- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
MalesefVarsa da çıksın artık ya böyle belirsizlik daha zormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MalesefVarsa da çıksın artık ya böyle belirsizlik daha zormuş
Ne takvimi kız ben birşey göremiyorumGorunuo mu takvim bende. Ben gormuom yapamadim mi
Guya hamilelik takvimini actm ama totem icin dedim yaNe takvimi kız ben birşey göremiyorum
Ay hadi bakalımGuya hamilelik takvimini actm ama totem icin dedim ya
Hic mi golge falan yokTest negatif cıktı kızlar bakalim yarını bekliycem artık
Yarin yapma o zman. Adetini bekle . 2.gun de olmazsan yapTest negatif cıktı kızlar bakalim yarını bekliycem artık
Hic sanmıyorum canım ben olumlu goruyorum senin sonucunu keske bugun yaptırsaydın ya carsambaya kadar kim bekleyecekKEşke kuzum ya hala iğnenin etkisindendir diye düşünüyorum 7. Günde 14 çok değil mi yavrum ya valla sinirlerim bozuldu
Canım bat günüm bugundu zaten saat şaşmaz regl günüm normalde ama olmadım yarın olurum belki ne deyim bende şaşırdımYarin yapma o zman. Adetini bekle . 2.gun de olmazsan yap
Hiç gölge falan yok net tek çizgiHic mi golge falan yok
Insallah canım benimbu ay hepimize uğur getirecek inanıyorum
Aa pardon yaa ben bugun 9u oldgunu unuttm. O zmn biraz daha bekle. Sabah da yapsan ayni sonuc cikcak buyuk ihtimlleCanım bat günüm bugundu zaten saat şaşmaz regl günüm normalde ama olmadım yarın olurum belki ne deyim bende şaşırdım
Cok erken davranıyosun tatlım biraz daha bekle bence2 gündür test yapıyorum negatif kızlar ya bu ay olacak gibiydi . Bata daha 6 gün var günler geçmiyor :)
Yaaa biliyorum önceki gebeligimde adetten sonra 7. Günde çıktı testte. Onu kucağıma alamadım dahada hamile kalamadim çok istiyorum 10 ay olduDaha erkn cnm yaa . 4 gun kala baslasydin
O nasıl oluyormus canımKizlr baska grupta bi arkds totem yapmisti gebelik takvimini acmisti.
Ben de yapicam tutmazsa silrim zaten ama kendimde gorim bi kere
He kız başka işle uğraşsakta yok illa beynimizde bebekBilincaltimiz tamamen gebelik bbek dogum ile ilgili
Elbet bir gun olcak ama iste zamni bilemedgimzden cok yipratiyorz kendimizi ben hic cift cizgi goremedim daha . Millet yanlislikla hamis oluo bize ugramadi ole bisyYaaa biliyorum önceki gebeligimde adetten sonra 7. Günde çıktı testte. Onu kucağıma alamadım dahada hamile kalamadim çok istiyorum 10 ay oldu
Aynen canım varsa geç döllenme falan mi oldu ki bilmiyorum varsa da niye çıkmıyorAa pardon yaa ben bugun 9u oldgunu unuttm. O zmn biraz daha bekle. Sabah da yapsan ayni sonuc cikcak buyuk ihtimlle
Biz gebeyiz gebeyiz deyip totem yapioz millet hamilelik takvimi eklio kendine totem olarakO nasıl oluyormus canım