- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Bugunku nu birazdan yapicam cnm henüz olmadi malesef ve bayrama denk geldiicecreamm canım senin testler ne durumda koyulaşma var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugunku nu birazdan yapicam cnm henüz olmadi malesef ve bayrama denk geldiicecreamm canım senin testler ne durumda koyulaşma var mi
Bayramın kacinci günü gideceksiniz canım bari biraz geç gidin de belki yarın falan olur koyulaşmaBugunku nu birazdan yapicam cnm henüz olmadi malesef ve bayrama denk geldi
1.günü cnm mecbur gidiyoruz yani oyle bi seçenek yok malesef 3.gunude memlekete gidecez benimki 1 gece kalıp dönecek artık nasip ciddenBayramın kacinci günü gideceksiniz canım bari biraz geç gidin de belki yarın falan olur koyulaşma
Aynen o zaman canım yine de cikmadan ki gunu degerlendirmek de fayda var Her ihtimale karşı1.günü cnm mecbur gidiyoruz yani oyle bi seçenek yok malesef 3.gunude memlekete gidecez benimki 1 gece kalıp dönecek artık nasip cidden
Aynen cnm artik hayirlisi ciddenAynen o zaman canım yine de cikmadan ki gunu degerlendirmek de fayda var Her ihtimale karşı
Geç yumurtluyor olabilirsin canım sen yinde de bırakma yap en azından ne zaman yumurtladigini bilirsin ben de önümüzdeki ay ovu yapicam bende geç yumurtluyorum galibaAynen cnm artik hayirlisi cidden
Ve ben artık bu testlere gıcık olmaya başladım hiç çıkmadı nerdeyse bu seferde 12. Gundeyim anlayamiyorum
Benmde 28 Ağustos adetim ye bitti ovulasyon ile takip edecem yine ☺Hoşbuldum aynen ay sonuna bakalım nasip hepimiz için hayırlı zamanda gelir meleklerimiz inşallah
Bn yapıyorum canım ama klomen sonrası kist oldu o yüzden şu an çok rahatım yanında hayıt çayı ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım üç aydır geçmeyen göğüs ağrım kesildi çok aşırı rahatım sen de kist için mi yapmak istedinKızlar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce zararı olurmu
Kist olduğunu doktor ultrasonda mi görüyor yoksa baska sekilde mi teshisi konuluyor acaba bi bilgin var mi canimBn yapıyorum canım ama klomen sonrası kist oldu o yüzden şu an çok rahatım yanında hayıt çayı ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım üç aydır geçmeyen göğüs ağrım kesildi çok aşırı rahatım sen de kist için mi yapmak istedin
Bi koyulasiyo bi siliklesti anlayamadim dün gece uzayan akintida geldiGeç yumurtluyor olabilirsin canım sen yinde de bırakma yap en azından ne zaman yumurtladigini bilirsin ben de önümüzdeki ay ovu yapicam bende geç yumurtluyorum galiba
Allah korusun dua edelim bol bol Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllahIki uc hafta icinde duserse ya da kanaman olursa mudahele etmeyiz dusser dedi cunku ben tomografi cekildim bilmeden bu yuzden riskli dusmezse saglikli olur yuzde 99 dedi yuzde birlik risk hep var bide radyasyonun etkisi bebekte kalabilir cocuk caginda losemi kanser olma riski var dedi
Zaten klomen ve çatlatma iğnesi sonrası her ihtimale karşı adet olunca gel yumurtalıklara bakalım diyo vajinal ultrason ile görünüyor zatenKist olduğunu doktor ultrasonda mi görüyor yoksa baska sekilde mi teshisi konuluyor acaba bi bilgin var mi canim
Ben de kist oldugundsn supheleniyorum su an niyeyse icime bi kurt düştü ya ama klomen falan kullanmadim . Bir ay once vajinal muayene oldum ama doktor bisey demedi bu konudaZaten klomen ve çatlatma iğnesi sonrası her ihtimale karşı adet olunca gel yumurtalıklara bakalım diyo vajinal ultrason ile görünüyor zaten
Her hangi bi ilç ya da kür kullandın mıBen de kist oldugundsn supheleniyorum su an niyeyse icime bi kurt düştü ya ama klomen falan kullanmadim . Bir ay once vajinal muayene oldum ama doktor bisey demedi bu konuda
Ben yaklaşık 6 aydır düzenli ultrason oluyorum hamilelik olmayınca direk adet günü gidiyorum bakıyorlarBen de kist oldugundsn supheleniyorum su an niyeyse icime bi kurt düştü ya ama klomen falan kullanmadim . Bir ay once vajinal muayene oldum ama doktor bisey demedi bu konuda
Hic birsey kullanamdim simdi intettten belirtilerine baktim . Ben de karinda sislik var ama ben yemek yiyen birisi degilim Kahvaltida ne yersem gin boyu onunla kalirim genelde iatahim yok çünkü. . Belirtilerinin arasinsa karinda sislik de var ama adetlerim duzenli olur.Her hangi bi ilç ya da kür kullandın mı
Icime kurt dustu yaacaba ben de kist mi varBen yaklaşık 6 aydır düzenli ultrason oluyorum hamilelik olmayınca direk adet günü gidiyorum bakıyorlar
Bende karında şişlik vardı orda şüphelerim ama kullandığım ilaçtan dolayı 3 tane yumurtam olmuştu sen ilaç veya kür kullanmadıysan hiç korkma Allahın izniyle bişey çıkmaz bi de gaz da şiş yaparHic birsey kullanamdim simdi intettten belirtilerine baktim . Ben de karinda sislik var ama ben yemek yiyen birisi degilim Kahvaltida ne yersem gin boyu onunla kalirim genelde iatahim yok çünkü. . Belirtilerinin arasinsa karinda sislik de var ama adetlerim duzenli olur.
Yok yok inşaAllah minnak bi keseciktir o hiç korkmaIcime kurt dustu yaacaba ben de kist mi var
Ama biswy yemiyorum . Biaey yemdigim halde gobegim cikiyor .Bende karında şişlik vardı orda şüphelerim ama kullandığım ilaçtan dolayı 3 tane yumurtam olmuştu sen ilaç veya kür kullanmadıysan hiç korkma Allahın izniyle bişey çıkmaz bi de gaz da şiş yapar