- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
KEşke kuzum ya hala iğnenin etkisindendir diye düşünüyorum 7. Günde 14 çok değil mi yavrum ya valla sinirlerim bozulduBi bebiş daha ekleyelim A Antoryum123 gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KEşke kuzum ya hala iğnenin etkisindendir diye düşünüyorum 7. Günde 14 çok değil mi yavrum ya valla sinirlerim bozulduBi bebiş daha ekleyelim A Antoryum123 gelsin
Malesef yaa. cok sinir bozucu aslnda. Gerck olsa neyse dicmBende sezeryanla Doğum yapıyordum aklımızda bebekle yattığımız için onunla ilgili görüyoruz
AMAN koca hatrıda bi yere kadar benim iki Eltim var kv. İkisiylede anlaşamıyor hep dedikodularını yapıyor oğullarınında ara ara garip tripleri küsmeleri var bi benle geçiniyor şikayet etsemde garip karşılanmıyorum çünkü kv. Hep mutsuz ve ağlak eşim ağzını açamıyor bana o yüzden rahatımKocalarimizin hatri icin yoksa yok
Hiç yavrum ya sormaMalesef yaa. cok sinir bozucu aslnda. Gerck olsa neyse dicm
Sen huyyuna gidiyon diyeAMAN koca hatrıda bi yere kadar benim iki Eltim var kv. İkisiylede anlaşamıyor hep dedikodularını yapıyor oğullarınında ara ara garip tripleri küsmeleri var bi benle geçiniyor şikayet etsemde garip karşılanmıyorum çünkü kv. Hep mutsuz ve ağlak eşim ağzını açamıyor bana o yüzden rahatım
Canim idrar testinde ciktiysa kesin olarak kanda da cikarEvet kan testi olmadan emin olamiyorum gerci
Saol cnm bnmAramıza hosgeldin tatlım hemen toteme ekliyorum
bu ay hepimize uğur getirecek inanıyorumBENden ne hissediyorsun bakayım
Canım gözün aydın maşallah Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah günün en güzel resmiKizlar acil bakmaniz lazim twst yaptim simdi ve sonuc?!? Acaba ??Eki Görüntüle 2297397
Daha erkn cnm yaa . 4 gun kala baslasydin2 gündür test yapıyorum negatif kızlar ya bu ay olacak gibiydi . Bata daha 6 gün var günler geçmiyor :)
Vay vay tosunoo ağzi burni yesinoo bekliyooz gelsin bebikleeeeer haydeeeBende regl olmadım adamı teste yolladim
Tey tey teyVay vay tosunoo ağzi burni yesinoo bekliyooz gelsin bebikleeeeer haydeee
Iki tane alırsa şimdi de yaparım gibi canım ya bütün gün ağrı çektim ama regl olmadım normalde hic şaşmaz e kan da çıkmamıştı ben anlamadim valla anlayan bana anltsinSimdi mi yapcksin yarn sabah mi
Deseydin bari 2 tane al diye. Insllh cikr yaaIki tane alırsa şimdi de yaparım gibi canım ya bütün gün ağrı çektim ama regl olmadım normalde hic şaşmaz e kan da çıkmamıştı ben anlamadim valla anlayan bana anltsin
Varsa da çıksın artık ya böyle belirsizlik daha zormuşDeseydin bari 2 tane al diye. Insllh cikr yaa