• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen cnm artik hayirlisi cidden
Ve ben artık bu testlere gıcık olmaya başladım hiç çıkmadı nerdeyse bu seferde 12. Gundeyim anlayamiyorum
Geç yumurtluyor olabilirsin canım sen yinde de bırakma yap en azından ne zaman yumurtladigini bilirsin ben de önümüzdeki ay ovu yapicam bende geç yumurtluyorum galiba

Kızlar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce zararı olurmu
Bn yapıyorum canım ama klomen sonrası kist oldu o yüzden şu an çok rahatım yanında hayıt çayı ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım üç aydır geçmeyen göğüs ağrım kesildi çok aşırı rahatım sen de kist için mi yapmak istedin

Bn yapıyorum canım ama klomen sonrası kist oldu o yüzden şu an çok rahatım yanında hayıt çayı ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım üç aydır geçmeyen göğüs ağrım kesildi çok aşırı rahatım sen de kist için mi yapmak istedin
Kist olduğunu doktor ultrasonda mi görüyor yoksa baska sekilde mi teshisi konuluyor acaba bi bilgin var mi canim

Iki uc hafta icinde duserse ya da kanaman olursa mudahele etmeyiz dusser dedi cunku ben tomografi cekildim bilmeden bu yuzden riskli dusmezse saglikli olur yuzde 99 dedi yuzde birlik risk hep var 😢bide radyasyonun etkisi bebekte kalabilir cocuk caginda losemi kanser olma riski var dedi 😭
Allah korusun dua edelim bol bol Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah

Zaten klomen ve çatlatma iğnesi sonrası her ihtimale karşı adet olunca gel yumurtalıklara bakalım diyo vajinal ultrason ile görünüyor zaten
Ben de kist oldugundsn supheleniyorum su an niyeyse icime bi kurt düştü ya ama klomen falan kullanmadim . Bir ay once vajinal muayene oldum ama doktor bisey demedi bu konuda

Her hangi bi ilç ya da kür kullandın mı
Hic birsey kullanamdim simdi intettten belirtilerine baktim . Ben de karinda sislik var ama ben yemek yiyen birisi degilim Kahvaltida ne yersem gin boyu onunla kalirim genelde iatahim yok çünkü. . Belirtilerinin arasinsa karinda sislik de var ama adetlerim duzenli olur.

Hic birsey kullanamdim simdi intettten belirtilerine baktim . Ben de karinda sislik var ama ben yemek yiyen birisi degilim Kahvaltida ne yersem gin boyu onunla kalirim genelde iatahim yok çünkü. . Belirtilerinin arasinsa karinda sislik de var ama adetlerim duzenli olur.
Bende karında şişlik vardı orda şüphelerim ama kullandığım ilaçtan dolayı 3 tane yumurtam olmuştu sen ilaç veya kür kullanmadıysan hiç korkma Allahın izniyle bişey çıkmaz bi de gaz da şiş yapar

Bende karında şişlik vardı orda şüphelerim ama kullandığım ilaçtan dolayı 3 tane yumurtam olmuştu sen ilaç veya kür kullanmadıysan hiç korkma Allahın izniyle bişey çıkmaz bi de gaz da şiş yapar
Ama biswy yemiyorum . Biaey yemdigim halde gobegim cikiyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back