• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba kızlar.18 ağustos bat.2 ay önce kimyasal yasadim malesef.bu ay tekrar denedik.ama bende hicbir belirti yok:( acaba belirti olmadan hamile olabilir miyim.kimyasalda bütün belirtileri yasamistim.sanirim bu sefer olmadı😐

merhaba kızlar.18 ağustos bat.2 ay önce kimyasal yasadim malesef.bu ay tekrar denedik.ama bende hicbir belirti yok:KK43: acaba belirti olmadan hamile olabilir miyim.kimyasalda bütün belirtileri yasamistim.sanirim bu sefer olmadı😐
hiç belirti olmadan da hamile olabilirsin çok insan var hemde öyle hamile kalan belki bu sağlıklı bir bebiştir ve seni hiç zorlamadan geliyordur canım ☺️

:uykucu:Ben cok yorgun hissediorm kendmi yaa bugun sadece markete gidip geldm yemk yaptm. Bide akntm oldu ilk defa bu kadr yogundu krem gibi beyaz acaba yarin bi ovulasyon testi mi alsam

:uykucu:Ben cok yorgun hissediorm kendmi yaa bugun sadece markete gidip geldm yemk yaptm. Bide akntm oldu ilk defa bu kadr yogundu krem gibi beyaz acaba yarin bi ovulasyon testi mi alsam
Merhaba hemşom bence bekle acele etme daha vardı senin değil mi yani varda erken diye çıkmazsa üzülme diye diyorum 😊

Bende geleyım durayım regle daha var 27 agustosta 2 yıla yaklastık olmadı bır cocugum var 2. Si olmuyor nıye olmuyor bılmıyorum bı rahım fılmı kaldı yaptırmadıgım belkı tupler tıkalıdır onumuzdekı ay yaptırcam eger regl gerceklesırse tabı

merhaba kızlar.18 ağustos bat.2 ay önce kimyasal yasadim malesef.bu ay tekrar denedik.ama bende hicbir belirti yok:KK43: acaba belirti olmadan hamile olabilir miyim.kimyasalda bütün belirtileri yasamistim.sanirim bu sefer olmadı😐
Kendimi dinlemedigimde bendede belirti yok dinler gibi oldugum an 90 tane belirti buluyorum canım hayırlısı yakın batlarımız bekleyip görelim bebisleri insallah aramıza hosgeldin😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back