bılmıyorum bı rahım fılmı kaldı yaptırmadıgım belkı tupler tıkalıdır onumuzdekı ay yaptırcam eger regl gerceklesırse tabı
Selam aleyküm bende sizinle aynı durumdayım merak ettim ilk çocuğunuza bekledinizmi bide çocuğun kaç yasinda

Günaydın canlar 🥰
Kaç gündür fırsat olmuyordu bayramda çok güzel geçti ama bayram akşama eve ağlayarak geldim herkes soruyor kızına kardeş yok mu yapmiyormusunuz olmadığını bilmiyorlar bende allahin vermedigini ben istemiyorum demek bana biraz yanlis geliyor hayırlısı nasip kısmet diyip gectim gecenin sonunda artık patladım bütün yol ağladım geldim iki saate balkonda oturup ağladım çok saçma bişey farkındaydım ama okadar duygusaldimki kendimi tutamıyordum çok şükür inancım tam RABBİM bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir o yüzden ağlayınca kendimi çok nankör gibi hissetim ama insaniz içte bazen zayıf olabiliyoruz inşallah sizin bayramlarınız daha güzel geçmiştir çok böyle sorulara maruz kalmamışsınızdır

Günaydın canlar 🥰
Kaç gündür fırsat olmuyordu bayramda çok güzel geçti ama bayram akşama eve ağlayarak geldim herkes soruyor kızına kardeş yok mu yapmiyormusunuz olmadığını bilmiyorlar bende allahin vermedigini ben istemiyorum demek bana biraz yanlis geliyor hayırlısı nasip kısmet diyip gectim gecenin sonunda artık patladım bütün yol ağladım geldim iki saate balkonda oturup ağladım çok saçma bişey farkındaydım ama okadar duygusaldimki kendimi tutamıyordum çok şükür inancım tam RABBİM bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir o yüzden ağlayınca kendimi çok nankör gibi hissetim ama insaniz içte bazen zayıf olabiliyoruz inşallah sizin bayramlarınız daha güzel geçmiştir çok böyle sorulara maruz kalmamışsınızdır
Gunydin tatlislar. Bosuna uzmussun kendini cnm yaa 😑
Ben memlekete gitmedim o yuzden ole sacma sorularla karsilasmadim. Gerci bi ay once gitmistm orda sordular 😒 kacamiosun yani illla ki soruolr.sanki cocuk olnca kendileri bakcak sizene kardesm yaa:bicak:

Gunydin tatlislar. Bosuna uzmussun kendini cnm yaa 😑
Ben memlekete gitmedim o yuzden ole sacma sorularla karsilasmadim. Gerci bi ay once gitmistm orda sordular 😒 kacamiosun yani illla ki soruolr.sanki cocuk olnca kendileri bakcak sizene kardesm yaa:bicak:
Evet canım boşuna üzüldüm esimide üzdüm ama işte o an çok duygusaldim kendimi tutamıyordum içimden ağlamak geliyordu

Evet canım boşuna üzüldüm esimide üzdüm ama işte o an çok duygusaldim kendimi tutamıyordum içimden ağlamak geliyordu
Cnm yaa 🙁 nyse biraz icin bosalmistr belki. Rahatlamissjndr. Pek dusunurek konusan insan yok napalm. Agizlarinin payini ver millet olmuyor diye dusunmesin.

Ah kızlar aynısını bize de yapıyorlar neden kardeş yapmisyorsunuz cocuk yanlız mi kalsın hadi artık zamanı geldi komşu akraba kim varsa herkes 1 senedir başımızın etini yediler biz istemiyorduk o zaman hazır değildik her acıdan ama şimdi Rabbim en güzel ve sağlıklı zamanda nasip etsin inşallah 🙏💙

Ah kızlar aynısını bize de yapıyorlar neden kardeş yapmisyorsunuz cocuk yanlız mi kalsın hadi artık zamanı geldi komşu akraba kim varsa herkes 1 senedir başımızın etini yediler biz istemiyorduk o zaman hazır değildik her acıdan ama şimdi Rabbim en güzel ve sağlıklı zamanda nasip etsin inşallah 🙏💙
Şaka gibiler bu insanların başka konuşacak konusu mu kalmadı ve Allah'ın izniyle olacak işe hangi cüretle hadi zamanı geldi diyebiliyorlar?? Valla ben de şaşırdım dijital çağda artık insanların arasında hiçbi mesafe kalmamış gibi gerçekten(!)
Bazıları canının istediği gibi her konuya atlamamayı, gerekli gereksiz herşeyi sormamayı, çocuk kararının karı-koca dışında kimseleri ilgilendirmeyeceğini anlamak zorunda.
Yanlız değilsin kısacası. Her yerde oluyor.

İnsallah cicegim insallah ❤
Öyle cok acımıyor gögüsüm canım ara ara cok hafif bi kasılıyor gibi oluyor. Belkide stresten oluyor anlamadım😟
Bu gece farkettim akıntım hic olmamıstı yumurtlamadan sonra. Ter gibi bi leke oluyodu sadece. Meger o ter degilmis nokta seklinde su damlası geliyormus canım koyu renk camasır giyince farkettim bunu bu hic olmuyordu bende bende onun arayısındayım saatlerdir neden geliyo acaba ya insallah gebeliktendir🙈🧚‍♀️
Hadi ya o şekilde ilk defa duydum kuzum inşallah gebelik yüzündendir yahuuuu 😇😇 normal görüyorlar akıntıyı akıntı olmazsa bi sıkıntı vardır diyorlar genelde damla damla banada farklı geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back