• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb kizlar hamile olan arkadaşlara saglik bi evlat nasip etsin insallah
Allah hemizin gonlune gore versin
Benide alin toteme
Yumurtlamaya goremi bati veriyim yoksa adet ilk gununden berimi ?

Güzeeel hatunlarimm günaydinnnnn :halay: bugün 6 gün önceden yapilan ultra erken gebelik testi yaptimm 🤣🤣 valla cok net gözükmesede hagif bi cizgi var gibi ama emin defilim yinede yarin bida yapcam 🙈🙈 :KK49:Eki Görüntüle 2297217
Canim hafif cizgi var gibi ama sen ikinci cizgiyi goruryorsan bence kan ver bunda cikmişsa ordada cikar cnm 😍

Güzeeel hatunlarimm günaydinnnnn :halay: bugün 6 gün önceden yapilan ultra erken gebelik testi yaptimm 🤣🤣 valla cok net gözükmesede hagif bi cizgi var gibi ama emin defilim yinede yarin bida yapcam 🙈🙈 :KK49:Eki Görüntüle 2297217

Bende bu testten yapmıştım çöpe atacakken bir silik çizgi görmüştüm ☺️ inşallah gebesindir

Canım bende geçen ay yuMurtalarim sağlıklı mi diye baktrdim. Doktor 2 sağda 2 solda olmak üzere 4 yumurtan var dedi.onemlingunleri degerlendir dedi. Böyle cok yumurta oldgu zaman çoğul gebelik ihtimali mi oluyor. Ben zannediyordum ki her ay 4 5 tane yumurtamız oluyor ve birisi kismet olursa dolleniyor saniyordum
Hayır her ay normalde 1 tanesi çatlıyor cnm. 4 yumurta olunca dördü çatluyor ve döllenme ihtimali oluypr 4üz olma ihtimali dahi var

Herkese merhabaa ☺️ Bu ay yumurtlama günümde hafif lekelenmem oldu bende değerlendirmek istedim bata 5 gün var öylesine test yaptım tabi ki negatif sonuç bekledim ama kuruyunca fotoğraftaki gibi bir durum oluştu testin kendi belirginliği mi o çizgi yoksa koyulaşır mı tecrübeli varsa yardımcı olursa sevinirim 😊

Eklentiler

• 4BA90E9D-A147-4F02-B631-0571F9BA0032.jpeg
    4BA90E9D-A147-4F02-B631-0571F9BA0032.jpeg
    236,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 84D11144-73C4-447C-A2DD-F5C0FF427DC7.jpeg
    84D11144-73C4-447C-A2DD-F5C0FF427DC7.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 47
Herkese merhabaa ☺️ Bu ay yumurtlama günümde hafif lekelenmem oldu bende değerlendirmek istedim bata 5 gün var öylesine test yaptım tabi ki negatif sonuç bekledim ama kuruyunca fotoğraftaki gibi bir durum oluştu testin kendi belirginliği mi o çizgi yoksa koyulaşır mı tecrübeli varsa yardımcı olursa sevinirim 😊
Merhaba fotoğraftan mı bilemedim ben ikinci çizgiyi göremedim. Erken yapmışsın bat gününün geçmesini bekle istersen daha kesin sonuç alırsın 💕

Fotoğrafı yaklaştırınca hayalet gibi bir çizgi görünüyor 😍. Erken olduğu için böyle görünüyor olabilir birkaç gün bekleyip sabah ilk idrarla yaparsan daha belirgin olmuş olur😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back