Ohh gören sadece ben değilmişim çok mutlu oldumFotoğrafı yaklaştırınca hayalet gibi bir çizgi görünüyor. Erken olduğu için böyle görünüyor olabilir birkaç gün bekleyip sabah ilk idrarla yaparsan daha belirgin olmuş olur
Böyle yaşayıp koyulaşan varsa yorum yaparsanız çok mutlu olucam kızlarEvet şimdi yaklaştırınca farkettim
Cnm Inş vardır ama çizginin Ne zaman belirdiği önemli bende çok yaşadım sonradan kuruma cizgisi olabiliyo 5dk sonra dikkate alınmamalıHerkese merhabaa ☺ Bu ay yumurtlama günümde hafif lekelenmem oldu bende değerlendirmek istedim bata 5 gün var öylesine test yaptım tabi ki negatif sonuç bekledim ama kuruyunca fotoğraftaki gibi bir durum oluştu testin kendi belirginliği mi o çizgi yoksa koyulaşır mı tecrübeli varsa yardımcı olursa sevinirim
Canım doktor a ilk defa gttim dedim 4 5 aydır deniyoruz olmuyor. Doktorda baktı 4 yumurtan var dedi önümüzde ki haftayı gün aşırı değerlendirin yumurtaların gayet iyi görünüyor dedi tedavi Suanlik gerekmiyor dediBen klomen kullandgm içn 4 ü çatlamaya hazırdı. Normalde 8 yumurtam olustu. Seninde mi 4 ü çatlayacak boyutta idi? Ve iğne yaptrdn mı cnm
Haklısın kuruma çizgisi olabilir ama merak işte asla sabırlı değilimCnm Inş vardır ama çizginin Ne zaman belirdiği önemli bende çok yaşadım sonradan kuruma cizgisi olabiliyo 5dk sonra dikkate alınmamalı
Canimm yaptikdan 5dk sonra olusan cizgiyi ciddi almayin diyorlar eger ilk basda hemen görmediysen henüz ciddiye alma derimm bir kac güm sonra birdaha yapHerkese merhabaa ☺ Bu ay yumurtlama günümde hafif lekelenmem oldu bende değerlendirmek istedim bata 5 gün var öylesine test yaptım tabi ki negatif sonuç bekledim ama kuruyunca fotoğraftaki gibi bir durum oluştu testin kendi belirginliği mi o çizgi yoksa koyulaşır mı tecrübeli varsa yardımcı olursa sevinirim
Aynen yapçam bu testi yaparkende umutlu değildim zaten ama kafamı karıştırdı sormak istedim teşekkürlerCanimm yaptikdan 5dk sonra olusan cizgiyi ciddi almayin diyorlar eger ilk basda hemen görmediysen henüz ciddiye alma derimm bir kac güm sonra birdaha yap
Benimde aklimdaydin cnmKizlar naptınız ben söyle bir dipkose yaptım şimdi oturdum ağdette gelmedi daha bekliyorum inşallah da gelmez
Iki ihtimal var cnm ya yerleşme kanaması yada adet başlangıcın malesefiyi günler hanımlar sizden bir konuda bilgi istiyorum beklenen adet tarihim yarındı bugün 1 damla koyu kanamam oldu ve peçeteye silince kahverengi akıntı şeklinde oldu ve bitti başına böyle bir durum gelip tecrübesi olan var mı??
Aynen ağrısı var gibi ama kendisi yok bekliyorum bakalim ne zormus böyle belirsiz beklemek yaBenimde aklimdaydin cnm
Demek gelmediler haaaguzel guzelll
O agri muhakkak oluyo cnmadet olmasandaAynen ağrısı var gibi ama kendisi yok bekliyorum bakalim ne zormus böyle belirsiz beklemek ya
inşallah yerleşmedir teşekkürlerIki ihtimal var cnm ya yerleşme kanaması yada adet başlangıcın malesef
Inş gebeliktendir☺☺
Evet aynen canım kritik gun bugun olursa olur olmazsa o zaman ne yaparim bilmiyorum bayram önü de benim isler hep karışık zamanda olur zaten hepO agri muhakkak oluyo cnmadet olmasanda
benimde 2-3 sefer aynı durum oldu 2-3 saat sonra çift çizgi 1 gün sonra çift çizgi ama gebelik durumu yoktuCanimm yaptikdan 5dk sonra olusan cizgiyi ciddi almayin diyorlar eger ilk basda hemen görmediysen henüz ciddiye alma derimm bir kac güm sonra birdaha yap
Yeterki olsun cnm öğrenmesi çok kolayEvet aynen canım kritik gun bugun olursa olur olmazsa o zaman ne yaparim bilmiyorum bayram önü de benim isler hep karışık zamanda olur zaten hep
Ay insallah canim ya Rabbim saglikli ve en dogru zamanda nasip etsin ona teslimimYeterki olsun cnm öğrenmesi çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?