- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
Inşallah canım inşallah bu ay olacakBenimde sol kasık ve sag gögüs agriyo arara ya
20 sinde benim bat ay insallah yaa❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım inşallah bu ay olacakBenimde sol kasık ve sag gögüs agriyo arara ya
20 sinde benim bat ay insallah yaa❤
Canim dun bat tarihimdi ama yumurtam gec catladi mallesefHanımlar merhaba
Batı 12 Agustosa kadar olan ciceklerim
Son durumunuz nedir bilgi verirseniz sevinirim ve umarım mutlu gelismeler olmustur merakla bekliyorum
hiç belirti olmadan da hamile olabilirsin çok insan var hemde öyle hamile kalan belki bu sağlıklı bir bebiştir ve seni hiç zorlamadan geliyordur canımmerhaba kızlar.18 ağustos bat.2 ay önce kimyasal yasadim malesef.bu ay tekrar denedik.ama bende hicbir belirti yok acaba belirti olmadan hamile olabilir miyim.kimyasalda bütün belirtileri yasamistim.sanirim bu sefer olmadı
Merhaba hemşom bence bekle acele etme daha vardı senin değil mi yani varda erken diye çıkmazsa üzülme diye diyorumBen cok yorgun hissediorm kendmi yaa bugun sadece markete gidip geldm yemk yaptm. Bide akntm oldu ilk defa bu kadr yogundu krem gibi beyaz acaba yarin bi ovulasyon testi mi alsam
Mrhaba hemsom.nasilsin?Merhaba hemşom bence bekle acele etme daha vardı senin değil mi yani varda erken diye çıkmazsa üzülme diye diyorum
İnsallah canım benimmBende hata ettim keşke yapmasaydım geçen ayda aynı hataya düştüm çok üzülüyor insan güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşAllah sende güzel haberler alırsın ❤
İnsallah be yavrum cogu belirtide psikolojikmis gibi geliyor ama bakalım hayırlısıInşallah canım inşallah bu ay olacak
Geldimi canım batın?Canim dun bat tarihimdi ama yumurtam gec catladi mallesef
Yazarım tabiki cicegim hayırlısı olsun insallah
2gün sonra gelmezse testi tekrarla canım belkide kuruma cizgisi degildir kim bilirİnşAllah ama adete 2 gün kala yaptım bişey çıkmadı sonradan ince bi çizgi vardı ama bence kuruma çizgisi olabilir
Bu ağrılar beni düşündürüyor neden böyle anlamadım gitti bazen 29 günde de olabiliyorum konuda atlatayım olmazsan tekrar yapıcam test2gün sonra gelmezse testi tekrarla canım belkide kuruma cizgisi degildir kim bilir
11 agustos bnm bat ama gec yumurtladim icin gec ogrencem bugun 6 gundur catlamiş daha var anlayacaginGeldimi canım batın?
Kendimi dinlemedigimde bendede belirti yok dinler gibi oldugum an 90 tane belirti buluyorum canım hayırlısı yakın batlarımız bekleyip görelim bebisleri insallah aramıza hosgeldinmerhaba kızlar.18 ağustos bat.2 ay önce kimyasal yasadim malesef.bu ay tekrar denedik.ama bende hicbir belirti yok acaba belirti olmadan hamile olabilir miyim.kimyasalda bütün belirtileri yasamistim.sanirim bu sefer olmadı
Canım senin 15 iymis batın erkenmi geldi?
Anladım tatlım insallah gec olmustur güc olmamıstır bebisli olmustur11 agustos bnm bat ama gec yumurtladim icin gec ogrencem bugun 6 gundur catlamiş daha var anlayacagin