• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotoğrafı yaklaştırınca hayalet gibi bir çizgi görünüyor 😍. Erken olduğu için böyle görünüyor olabilir birkaç gün bekleyip sabah ilk idrarla yaparsan daha belirgin olmuş olur😍
Ohh gören sadece ben değilmişim çok mutlu oldum 😄 bir iki gün sonra tekrar test yapayım yine görürsem bayram dönüşü hemen giderim bu sıcakta boşuna gitmiş olmak istemiyorum 😌

Herkese merhabaa ☺ Bu ay yumurtlama günümde hafif lekelenmem oldu bende değerlendirmek istedim bata 5 gün var öylesine test yaptım tabi ki negatif sonuç bekledim ama kuruyunca fotoğraftaki gibi bir durum oluştu testin kendi belirginliği mi o çizgi yoksa koyulaşır mı tecrübeli varsa yardımcı olursa sevinirim 😊
Cnm Inş vardır ama çizginin Ne zaman belirdiği önemli bende çok yaşadım sonradan kuruma cizgisi olabiliyo 5dk sonra dikkate alınmamalı

Ben klomen kullandgm içn 4 ü çatlamaya hazırdı. Normalde 8 yumurtam olustu. Seninde mi 4 ü çatlayacak boyutta idi? Ve iğne yaptrdn mı cnm
Canım doktor a ilk defa gttim dedim 4 5 aydır deniyoruz olmuyor. Doktorda baktı 4 yumurtan var dedi önümüzde ki haftayı gün aşırı değerlendirin yumurtaların gayet iyi görünüyor dedi tedavi Suanlik gerekmiyor dedi

Herkese merhabaa ☺ Bu ay yumurtlama günümde hafif lekelenmem oldu bende değerlendirmek istedim bata 5 gün var öylesine test yaptım tabi ki negatif sonuç bekledim ama kuruyunca fotoğraftaki gibi bir durum oluştu testin kendi belirginliği mi o çizgi yoksa koyulaşır mı tecrübeli varsa yardımcı olursa sevinirim 😊
Canimm yaptikdan 5dk sonra olusan cizgiyi ciddi almayin diyorlar eger ilk basda hemen görmediysen henüz ciddiye alma derimm bir kac güm sonra birdaha yap 💕💕

Canimm yaptikdan 5dk sonra olusan cizgiyi ciddi almayin diyorlar eger ilk basda hemen görmediysen henüz ciddiye alma derimm bir kac güm sonra birdaha yap 💕💕
Aynen yapçam bu testi yaparkende umutlu değildim zaten ama kafamı karıştırdı sormak istedim teşekkürler 🤗

iyi günler hanımlar sizden bir konuda bilgi istiyorum beklenen adet tarihim yarındı bugün 1 damla koyu kanamam oldu ve peçeteye silince kahverengi akıntı şeklinde oldu ve bitti başına böyle bir durum gelip tecrübesi olan var mı??

iyi günler hanımlar sizden bir konuda bilgi istiyorum beklenen adet tarihim yarındı bugün 1 damla koyu kanamam oldu ve peçeteye silince kahverengi akıntı şeklinde oldu ve bitti başına böyle bir durum gelip tecrübesi olan var mı??
Iki ihtimal var cnm ya yerleşme kanaması yada adet başlangıcın malesef
Inş gebeliktendir☺☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back