- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Dinimiz amiiinO da plur ya ama gordugum ruya cok guzeldi toparlak bi kiz bebek agzi yuzu cok tatliydi yaaben ondan istiyorum Allah sen konuyu biliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinimiz amiiinO da plur ya ama gordugum ruya cok guzeldi toparlak bi kiz bebek agzi yuzu cok tatliydi yaaben ondan istiyorum Allah sen konuyu biliyorsun
Gelene gebeyim diycem vuuuuu daha eltilerim gelmemis en fenasi da onlar tek trk gelseler bariYorma kendini bebeginden önemli degil hicbiri gebeyiz gebeyiz
Supaanneeeekkeee cok aminDinimiz amiiin❤
Bata kaç var canımDeli kizlar yine formunuzdasinz.
Ben de az once disardan geldim . Bi eczane acikti kendimi zor tuttum test almamk icin
Bugunu saymazsak 7 8 gun kaldi. Az once de lavaboya gittm nasil akntm gelmis bembeyaz yogun krem gibi acaba mi yaaaBata kaç var canım
eveet yasiyorumm canimm hele belim ve gAra ara adet sancısı yasıyomusun ben yasıyorum kacgun var canım bata
Gebeyiz artık gebeyiz
Eveet yasiyorumm canimm hele belim ve sag gögüsüm acayip agriyor yaa canim normalde bat 14.08 olmasi lagzimdi ama gec catladi yumurtam onun icin 17. 18.08 diye düsünüyorum ben senin?? GebeyiiizzzzzAra ara adet sancısı yasıyomusun ben yasıyorum kacgun var canım bata
Gebeyiz artık gebeyiz
Inşallah canım neden olMasınBugunu saymazsak 7 8 gun kaldi. Az once de lavaboya gittm nasil akntm gelmis bembeyaz yogun krem gibi acaba mi yaaa
Ovulasyon yapmadın demi canım ben bu ay ovu takip edicemBen hic adet sancisi yasamiorm belki de yeni yumurtluormdr
Benim bat bugün ama gelen giden yok bu 6 gündür hafif sancılarım oluyor akıntım arttı beklemeye devamHanımlar merhaba
Batı 12 Agustosa kadar olan ciceklerim
Son durumunuz nedir bilgi verirseniz sevinirim ve umarım mutlu gelismeler olmustur merakla bekliyorum
Inşallah gelmez canım hayırlı haberi alırsınBenim bat bugün ama gelen giden yok bu 6 gündür hafif sancılarım oluyor akıntım arttı beklemeye devam
Benimde sol kasık ve sag gögüs agriyo arara yaeveet yasiyorumm canimm hele belim ve g
Eveet yasiyorumm canimm hele belim ve sag gögüsüm acayip agriyor yaa canim normalde bat 14.08 olmasi lagzimdi ama gec catladi yumurtam onun icin 17. 18.08 diye düsünüyorum ben senin?? Gebeyiiizzzzz
Yarın gelmezde insallah testte pozitifi görürsün cicegimmmBenim bat bugün ama gelen giden yok bu 6 gündür hafif sancılarım oluyor akıntım arttı beklemeye devam
İnşAllah canım her an olucam sanki hayırlısıInşallah gelmez canım hayırlı haberi alırsın
Sen kapıyı acık bırak gelen gelsin gitsinGelene gebeyim diycem vuuuuu daha eltilerim gelmemis en fenasi da onlar tek trk gelseler bari
İnşAllah ama adete 2 gün kala yaptım bişey çıkmadı sonradan ince bi çizgi vardı ama bence kuruma çizgisi olabilirYarın gelmezde insallah testte pozitifi görürsün cicegimmm❤
Adetten önce test ben pek tasvif etmiyorum cogunun gebeligi cıkmıyo insallah seninde öyle olmustur canım hamilesindirİnşAllah ama adete 2 gün kala yaptım bişey çıkmadı sonradan ince bi çizgi vardı ama bence kuruma çizgisi olabilir
Bende hata ettim keşke yapmasaydım geçen ayda aynı hataya düştüm çok üzülüyor insan güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşAllah sende güzel haberler alırsın ❤Adetten önce test ben pek tasvif etmiyorum cogunun gebeligi cıkmıyo insallah seninde öyle olmustur canım hamilesindir
Yok hic kullanmdim. Ama dusunuorm. Kendi kendime anlamya calistm yine. Battan iki uc gun once bi test yapmyi dusunuorm. Varsa da yoksa da . Kaybedecgim bisy yok nasilsa.Ovulasyon yapmadın demi canım ben bu ay ovu takip edicem