How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi ya o şekilde ilk defa duydum kuzum inşallah gebelik yüzündendir yahuuuu 😇😇 normal görüyorlar akıntıyı akıntı olmazsa bi sıkıntı vardır diyorlar genelde damla damla banada farklı geldi
Ay nerden arastırdım nerden baktım arama motoruna su gibi akıntı yaz bak neler cıkıyor🤣🤣🤣😂😂😂 rüyalarımı etkiledi psikolojim felc😅😅 görmedigim rüya kalmadı😅🌸 hepside cokgüzeldi🧚‍♀️
Hayırlara cıksın canım insallah rüyalarımızı gerceginde yasarı🤲🤲🤲🤲

image.jpg
Kıııızzzllaaaaar herkese günaydıııııın🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘

Günaydın kuzucummmmmm🥰🥰🥰🥰❣❣❣🥰🥰🥰🥰🥰
Valla bende test yaptım pozitif tabi rüyamda 😂😂 sen ne gördün bakiiiim😜😂🙃😛🤪🤭🤭🤫🤫🤗🤗
Ben hastane doktor test sonuc ikizler kalabalık aglayanlar. Görümce kaynana 🤪 bebek arabası sisen bir karın birde gelinlik birde kardes gordum yavrum karısıktı ama cok aydınlık bir rüyaydı ve cok mutluydum Allahım tez zamanda gerceklerini yasatsın insallah🤲🤲🥰🥰🥰❤️❤️❤️😍😍😍🤭🌺🧚‍♀️

Ay nerden arastırdım nerden baktım arama motoruna su gibi akıntı yaz bak neler cıkıyor🤣🤣🤣😂😂😂 rüyalarımı etkiledi psikolojim felc😅😅 görmedigim rüya kalmadı😅🌸 hepside cokgüzeldi🧚‍♀️
Hayırlara cıksın canım insallah rüyalarımızı gerceginde yasarı🤲🤲🤲🤲
Bulamadım kuzum ya gebelik oluşumunda mı gelirmiş hep yumurta akı kıvamında yazıyor senin su gibi 🥰 yaaa inşallah gebelikle ilgilidir Allahım mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin 😘😘😘

Ben hastane doktor test sonuc ikizler kalabalık aglayanlar. Görümce kaynana 🤪 bebek arabası sisen bir karın birde gelinlik birde kardes gordum yavrum karısıktı ama cok aydınlık bir rüyaydı ve cok mutluydum Allahım tez zamanda gerceklerini yasatsın insallah🤲🤲🥰🥰🥰❤❤❤😍😍😍🤭🌺🧚‍♀️
Vuuuuuhuuuuu çok karışık amin gelcek o günler bebeğim azcık kaldı inanıyorum şimdilik keyfimizi sürelim boşveeeer 😂😂😂😂

Günaydınlar herkesee iyi bayramlar 🤗 ay bu beklemek ne zor şey hanımlar bugün adetimin üstünden geçen 28. ben bazen 28 bazen 30 da oluyorum. İçimdeki kurtlar yine durmadı ve testi yaptım. Testte baştan bişey çıkmadı 5-10 dk sonra şöyle bir hal aldı sonrada kuruyup kayboldu benim kafa hepten gitti 🙈😂

Bulamadım kuzum ya gebelik oluşumunda mı gelirmiş hep yumurta akı kıvamında yazıyor senin su gibi 🥰 yaaa inşallah gebelikle ilgilidir Allahım mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin 😘😘😘
İkizlere gebelerde su gibi akıntı oluyomus genelde 🤪 gerisini sen düsün halimi😂😂 insallahh cicegimm😇🤲

Yarasın löplöp babyler olsun insallah😍
Huzur yalnızlıkta sakinlikte valla bebegim❤En güzelini yapiyosun😙😘
Amiiiin bebeğim inşallah🥰
EVet aşkım ondan dolayı evden çıkmayı sevmiyorum çıkmıyorumda zamanında epeeeeey gezdim tozdum daha bu yaşımda yoruldum kenara çekildim çokta rahatım çok şükür 🥰🥰🥰 insan kendine kaliteli zaman ayırması gerekiyormuş bunu anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back